Luonto purskeiden jälkeen tasapainoon. Aine ja aineeton.

Luonto purskeiden jälkeen tasapainoon. Aine ja aineeton.

Mä: Paljon neurooseja lähtee pois kun ymmärtää, että seuraavien sanojen väleissä on ja tapahtuu paljon partikkeleiden liikehdintää aina pienimpiin asti. niin paljon, että myös psykoottisuutta lähtee paljon pois, kyse on siis massoista. Seuraavanlaisia sanastoja joiden välien liikehdintä on tärkeä, voi tehdä monenlaisia. Tässä vain yksi sellainen: Väkivaltauhrit tuoreet. Menneisyys. Luonnonoikeus. Luonnon rajat. Rajojen ylitykset. Tapahtuminen. Luonto hakeutuu purskeiden jälkeen tasapainoon. Ymmärrys. Erkaneminen. Virheajattelijoiden leikkaantuminen.

Hoitaja-emeritus lähetti just:
HS tiedesivulla- Mieli ja ruumis ovat yhtä, toisin kuin Descartes järkeili 1600-luvulla. Hänen virheensä jämähti lähtemättömästi länsimaiseen ihmiskuvaan.- nykyisen lääketieteen vahingoksi. Tehokas plasebo pitäisi ottaa hoitokeino kai. Aikuistenkin kolhuja kannattaa puhaltaa. Lääkkeen ottaminen auttaa, vaikka pakkauksessa lukee plasebo.
Mä: Vähän jollain tavoin jees. On vain ainetta ja aineetonta. Se, mitä henki-aine dualismissa luultiin aineettomaks hengeksi on ainetta. Ainetta on nykyfysiikan tuntemia hiukkasia paljo pitemmälle pieneen suuntaan olemassa. Todellisuus on ykseys kuten Kauko Idän mielenrauhaopeissa on opetettu jo tuhansia vuosia. Näitä asioita oon julistanut Lukiovuosista alkaen 1975-78, kuuroille korville. Minulle on naureskeltu ja esitetty, että henki-aine-dualismi on pysyvää totuutta. Nyt he siis uskoo ja kirjoittaa Hesariin, kun tää alkaa tipahteleen kehnosti käsitettynä versiona lääketieteestä. Lt ei o fil kärjessä. Juha Korkee.