Tällä sivulla julkaistaan helmiläisten kirjeenvaihtoilmoituksia. Katso ilmoitusten laatimisen ja niihin vastaamisen ohjeet täältä.

Kirjeenvaihtoilmoitukset (uusin ylimmäisenä):

(26.5)

Olen 40-vuotias nainen Helsingistä. Etsin uusia ystäviä ihmisistä, joille masennus ja ahdistus ovat tuttuja, mutta jotka kuitenkin ovat hyväkuntoisia ja itsekseen selviäviä. Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta, elokuvista, uimisesta ja erilaisissa tapahtumissa käymisestä. Voit olla minkä ikäinen vaan ja mies tai nainen. Haluaisin, että voisimme mennä kahville melko pian, sillä en jaksa enää nykyään innostua kirjeenvaihdosta

(16.5.)

Moi :) Olen pitkä ja vaalea, 38-vuotias mies Tampereelta.Etsin naisista meilikavereita,ehkä enemmänkin :). Harrastan taidemaalausta, olen pitänyt myös useita omia näyttelyitä. Mulla on takana masennus ja paniikkihäiriö, jonka onneksi olen saanut hyvin hallintaan. Olisi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa, joilla samanlaista historiaa.Kirjoitellaan :).

Nimimerkki: taidemies78

Sähköposti: dawentry@gmx.com

(4.5.)

Olen 29-vuotias mies Tampereen seudulta. Olen rauhallinen lukutoukka, joka viihtyy kotona, luonnossa ja ystävien luona. Mietiskelen paljon asioita ja pidän jutella monenlaisista aiheista. Olen kiinnostunut hengellisistä asioista, uskon Jeesukseen. Kaipailen uusia kavereita juttuseuraksi ja ehkä ihan tavatakin voisi, jos yhteistä löytyy.

Nimimerkki: Kristitty86
Sähköpostini: kemkim@gmail.com

(2.5.)

”Luovasti hullu, nelikymppinen mies. Hengittää omilla keuhkoillaan, joskin hieman epätasaisesti. Kärsinyt paniikkihäiriöstä ja keskivaikeasta masennuksesta, mutta pärjää nykyisin jokeltelemalla ja katsomalla kieroon. Ainoa lääkitys on liiaksi käytetty (sisäisesti) etanoli. Periaatteessa huumorintajuinen, käytännössä lähinnä neljävuotias. Ylipainoinen, tukielinvaivainen ja alunperin kainuulainen. Asunut Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 2002. En osaa uida, ekä kykene seisomaan päälläni, mutta olen kohtalaisen hyvä kirjoittamaan, kolmannellakin kotimaisella. Teen myöskin musiikkia, ihan vain vittuillakseni.

Jos joku naiseläin sattuisi kohdalle (olen ehkä neljännes-bi, se on vielä vähän hakusessa), niin mielelläni suorittaisin lääketieteellisen tutkimuksen. Keksimäni ultraäänipainevasara kykenee tunnistamaan alitajunnasta kumpuavan hulluuden ja neutraloimaan aivopohjakutinan. Iälläsi nyt ei ole niin hirveästi väliä, joten sanotaan nyt vaikka 16-2400 vuotta. En tiedä onko laillista maata muumion kanssa, mutta ainahan sitä voi kokeilla.

Marko/Ufomies

marko.kettunen@gmail.com

(2.5.)

Heippa!Olen 39 vuotias mies.Olen mielenterveys kuntotuja.Asun tällä hetkellä kuntoutuskodissa.Käyn töissä työvalmennuksessa.Musiikki on minulle hyvin tärkeää.Soitan harmonikkaa ja laulan hyvin mielelläni.Kuuntelen monenlaista musiikkia.Kaipaisin Sinusta ystävää itselleni.Haluaisin itselleni Naisystävää.Haluaisin löytää itselleni elämänkumppanin.Voisimme tutustua toisiimme vaikkapa sähköpostin avulla.Myös livenä voitaisiin nähdä sitten kun niin yhdessä sovitaan.Toivon todella Sinun kirjoittavan minulle.Hyvää kevättä kaikille.

Arto1976@hotmail.fi

(2.5.)

Tiedätkö keitä ovat Carrie, Miranda, Charlotte ja Samantha? Tiedätkö keitä ovat Rachel, Monica ja Phoebe? Oletko haaveillut samanlaisesta ystävyydestä kuin heidän? Tiedätkö mitä on toisaalta mielen synkkyys, kun tuntuu että sisälläsi on valtava lyijykappale ja olet kuilun partaalla, josta roikut vain kynsin ja hampain kiinni elämässä? Tiedät toisaalta, mitä on kokea pakahduttavaa riemua rakkaudesta, musiikista, taiteista, luonnosta, kaikesta kauniista, elämästä? Tiedätkö mitä on tukehduttava yksinäisyyden tunne – silloinkin, kun olet toisten ihmisten seurassa? Tiedätkö toisaalta, mitä on rakastaa, rakastaa niin, että sydän pakahtuu? Jos tiedät, kirjoita minulle. Olen 55-vuotias nuorekas nainen. Periaatteessa voisit olla minkä ikäinen tahansa, mutta varmaankin meillä olisi enemmän yhteistä elämänkokemusta, jos olisimme edes suunnilleen samaa ikäluokkaa.

Nimimerkki: Maria J.

Sähköposti: mariajkorhonen@gmail.com

(2.5.)

Olen 43 vuotias skitsofrenian takia eläkkeellä oleva mt kuntoutuja mies ja etsin uusia kirjeenvaihto ystäviä skitsofreenikko naisista. En etsi kumppania vaan ystävää jos kiinostuit niin viestittele.

jakke73@luukku.com

(2.5.)

Nainen + ADD? ADHD? Asperger? Muu neurologinen poikkeavuus? Seuraasi kaipaa hyvätapainen, lievästi autistinen (Asperger) 29-vuotias mies Helsingistä. Ihmiset, jotka tuntevat minut, ovat kuvailleet minua sanoilla kiltti, sympaattinen, rehellinen, hauska, fiksu, sanavalmis, eläinrakas ja hyvä kuuntelija. Olen mielenterveyskuntoutuja, ja kaikista mieluiten tutustuisin ujoihin tyttöihin jotka eivät ole muuten koskaan uskaltaneet ketään lähestyä. Ujous on söpöä.

