Ladataan Tapahtumat

« All Events

Valokuvauskurssi Herttoniemen Helmi-talolla TÄYNNÄ

04.05. klo09:00 - 15.06. klo17:00

| euro15,00

Event Navigation

TÄYNNÄ. Ilmoittautuminen Valokuvauskurssille alkaa 24.4. klo 9.00. Kurssimaksu 15 euroa on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä.

To 4.5. klo 15.30 alkavalla kevään valokuvakurssilla kaivetaan sisäistä luovuutta esiin erilaisten kuvausharjoitusten avulla. Millainen on luova minä? on kysymys, johon kuuden kurssikerran aikana pureudutaan syvemmin. Kurssi sisältää kuvaustehtävien lisäksi myös lyhyitä meditaatio- ja kirjoitusharjoituksia sekä näyttelykäynnin.

Kurssi on suunniteltu sopivaksi kaikentasoisille kuvaajille, aikaisempaa kokemusta ei siis tarvitse olla. Kurssille osallistuvilla tulee olla käytössään kamera, jonka asetuksia on mahdollista säätää. Kännykkäkamera ei siis sovellu tämän kurssin suorittamiseen, koska tekniikka on keskeinen osa valokuvaamisen oppimisprosessia.

Kurssin tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää luovan toiminnan perusedellytyksiä ja miten niitä pystyy itse harjoittamaan käytännössä. Kurssin ohjaajana toimii toimittaja ja valokuvaaja Petra Piitulainen-Ramsay, johon voi tutustua etukäteen hänen blogissaan petrapee.wordpress.com TÄYNNÄ

 

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
04.05. klo09:00
Loppuu:
15.06. klo17:00
Hinta:
euro15,00

Tapahtumapaikka

Herttoniemen Helmi-talo
Mäenlaskijantie 4
Helsinki, Suomi
+ Google Map