Afrikka on paljon meitä edellä, samoin Aasia, etel….

Afrikka on paljon meitä edellä. Samoin Aasia ja keski-, väli, Panaman, ja etelä-Amerikka.
 
Kuunnellut yli 2 tuntia Suomen politiikkaa
 
Nyt oon kuunnellut aamutuimaan yli 2 tuntia Suomen politiikkaa YLE Radio Suomi ja YLE Radio1. Isolla painolla tulee että politiikka alaluokkaistuu ja poliittinen sektori koostuu aiempaa aina vaan enemmän opiskelu-pudokkaista ja armeijan sisään pudonneista armeija-pudokkaista eli sotilaspassikkaista ilman alan opillista asioidenhallintaa.

 
Äiti-Anneli oli paha, opetti ja yritti pakottaa valehtelemaan ja varastamaan, ja unelmoi riistäjä-lapsista, jotka näyttävät suuruuttaan ja hänenkin paha-äidin kunniaansa sortamalla massoja. Yhdestäkään lapsesta ei tullut tällaista, meitä on kaksi poikaa ja mua, isoveljeä 11 v nuorempi tyttö.
 
Joitakin asioita oli Annelin kanssa samantekstisiä mulla, tosin eri perusteilla. Esim hän julisti seuraavaa, kuten minäkin: Niinkauan kun noi saa todellisuus-leivästä leuoillansa irtoamaan ovat kovasti mestareita. Siihen sitten nääkähtävät, kun leuat veltostuu niin etteivät saa enää todellisuus-leivästä irtoamaan suupaloja.
 
Nykyään noi saa enää tuon leivän pehmeimmistä kohdista irtoamaan. Sillai on leipä heillä kaventunut.
 
Ja kun esitän tämän, suuttuvat ihan hirveästi.
 
Todellisuus-leipä on monipuolinen, rikas ravinto. Sen leivän kapeneminen ja yksipuolustuminen anemisoi, ja alentaa älykkyyttä.
 
Sitä mukaa, kun poliittinen sektori “tippuu” todellisuus”leivän reunasta”, eli ei pysty sitä enää käyttään, he häviää myös rahoissa ja taloudessa. Voi mennä niinkin, että heidän rahatalous onkin vaan yhä pienempi osa koko taloudesta, surkastuu siis. Heidän rahatalouden ulkopuolelle muodostuu suurenevaa vapaa-taloutta. Siis ilmanmuuta omavaraistaloutta. Reaalitaloutta. Biodiversiteetti-rikasta taloutta. Juha Korkee.