Lähdetäänkö puistoon ruokkimaan puluja ja juomaan tuorepuristettua appelsiinimehua? Hauskaa kesän odotusta. :-)

Nimimerkki: Riku
Sähköposti: ethereal86@nic.fi

(28.4)

Hei! Olen 48-vuotias naispuolinen mielenterveyskuntoutuja, joka kaipaa uusia ystäviä. Asun pk-seudulla, mutta kauempaakin saa kirjoitella. Olen tällä hetkellä kuntoutustuella ja teen satunnaista työkeikkaa sekä opiskelen uutta ammattia. Omaa perhettä ei ole. Voit olla nainen tai mies, mutta etsin ensisijassa vain kaveriseuraa: kirjeenvaihdon lisäksi minut voi pyytää kaveriksi lenkkipolulle, kahville, leffaan, konserttiin tai vaikka ulkomaanmatkalle.

Ota yhteys s-postitse: jcrandablossom@gmail.com

(28.4.)

Moi! Olen parisuhteessa oleva 21 v nainen Lahdesta. Nykyinen suhde on jo ”iso parannus” entiseen mutta silti yksinäisyys painaa edelleen. Mulla on aika paljon kokemusta yksin jäämisestä. Myös ahdistus ja masennus on tuttua.

Olisi kiva jutustelua jonkun kanssa. Sähköpostitella, whatappailla tai nähdä ehkä livenäkin.

Osoitteeni on larip3 [at] yahoo.com

(28.4.)

Hei!Uudet ystävät olisivat tervetulleita elämääni. Olen rauhallinen, herkkä ja luotettava 35-vuotias nainen Jyväskylästä. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Arkeni on omanlaistansa, pientä. Jos olet suunnilleen saman ikäinen, ja haluat tutustua niin ota yhteyttä.

Ystävyys syntyy jos se on syntyäkseen :)

varjoistavaloon@luukku.com

(28.4.)

Olen 56 vuotias mielenterveyskuntoutuja mies. Yksinäisyys ahdistaa minua eniten. Olen hyvin tunneherkkä. Etsin vapaata ja luotettavaa naista, jolla on myös mielenterveys ongelmia. Harrastan musiikin kuuntelua, ristipistokäsitöiden tekoa, elektronisten laitteiden kokoamista ja isojen palapelien kokoamista.

Sähköposti: jukka.2.laaksonen@outlook.com

(5.4.)

Terve! Olen masennusta sairastava 43v nainen Keski-Suomesta. Masennus on vienyt keskittymiskyvyn enkä pysty kovin usein kirjottamaan. Toivoisinkin löytäväni ihmisiä joilla olisi pitkämielisyyttä ja ymmärrystä sen verran ettei muutaman kuukauden pituinen tauko kirjottamisessa ole suuri asia. Pidän enemmän perinteisistä kirjeistä, joten laitathan osoitteesi s-postiin. Jos vastaukseni viipyy, siitä ei kannata tehdä mitään johtopäätöksiä. Saatan hyvinkin vielä vastata vaikka viikkoja olisikin kulunut useampi. Iältäsi voisit olla 40+-

Nimimerkki: Quicksand

Sähköposti:Quicksand72@outlook.com

(24.3.)

Hei, olen 36-vuotias mies Tampereelta ja etsin kumppania tositarkoituksella pirkanmaalaisista 25-45 vuotiaista naisista. Olen kärsinyt koko aikuisikäni ja kärsin edelleen mielenterveysongelmista (ahdistushäiriöt/masennus), jotka ovat estäneet minua elämästä elämääni niin kuin olisin halunnut. En halua hukata enää hetkeäkään tulevaisuudestani ja parisuhde on yksi asia joka voisi oloani merkittävästi parantaa. Kumppanilta toivoisin etenkin kärsivällisyyttä, sillä minuun tutustuminen ei tapahdu hetkessä. Voin vaikuttaa ensimmäisillä tapaamiskerroilla aika varautuneelta, mutta kun minuun tutustuu tarpeeksi niin olen mukavaa ja huumorintajuista seuraa. Ulkonäölläsi tai diagnooseillasi (tai niiden olemattomuudella) ei ole minulle väliä.

Olen tällä hetkellä kuntoutustuella, jonka ohella teen osa-aikatöitä. Töiden lisäksi harrastan säännöllisesti liikuntaa useita kertoja viikossa.

yhteyttä voi ottaa sähköpostilla: viisnollaviis@yahoo.fi

(18.3.)

Moi! Olen 39v mies porista. Etsin elämänkumppaniksi 25-43v naista. Olen sairastanut syvän masennuksen,mutta nykyään olen paljon paremmassa kunnossa. Harrastan musiikin kuuntelua, kalastusta, uimista, mökkeilyä ja luonnossa oloa t:pauli

paulikulmala@luukku.com

(14.3.)

Hei, olen 42-vuotias nainen Itä-Suomesta. Sairastuin jokin aika sitten aika syvään masennukseen ja jokainen päivä tuntuu raskaalta, kaikkein eniten haluaisin vain nukkua. Ystävien kanssa en ole jaksanut pitää yhteyttä, joten niitä ei käytännössä tällä hetkellä ole. Päiväni täyttyvät koiran kanssa ulkoilusta, lukemisesta, tv:n katselusta ja ristikoiden täyttämisestä. Tunnen syvää yksinäisyyttä sairauteni kanssa kamppaillessa ja kaipaisinkin sinusta noin 30-50 vuotias mies/nainen ystävää ajatusten vaihtoon, ehkä olet kokenut saman avuttomuuden ja voimattomuuden tunteen ja jaksamisen puutteen elämässäsi ja tiedät miten ihminen voi olla yksinäinen tämän kaiken keskellä. Luonteeltani olen yleensä avoin, rehellinen, keskustelutaitoinen, idearikas, luova sekä ystävällinen. Jos olet kokenut saman sairauden tai podet sitä juuri nyt niin otathan yhteyttä, koetetaan tukea toinen toisiamme ja piristää näin toistemme elämää ja tehdä elämästä kevyempää kulkea eteenpäin. Aluksi haluan tutustua näin kirjoittelemalla mutta aika näyttää vaikka lähtisimme kahville yhdessä :).

