Aamun taloushavaintoja netistä

Aamun taloushavaintoja netistä

Katselen sivustoa reaaliaikaiset firmaosakkeiden hinnat planeetta. Peli on mennyt klassikkopeliksi. Nousijoita maa, maatuotteet kuten kaivos-, maatuotteet kuten ruoka, pankki, lääke, … . Siispä siipeäjiä vieläkin on matkassa, tämä lääke esimerkiksi. Toiset sanoo, ettei sille mahda mitään ja nyt on mentävä vaan. Jos jää odottamaan viimeistenkin siipeäjien poistippumista, ei se päivä koita koskaan, ja ei voi siis pelata. Ja tämän “pelipakon” painamina ostavat firmaosakkeita erilaisin ajatuksin, joka ei ole viisasta, typeryyden tunnusmerkistö täyttyy.

Rahaa kannattaa laittaa muualle, kuten maan ostamiseen, metsän ostamiseen, omatonttikiinteistöjen ostamiseen. Olen edelleen siinä käsityksessä, että suomalaiset metsäteollisuusfirmat kasvattelevat omia metsiään, joten niitäkin kannattaa ostaa. Itse Suomi tyhjennetään kyllä ihmisistä ja muutetaan luonnonsuojelualueeksi, kansainvälinen paine tehdä näin kasvaa koko ajan, ja samoin rahan paine, jolla Suomi ostetaan omistajiltaan käypään markkinahintaan, siis luonnonsuojelualueeksi. Mutta luulisin, että suomalaisilla metsäfirmoilla on metsiä myös ulkomailla, en tiedä sitten onko. Ja eihän toi nyt mitään haittaa, koska nää Suomenkin metsät on menossa täyteen markkinahintaan, niin, ettei siinä mitään häviä. Sitäpaitsi tällä kansallahan on kauan ollut paha olla ja paineet päästä täältä johonkin vaan pois, niin, että myötätuuli tälle asialle on täältä sisältäpäinkin täysin. Suomalaisethan nykyisin sekä inhoavat, että häpeävät ,kaikkia suomalaisuuksia. Niitä on alettu myös kriminalisoimaan. Maan tyhjeneminen ihmisistä etenee voimilla ja nopeata.

Yritin myös selvitellä mummonmökkikaupan tilanteita, mutta sain sen käsityksen, että aikalailla, kaikki olis myyty, ja tontteja vaan enää saatavilla. Saattaa johtua huonoista kaivuutaidoistanikin. Mutta tähän liittyy tietysti se, että minitalojen rakentamista runsailla piharakennuksilla myydään nopeasti kasvavaa määrää. Onhan totta, että lämmin talo voi olla pieni, jos kylmiä piharakennuksia on runsaasti, ja jossakin niistä sauna ja toisessa vessa. Yhteensä on paljon halvempi, kuin 80-luvun mallia oleva omakotitalo, joten käsiksi pääsee paljon aikaisemmin, samoin sisälle muuttamaan. Maallepäinmuuton aikaistamista siis, muotivirtauksena.

Tarpeettomien teollisuuden-, ja tuotannonalojen sammuilu ei ole vielä alkanut suuressa mitassa, mutta se asia on tulossa, nyt tässä vaiheessa kyseessä vasta on hiljentyileminen, josta onkin saatu runsaasti Uutisia puoli vuotta loppua kohden tihentyen ja painavoituen. Väistämätöntä tämä on, koska kuluttajat kyllästyy yksiin ja kiinnostuut toisista. Silloin heitä ei pysty myöskään kepeillä ja porkkanoilla ajamaan vanhoihin pulloihin. Tästä juuri on siinäkin kyse, että meillä työn ulkopuolisen väestön prosenttinen osuus kasvaa vääjäämätöntä kasvua. Kunnes murtautuminen vanhasta kulttuurista ulos tapahtuu. Se hoitaa nämä “työttömyys yms asiat” nopeasti sitten kyllä. Ja lamankin, taantumankin, kaiken. Juha Korkee.