Kyllä ohjelmointi on hauskaa!

Jos on keksinyt itselleen mielestään hyödyllisen ohjelmointiprojektin, niin ohjelmointi on niin hauskaa, että ei tarvitse pahemmin syödä eikä nukkua kun on oikein vauhti päällä. Ohjelmoin parhaillaan tapahtumakalenteria Helmille: https://petke.info/kalenteri.html Ideana on, että lataan Helmin sivuilta dataa ja sen perusteella tuotan oman HTML-koodin. HTML-koodi on se, mitä selain ymmärtää ja minkä perusteella se sivunäkymät luo.

Jos jotakuta kiinnostaa vilkaista minkälaisella sotkuisella koodilla sivun luon, niin tämän linkin takana se näkyy: https://petke.info/teekalenteri4.txt

Toivon, että sivu otettaisiin jonkinlaiseen käyttöön Helmissä ts. linkkiä siihen jaettaisiin. Olisin silloin ylpeä aikaan saannoksestani. Vielä se ei ole ollenkaan varmaa. Minusta kuitenkin sivu olisi hyödyllinen, sillä Helmin nykyinen tapahtumakalenteri nettisivulla on vähän sekavan näköinen: https://mielenterveyshelmi.fi/tapahtumat/ Vaikka molemmissa kai lienee hyvät puolensa?

Kaappaan siis tuolta Helmin tapahtumakalenterista tapahtumien tiedot ja listaan ne. Ongelmana vaan on, että sinne ei läheskään kaikkia tapahtumia laiteta.