Terveisin Fullmoon 73

fullmoon73@suomi24.fi

(8.3)

Hei Sinä tavallinen XL+ kiva (n.25-55v.) nainen Itä-Suomesta! 30-vuotias elämää nähnyt, kolhuja kokenut ja erakoitunut mimmi etsii perinteiseen kirjeenvaihtoon juuri Sinua jakamaan arkea kanssaan luottamuksella. En pidä sähköpostikirjoittelusta yksitoikkoisen ja kuivan kirjoitusrakenteen vuoksi, sorry. 😀

Tutustutaan ensin ja voidaan ehkä sittemmin tapailla vaikkapa kaikenlaisen liikunnallisen touhuilun merkeissä jos kummastakin siltä tuntuu. :) Tykkään mm. ratsastuksesta, rullaluistelusta, karaokesta ja musiikista, laskettelusta, uinnista, shoppailusta ja autolla kruisailusta…Seksitön parisuhde eronneen miehen ”pelastajana” ei palvele omia tarpeitani, joten jos haluat tarjota hellyyttäsi ja auttaa minua kokeilemaan läheiyyttä ”tyttöjen kesken, olen innostunut myös sellaisetakin seikkailusta… 😉

Jos löydät itsesi ilmoituksestani, otathan ihmeessä yhteyttä. Elämä eletään tunnetusti vain kerran. :)

Saat osoitteeni sähköpostissa!

meilaa: linda.schalmann@luukku.com
Linda

(8.3)

Erilaisia ihmisiä…

Moicca Moi! <3 Etsiskelen erilaisia IHANIA, kivoja ja rehellisiä ihmispersoonia ajatusten vaihtoon kirjepostin muodossa! Itse olen käsittääkseni transgender. 30v.poikamainen ”kameleonttityttö”.
>:) Seurustelen 42-vuotiaan perussuomimiehen kanssa mutta kaipaan muutakin elämää yksinäisyyteeni. Elämä ei ole kohdellut minua aina hyvin, joten olen vetäytynyt ”omaan koloon” ja hiljaiseloon. Musiikkia rakastan aivan mielettömästi ja kirjeenvaihto on elämäni suola ja osa kantavaa voimavarastoani. :) Elän päivän kerrallaan ja etsin ensisijaisesti KIRJEystäviä. En kaipaa ylimääräisiä seurustelusuhteita tai seksiseuraa!Olethan EHDOTTOMAN REHELLINEN ja luotettava oma itsesi! :)
Ikä on vain numeroita ja korvien välissä, joten jos tämä voisi olla
sinun päiväsi, kynä käteen ja äkkiä! 😀

Mirjami
Sähköpostini: pusufisu_85@jippii.fi

(3.3)

Moikka! Olen 30v. mielenterveyskuntoutuja Espoosta.Yleisesti alkaa asiat olemaan taas paremmalla mallilla, mutta pitkähkön sairasloman jälkeen etsin uusia sosiaalisia suhteita ja ehkä hieman vertaistukeakin kaksisuuntaisen mielialahäiriön-ja masennuksen puitteissa. Olen kohtalaisen ”menevä” ja yritän pitää liikunnallisista harrastuksistani kiinni ja toivon palaavani pian taas työelämään. Haen seuraa lähinnä 18-36v. naisista Etelä-Suomesta.

Yhteydenotot: jiibeemn@gmail.com

Parhain terveisin,

Janne

(22.2)

Haen itselleni tyttöystävää. Ikä saa olla 25-43-veet ja vapaa, pidemmäksi aikaa. Minun harrastuksiani ovat salilla käynti, musiikin kuuntelu, elokuvien katselu, pyöräily, valokuvaaminen ja lenkkeily. Haen ihan tavallista tyttöystävää, jonka kanssa vois mennä joskus naimisiin ja tehä pari lasta lisää. Mun ikä on 36-veet ja asun yksin Pietarsaaressa. Huomio Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa. Kiinnostusta olis myös seinäjoen ympäristö.

Nimimerkki: kent johnson

Sähköposti: audi2680kj@suomi24.fi

(11.2)

Moikka! Olen 26-vuotias mies, joka muuttaa Poriin maaliskuun alussa. Olisi mahtavaa jos juuri tulisi uusia tuttavuuksia ympärille Porista sekä lähikunnista. Nimenomaan kahvila, erilaisten virkistys toimintojen pariin sekä harrastuksiin, mitä ikinä tulee mieleen. Tutustutaan ja vaihdetaan kuulumisia vaikka joskus kasvotusten. Olen avoimin mielin liikkeellä ja minusta saa hyvää seuraa. Olen absolutisti ja enkä käytä päihteitä. P.s. Kerron lisää itsestäni myöhemmin yhteydenottojen saapuessa.

Nimimerkki: friman
Sähköposti: frimantico(at)gmail.com

(8.2)

Hei! Olen kolmekymppinen Pohjois-Suomessa asuva naispuolinen ihminen. Monesti töiden jälkeen päivisin ja iltaisin tunnen oloni hieman yksinäiseksi, olisikin mukava voida jutella jonkun kanssa reaaliaikaisesti. Kirjeitä tai sähköposteja en ole kovin hyvä kirjoittamaan, mutta erinäisissä pikaviestimissä keskustelu sujuu paremmin. Ihmisenä olen ehkä kierolla huumorintajulla varustettu, mutta kuitenkin hyvin luotettava ja avarakatseinen. Elämäni ei aina ole ollut mukavaa, ymmärränkin sinua erityisen hyvin jos olet kärsinyt masennuksesta tai ahdistuksesta. Sinä voit olla mies tai nainen, iältäsi 18-100 vuotias, asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Ehkä voisimme keskustella elämänkokemuksistamme tai vaikka luonnon ihmeistä, otapa yhteyttä niin päästään alkuun!

Nimimerkki: Hiljainen ilta
sähköposti: hiljainenilta@gmail.com

(8.2.)

Heipsistä! :) Näin Uuden Vuoden kunniaksi ajattelin rustata tänne ilmotuksen uusien sähköpostiystävien toivossa :) Ei ole väliä oletko mies tai nainen. Yksi ehto minulla on, kirjoitathan lyhyesti,minun on vaikea keskittyä jos asiaa on hirveästi, kiitos :) Minä olen 35-v nainen ja olen avioliitossa :) Lapsia meillä ei ole. Minä olen ollut eläkkeellä jo jonkin vuoden ajan. Päiväni kuluvat kotosalla sähköpostien kirjoittelun parissa, musiikkia kuunnellessa, siivoillen, löhöilemällä.

Kirjoita niin tutustutaan :)

Nimimerkki: Kristalli
Sähköpostiosoite: 1980.kristalli@gmail.com

(1.2.)

Heippa! Oletko vailla ystävää, jolle kirjoittaa? Olen 32-vuotias nainen Turun seudulta. Olen aito, positiviinen ja rehellinen. Luen henkisen kasvun kirjoja ja teen satunnaisesti käsitöitä. Liikun säännöllisesti ja olen mukana myös vapaaehtoistyössä. Minullekin on tapahtunut elämässä kaikenlaista; burnout ja masennus. Mutta olen opiskellut itselleni toisen ammatin ja palannut työelämään. Lisäksi elämässä on paljon mielenkiintoisia asioita. Haluaisin vaihtaa kanssasi ajatuksia sinulle tärkeistä asioista. Jokainen meistä on arvokas ja onneksi paras on vielä tulossa. Aina voi oppia ja kehittyä paremmaksi.

Voit kirjoittaa minulle mailia tai etanapostia.

Nimimerkki: Iirisliina

Sähköposti: iirisliina(at)outlook.com

(19.1)

Heippa, oon 36 sekä etsin yhäkin edelleen lähempää itseäni, toista naista jonka kanssa voisi myös viettää aikaa paljon. Olen eläkkeellä sekä mulla on kerran kuussa kevyt lääkitys. Diagnoosi on omasta mielestä enemmän yksinäisyys  sekä että helposti myös vietän aikaa yksinäänki kauemmin. Asun Kainuussa, Kajaanissa. Tulen toimeen omillani ja vietän paljon aikaa tietokoneella. Musiikkia tykkään kuunnella erittäin paljon kotona, kaiken lisäksi kuulokkeilla liikkuessani jos käyn jossain , Haluaisin kuitenkin myös kokeilla ystävystyä samalta seudulta taikka lähettyviltä, jos löytyy halukkaita ottamaan yhteyttä.

Nimimerkki:jannetha amstaffian

Sähköposti: mos.xor.a.r.k@gmail.com

(12.1.)

Olen 48-vuotias nainen Pohjois-Savosta. Kaipaan läheistä ystävää ja kumppania, aluksi kirjoitellen. Minulla on todettu epävakaapersoonallisuushäiriö ja ahdistus. Lääkitykseen tällä hetkellä ei ole tarvetta. Olen herkästi tunteva ja kaipaan empaattista ihmistä jonka kanssa nojata toiseen surujen satuttaessa kuin myös ilojen jakamiseen.

Otathan yhteyttä jos koet samoin.

Sähköposti: annenpostit@luukku.com
Nimi. Seraphine

(30.12.)

Hei!

Olen 52-vuotias nainen Itä-Suomesta. Sairastan bipolaarista mielialahäiriötä ja fobioita, mutta lääkitystä ei vielä ole.

Olen aika yksinäinen, vaikka en eristäydy; käyn töissä enkä muutenkaan sulkeudu neljän seinän sisään. Tästä sairaudesta on vain niin vaikeaa kertoa sellaiselle, joka ei pysty sitä ollenkaan ymmärtämään.

Etsin sopivaa lääkitystä, sillä huomaan, että mielialat vaihtelevat ja etenkin nyt välillä tuntuu myös siltä, että tulee ihan sosiaalista arkuuttakin mukaan: kaipa se pelottaa, miten ihmiset suhtautuvat tai huomaavatko he, että olen ”erilainen”? Kun on ns. huono päivä, niin itsekin huomaa, että ihan ulkonäkökin on nuupahtanut (sisäinen olo näkyy siis ulospäin).

Tule Sinä, mies tai nainen, ystäväkseni! En aseta ikärajaa, sillä iällä ei ole merkitystä. En etsi seurustelusuhteita, vaan ystäviä, joiden kanssa asioista voi puhua suoraan ja avoimesti. Ja jos sattuisit asumaan tällä seudulla, olisin kiinnostunut myös lenkkeily- ja vaikkapa elokuvaseurasta. Kunnon ylläpitäminen on tärkeää, mutta itselläni se on tänä syksynä jäänyt vähälle juuri siksi, että yksin ei tule lähdettyä lenkille tai kuntosalille.
Yhdessä toimimalla on aina mukavampaa olla ja vertaistuen tarkoitus on antaa tukea ja saada sitä ja tehdä mieltä piristäviä asioita yhdessä.

Mutta ole hyvä ja vastaa minulle, niin kerron lisää. Ja kerrothan vähän myös itsestäsi ja tilanteestasi jo vastauspostissasi? Yhteydenottosi on minulle yksinäiselle tärkeä. Kiitos!

Sähköposti: pesukarhu22@outlook.com

(30.12.)

Olen 61 v. mies ja etsin naista kirjeenvaihtokumppaniksi. En muuhun. Ikähaarukka 40 – 100v.Ainoa vaatimus on kohtuullinen kirjoitustaito.

Kirjoita osoitteeseen: erik2leikari@gmail.com

(16.11)

Moi=) Olen 37 v masennusta sairastanut mies, haen naisista keskustelukumppania ja ystäviä, ehkä enemmänkin ken tietää=) Harrastan taidemaalausta, olen joskus pitänyt omia taidenäyttelyitäkin. Tykkään käydä taidenäyttelyissä ja syömässä keskihintaisissa ravintoloissa aina silloin tällöin kun siihen varaa on. Keskusteluja kaipaan ja seuraa, oisi mukava löytää sielunkumppani =) Ja viettää aikaa yhdessä=)Asun tampereella, otahan yhteyttä,kirjoitellaan =)

Nimimerkki:Taidemies
Sähköposti: malekondelo@gmx.com

(9.11)

Moi. Olen 55 vuotias mies Etelä-Suomesta. Minulla on ahdistuneisuuus- ja paniikkihäiriö. Pimeys ja yksinäisyys ahdistavat eniten. Paniikkihäiriö voi tulla jos pitää mennä ulos pimeän aikaan. Jos välttämättä pitää mennä pimeän aikaan ulos niin minulla on turvahälytys laite mukana. Harrastan musiikin kuuntelua, elektronisten laitteiden kokoamista, tietotekniikkaa, ristipistokäsitöiden tekoa ja palapelien kokoamista. Etsin vapaata ja luotettavaa naista, joka ymmärtää mielenterveysasioita.

Nimimerkki: Jukka

Sähköposti: jukka.2.laaksonen@outlook.com

(2.11)

Hei! Etsin luotettavaa ja uskossa Jumalaan olevaa kumppanialoppuelämäksi rinnalleni elämään.Olen 29-vuotias nuori nainen täältä Varsinais-Suomesta.Olen mukava, tunnollinen, rauhallinen ja herkkä. Päivisin käyn kuntosalilla, teen kotitöitä, joihin kuuluu pyykinpesu ja tiskaaminen esimerkiksi, käyn jumpassa, kirjoitan runoja, käyn kävelemässä. Minulla on myös ystäviä, joita tapaan usein.Minulla on hyvät välit vanhempiini ja sisaruksiini. Olen uskovainen ja rakastan lähimmäisiäni.Usko Jumalaan on elämäni tärkein asia. Pyrin pitämään huolta kunnostani lenkkeilemällä ja ei se lenkkiseura olisi pahitteeksi.Haluan myös syödä terveellisesti ja teen itse ruokaa esimerkiksi makaronilaatikkoa. Olen ylipainoinen, mutta pidän silti liikkumisesta ja lähden mielelläni vaikka pidemmällekin kävelylenkille tai hiihtämään, jos nyt lunta vaan olisi. Elämäni on kaikin puolin kunnossa, eikä minulla ole velkaa. Toivomukseni olisi, että löytäisin tätä kautta Jumalaan uskovan puolison,jolla on sydän paikallaan ja muutenkin kaikki asiat kunnossa. En juo enkä polta tupakkaa. Toivon, että et sinäkään. Odotan viestiäsi ja todellisen rakkauden löytymistä.

Nimimerkki:Valo
Sähköposti: valonamaailmassa30@gmail.com

(26.10)

Hei! Olen 23-vuotias mielenterveyskuntoutujanainen pääkaupunkiseudulta. Etsin uusia kavereita. Ottakaa ihmeessä yhteyttä!

Nimimerkki: Ruusunen

Sähköposti: ruusunen1992@gmail.com

(26.10)

Hei! Olen reilu kolmekymppinen mies kuusamosta. Harrastan elokuvien katselua, sekä valokuvaamista. Olen ujo, mutta huumorintajuinen. Sinulta toivon avointa mieltä, ja kykyä vastavuoroiseen ystävyyteen. Toivoisin tapaavani uusia ihmisiä sähköpostittelemaan, kahville, lenkille, leffaan.Etsin ikäistäni +- 5 v kaveria, mieluiten naispuolista..
Myös vanhanaikaiset kirjeet kelpaavat, annan osoitteen sähköpostilla halutessasi.

Sähköposti: deathridge@suomi24.fi

(26.10)

Hei. Olen 36-vuotias mies Helsingistä ja etsin naista aluksi sähköpostiystäväksi. Harrastuksiini tällä hetkellä kuuluu elokuvat, musiikki, ulkoilu ja tietokoneet. Olen eläkkeellä ja minulla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa sekä ahdistuneisuushäiriö, mutta tuo jälkimmäinen on aika hyvin jo hallinnassa. Olen mukava, rauhallinen, luotettava kaveri. Olisin kiinnostunut myös tapaamaan, joten toivon että asustelisit pk-seudulla. Olen etupäässä ystävää etsimässä. Kirjoittele rohkeasti. 😊

Nimimerkki: Marko
Sähköposti: dark_chest_of_wonders_79(a)outlook.com

(21.10)

Moi=) Olen 37 v masennusta sairastanut mies, haen naisista keskustelukumppania ja ystäviä, ehkä enemmänkin ken tietää=) Harrastan taidemaalausta, olen joskus pitänyt omia taidenäyttelyitäkin. Tykkään käydä taidenäyttelyissä ja syömässä keskihintaisissa ravintolaissa aina silloin tällöin kun siihen varaa on. Keskusteluja kaipaan ja seuraa, oisi mukava löytää sielunkumppani =) Ja muutenkin viettää aikaa yhdessä=) Otahan yhteyttä,kirjoitellaan =)

Nimimerkki:Taidemies
Sähköposti: malekondelo@gmx.com

(1.10.)

Hei!
Olen 50v mies Oulun läänistä ja etsin jonkinlaista ystävää naisesta! Minulla on epilepsia ja siitä johtuva persoonallisuushäiriö. Minä olen raitis ja en polta. Samaa toivon Sinustakin. Sinulla voi olla mikä vamma tahansa ja ikäkin voi olla mikä vaan. Minä haluan löytää vain ihmisen. Minun ainut ystävä on kissa ja nyt toivon että löydän jonkun ihmisen.

nimim:Kissaihminen
sähköposti: aaakivikangas@gmail.com

(28.9.)

Hei! Olen vajaa kolmekymppinen nainen lahdesta. Harrastan luonnossa liikkumista, lukemista sekä vapaaehtoistyötä. Olen avoin ,empaattinen, ja huumorintajuinen. Sinulta toivon avointa mieltä, ja kykyä vastavuoroiseen ystävyyteen. Toivoisin tapaavani uusia ihmisiä sähköpostittelemaan, kahville, lenkille, leffaan tai kirppis-seuraksi.

Sähköposti: mistymonday@suomi24.fi

(28.9.)

Olen 59 vuotias eronnut jännittäjänainen. Haluaisin tutustua myös noin ikäiseeni jännittäjämieheen. Asun Kanta-Hämeessä. Jännittämisestä huolimatta harrastan monenlaisia asioita ja pidän luonnossa liikkumisesta.

Minulle voi jättää postia.

Sähköposti: saara94@yahoo.com

(25.9.)

Toivon löytäväni s-p ystäviä täältä verkosta. Asiat ovat mallillaan, mutta ystävä puuttuu.Jos jonkinasteinen yksinäisyys sinua jollain lailla hiertää, tartu tähän tilaisuuteen. Puolitetaan sitä, yksineläjän arkea ja riemua. Jos mielenkiintosi heräsi, ota tästäyhteystieto talteen.

Nimimerkki: chic
Sähköposti:. chicetre@gmail.com

(24.9.)

Olen ettimässä itselleni kumppania elikkä tyttöystävää pidemäksi aikaan mun ikä on 35vee harastan salillakäyntiä ja pöyräilyä ja lenkeilyä ja valokuvaamista ja asun yksin ikä saa olla 18-40veet olisko pohjanmaalta tai eteläpohjanmaalta tai keskipohjamaalta naisia asun itse pietarsaaressa minulle voi lähetää valokuvan itsetään

Sähköposti: audi2680kj@suomi24.fi

(15.9.)

Hei! Hei etsin naista meiliystäväksi. Olen 50v sinkkumies, mulla on epilepsia ja vääristynyt omakuva(?)
Etsin meilikaveria ajatusten vaihtoon.

Nimimerkki: Ari

Sähköposti: cybermanshow(at)gmail.com

(11.9.)

Syksyn tullen kaipaa valoa. Toivoisin sähköpostimisista nauttivalta ihmiseltä vastauksen tähän ilmoitukseen. Olen keski-ikäinen (50+) nainen, työelämässä ja kuntoa kohennan. Asun taajamassa, suht lähellä keskustaa, mutta kaukana pk-seudulta. Elän yksin lemmikkieni kanssa. En koe itseäni yksinäiseksi, vaan lähinnä pitkästyneeksi. Elämällä voisi olla niin paljon muuta annettavaa, minullakin. Geokätköilen. Tervetuloa elämän makuun mukaan.

nimim. Syystunnelmia

s-posoite syystunnelmia(at)gmail.com

(10.9.)

Olen noin 50 -v., alle 2 -metrinen ja alle 100 -kiloinen poika(mies) Keski-Suomesta. Diagnoosiakin, jonkinlaista löytyy mielipuolelta ainakin. Olen raitis, savuton, rauhallinen ja huumorintajuiseksikin on minua kehuttu ja koulittu. Vakavammin otettuna kristilliset arvot ovat minulle läheisiä. Kuulun Evlut. kirkkoon. Olen käynyt myös ns. vapaiden suuntien tilaisuuksissa, ja nekin ovat olleet aivan asiallisia.

Etsin sinua, jompaa kumpaa puolta viidenkympin olevaa naista, aluksi vaikka s-postitteluun, soitteluun, kaikenlaiseen keskusteluun ja yhteydenpitoon, jos asiat niin etenevät.

Eipä nyt muuta ihan näin aluksi, mutta toivon, että vastailet, niin tiedä vaikka tultais juttuun!!

Nimimerkki: friendinneed

s-posti: vilsson64(at)gmail.com

(7.9.)

Moi!
Olen 60-vuotias rauhallinen ja vakaa mies. Olisi kiva saada kirjeenvaihtokaveri tai s-postikavereita.
Ikä on sivuseikka kunhan vaan on avomielinen ja mukava :)
Vaihdetaan kuulumisia ja tuntemuksia eikä tapaaminenkaan ole poissuljettu sitten joskus, kunhan tutustutaan.
Harrastelen yhtä ja toista musaa ja leffoja jne…
Tässä nyt lyhyesti. Lisää sitten jatkossa

Nimim. Jukebox
s-posti : jokuvaan.55(at)gmail.com

(7.9.)

Hei! :)

Minä olen 34-vuotias naimisissa oleva nainen. Etsin uusia sähköposti ystäviä Karstulasta tai Keski-Suomesta :)

Nimimerkki: nasu
Sähköpostiosoite: nasuttaja.80(at)gmail.com

(27.8.)

Oon useempia vuosia sitten ollut kirjeenvaihdossa (sposti) ja alkaa olla melkein kaikki kirjekaverit kadonneet johonkin. Hakusessa siis uusia hyviä tyyppejä :). Ite oon välillä aika ahdistunut ja masentaakin joskus. Ois kiva kun ois joku saman tyylinen persoona jonka kanssa vois jakaa asioita. Oon 26v mies, harrastan kuntoilua (sali, nyrkkeily ym) ja oon suht menevä tapaus. Sun harrastuksilla, iällä tai sukupuolella ei oo väliä. Toivon vaan että oot avoin, ymmärtäväinen ehkä vähän elämää nähnyt niinkuin mäkin. Mailaa jos tunsit jotain yhteyttä.

Nimimerkki: JohnnyB
Sähköposti: 1teutates1(at)gmail.com

(25.8.2015)

Hei,

Olen 22 vuotias nuori nainen. Etsin seuraa 20-30 vuotiaista miehistä tositarkoituksella. Olen huumorintajuinen ja sosiaalinen ihminen.olisi hyvä jos olisit luotettava ja rehellinen. Olen uskovainen. Minulla on skitsofrenia, mutta olen melkein parantunut sen oireista. Toivoisin että asuisit Etelä- Itä suomessa. Kuva olis kiva. 

Nimimerkki: pullero
Sähköposti: martsu.1993@gmail.com

(24.8.2015)

Olen 22 vuotias nuori nainen. Etsin seuraa 20-30 vuotiaista miehistä tositarkoituksella. Olen huumorintajuinen ja sosiaalinen ihminen. Olisi hyvä jos olisit luotettava ja rehellinen. Olen uskovainen. Minulla on skitsofrenia, mutta olen melkein parantunut sen oireista. Toivosin että asuisit Etelä- Itä suomessa. Kuva olis kiva.
Nimimerkki: martsu
Sähköposti: kermakakku93@gmail.com

Hei,

Olen neljäkymppinen nainen Helsingistä ja kaipaan ystävää. Minulla on
kaksisuuntainen mielialahäiriö, mutta pärjään sen kanssa tänä päivänä aika
hyvin. Olen kova touhuamaan, tekemään asioita ja menemään paikasta
toiseen.
Haaveilen kunnon matkalle pääsystä. Olen yleensä iloinen ja energinen. Jos
haluat kirjoitella, niin laita minulle viestiä!

nimim. Susanne

sähköposti: susanner1973@suomi24.fi

Hei,

Olen yli nelikymppinen nainen Savosta. Minulla on perhettä ja aviomies.

Harrastan liikuntaa, lukemista ja rakastan musiikkia. Olen sairastanut
masennuksen ja toipunut siitä. Harjoittelen uutta positiivista asennetta
elämään. Olen työelämässä. Haluaisin uusia ystäviä joiden kanssa voisi
jakaa kokemuksia elämästä ja iloisistakin asioista.Luonteeltani olen
sosiaalinen, ystävällinen, rauhallinen, herkkä ja
mietiskelevä.Huumoriakin löytyy. Kaipaan todellista ystävää johon voi
luottaa. Iällä tai asuinpaikkakunnalla ei ole väliä.

sähköposti: aino-irmeli@luukku.com

Moi!

Olen nuorekas 43v.xxl-nainen Hkistä. Sairastuin vakavaan masennukseen v.1999, josta olen jo selvinnyt. Sitten minulla on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka on lääkkeillä hyvin hoidettu. Olen ollut jo pitkään tasapainoinen oma itseni ja etsin nyt uusia tuttavuuksia,uusia ystäviä elämääni. Iälläsi ei niin väliä,mutta jos olisit pk-seudulta, niin olisi kiva,ettei välimatka olisi este tapaamisille. Olen sinkku,eikä minulla ole lapsia,kissa on. Olen sairaseläkkeellä ja minulla on päivisin aikaa tehdä kaikkea kivaa. Haen ystäviä kahville,ulos syömään,leffaan,kirppiksille,Tallinnan risteilylle, mukaviin koti-iltoihin ja vaikka picnikille ym.

Nim.cat72

s-posti mira72@suomi24.fi

(28.7.2015)

Hei

Ota lomaa, lähde matkalle Roomaan! Olen 59-vuotisas ( hetero)nainen Vantaalta ja
etsin naispuolista kirjeenvaihtokaveria ja/tai matkaseuraa noin viikon kaupunkilomalle
Roomaan. Jos Rooman upeat nähtävyydet kiinnostavat, ota yhteyttä. Olen luonteeltani
rauhallinen, vähän hiljainen mutta huumorintajuinen. Olen ollut sairaseläkkeellä
12 vuotta ja harrastan ulkoilua, työtoimintaa ja hengellisiä asioita.

Kauris

mariarooma816@gmail.com

(28.7.2015)

Heippa!

Ruudun toisella puolella kirjoittelee tälläinen ujo 23-vuotias naisen alku, joka opiskelee hoitajaksi. :) Monien mielestä olen mahottoman suloinen, empaattinen ja iloinen pakkaus, joka ei vahingoittaisi kärpästäkään. Mulla kuitenkin on sisimmässäni pahakin olla ja olen joskus tosi epävarma itsestäni. Minulla on jonkin sortin masennusta ja paniikkikohtauksiakin on. En ole silti vielä ainakaan saanut niihin mitään lääkitystä enkä tiedä haluaisinko edes, mutta olen kuitenkin käynyt juttelemassa ammattilaisten kanssa. Mulla on Hypokondria eli pelkään sairauksia ja lääkärin mukaan myös IBS eli sellanen mahan toiminnallinen vaiva jos niin voisi sanoa eli kaikki ruoka ei aina ns. imeydy kunnolla. Haluaisin ystävän ja sellaista seuraa, jotka hyväksyisi mut juuri tälläisenä. :) Säkin saat olla millainen tahansa ja hyväksyn sut silti. Mulla on ystäviä, mutta en ole kenenkään heidän kanssa enää riittävän läheinen kuin ennen, paras ystäväni on tällä hetkellä koirani. Kaipaisin muutenkin elämääni jotain uutta. Miespuolinen ystävä olisi upea, kun on vain tällä hetkellä naispuolisia ystäviä. Minusta saisi luotettavan ystävän ja seuraa ihan mihin tahansa. :) Asustelen Satakunnassa.

Marilyn
Sähköpostiosoite:- artisti09@outlook.com

(28.7.2015)

Hei,

Etsin naista tositarkoituksella.  Jos tahdot luotettavan miehen kainaloon niin se on tässä.
Seikkailua en kaipaa enkä seksiseuraa. Tavallista yhdessäoloa oman kullan kanssa. Olen huumorintajuinen, mukava, leikkisä jne, otan toiset ihmiset huomioon ja olen sosiaalinen ihminen.

Terveisin Pekka

sähköpostiosoite: 1986pekka@gmail.com

(21.7.2015)

Hei

Kolmekymppinen mieshenkilö etsiskelee naispuolista seuraa vakavampaankin yritykseen. On todettava että en suinkaan ole vielä mikään ihannevävy, vaan toista kertaa kun masennus ja dissosiaatiot veivät pari vuotta sitten mennessään niin melkoisessa sotkussa ollaan. Tässä kun talven ja kevään seutuna olen koittanut itseäni kuntoon laittaa, niin olen todennut että eipä tässä yksinkään oikein jaksaisi.

Kaipaan räväkkää ja älyllisesti vireää seuraa, en mitään itku pilliä tai perässä vedettävää tavatonta jahkailijaa. Seura auttaa minua tavattomasti, mutta ongelma on siinä, että olen pitkään ollut varsin erakkona ja käsitys kanssaihmisistä on päässyt kehittymään aika negatiiviseen suuntaan. Olen huono sietämään minkäänlaisia epämukavuustekijöitä toisessa.. En suvaitse tupakoitsijoita, en liioin kissaihmisia, Kokoomuksen äänestäjiä, uusavuttomia, BB:n katsojia, tai mistään mitään tietämättömiä nuhjakkeita. Periaatteessa olen kuitenkin valmis tarkistamaan myös omia kantojani.

Kauhean kauaa en myöskään jaksaisi jahkailla sen oikean löytymisen kanssa, ja rakkauden suhteen olen perin kyyninen. Siitä huolimatta uskon pitkän suhteen tuovan ihmiselle turvaa ja onnea. Kaipa se mankeli olisi itselläkin jo käytävä läpi. Josko tätä kautta löytyisi joku humaani täydessä etunojassa eteenpäin heittäytyvä nainen? Iällä ei hirveästi ole väliä.

Avanto.

Sähköpostiosoite: jukka@openmailbox.org

Ahoy,

Olen 25-vuotias nainen Pirkanmaan seudulta ja kärsinyt masennuksesta jo useamman vuoden. Olisi kiva löytää jutteluseuraa tai jopa ystävä jonka kanssa lähteä kahville tai tehdä jotain mukavaa, varsinkin sellainen jolla on kokemusta masennuksesta tai ymmärtää kuinka hankalaa se on. Iällä tai sukupuolella ei väliä, huumorintaju kyllä plussaa.

Itse olen hieman ujo ja joskus jopa hauskakin. Pelaan paljon ja varsinkin japanilainen kulttuuri kiinnostaa. Kirjoittelen runoja ja pidän haaveilusta, tähtien katselusta, kuusta, metsistä, mielikuvituksesta, luovista asioista sekä lukemisesta. Joku voisi kai sanoa etten koskaan kasvanut aikuiseksi! Tykkään keskustella lähes mistä vain, joskaan politiikka, sota yms ei minua juurikaan kiinnosta.

Minuun voit ottaa yhteyttä osoitteessa: kapinakupla@gmail.com
Nimimerkiksi voit laittaa vaikka Peikko.

Törmäillään! Over and out~

(22.6)

Olen ujo nainen Jyväskylästä. Minusta olisi kiva saada kaveri kahville, elokuviin, yms. Olen luonteeltani rauhallinen ja positiivinen mielenterveysongelmistani huolimatta. Minulla on masennusta yms ja olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Aikaa kaverille siis on! Toivoisin että sinäkin olisit kohdannut ja ehkä selättänytkin mielenterveysongelmia. Etsin siis kohtalontoveria.

Sähköposti: ujokki@gmail.com

 

(17.6.2015)

Haluan kirjeenvaihtoon sähköpostilla sellaisen henkilön kanssa, jolla on talousvaikeuksia ja tästä syystä lievää masennusta mutta ei diagnosoitua! Haluaisin keskustella samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa! Löytyisikö jotain ratkaisua yhdessä miettien! Olen 55 vuotias työelämässä oleva nainen!

Sähköposti: trmillenium59@gmail.com

(12.6.2015)

Moi,
Olen 21-vuotias, nuorimies. Jolla on diagnosoitu epilepsia, skitsofrenia ja ADHD.
Mitäpä hän täältä, kavereita, ystäviä tai jopa vakempaa. Kun olen sinkkuna, ollut jonkun aikaa.
En käyttä päihteitä kuin tupakkaa. Mutta en ole mikään hirmu polttaja.
Itse etsin, samalaista ihmistä kuin minä. Mukava olisi, on myös jonkinlaista mielenterveyden kanssa ollut ongelmia. Niin tietää minkälaista se on pahimallaan, elämä on ollut.
Asun Kajaanissa päin. Eli olisi mukava että olisit, sinäkin Kajaanista päin. Ikähaarukka olisi mukava että olisit 18-27 -vuotias
Sähköpostiosoite: jorijorijori993@gmail.com, tuolta saa minut kiinni:-)

(9.6.2015)

Heippa!

En ole vielä saanut mahdollisuutta kokea parisuhdetta ja etsinkin tyttöä joka ei myöskään ole kokenut parisuhteita. Uskon nyt, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden onneen. Löydetäänkö se yhdessä? Minua on kuvailtu sanoilla hyvä keskustelija, sympaattinen, ymmärtäväinen, hyväksyvä, kiltti, eläinrakas ja hauska. Olen alle 30-vuotias herrasmies Helsingistä 194 cm pituudella. Ei ihmeemmin ikä- tai ulkonäkökriteereitä. :-)

Riku
ethereal86@nic.fi

(2.6.2015)

Haluaisin kirjoitella sähköpostitse samankaltaisten ongelmien kanssa olevien naisten kanssa, vaikkakaan ongelmat eivät ole välttämättömyys eli voit kirjoitella siitä huolimatta. Olen siis eläkkeellä oleva 37-vuotias mies ja sairastan masennusta sekä kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Harrastan urheilua 2-3 kertaa viikossa ja olen päihteetön. En hae tällä ilmoituksella seurustelukumppania, vaan kirjoitteluseuraa. Mainittakoon vielä, että pidän raskaasta musiikista, kuten nimimerkkini kertoo.

Nimimerkki: hevimies

Sähköpostiosoite: heavysti36v@hotmail.com

(25.5.2015)

Hei,

olen 35-vuotias mies Vantaalta ja haluaisin tutustua tositarkoituksella persoonallisiin ja huumorintajuisiin naisiin. Kävin pitkään psykoterapiassa masennuksen ja pakkoneuroottisuuden takia. Nykyään voin paremmin ja olen työelämässä. Pidän paljon esim. elokuvista, kirjoista, musiikista ja pyöräilystä. Kirjoita rohkeasti.

Nimimerkki: Jalmari

Sähköpostiosoite: Jarski79@netti.fi

(21.5.2015)

Heip,
Olen 34-vuotias naimisissa oleva nainen ja etsin sähköposti ystäviä. Olen jo pidemmän aikaa ollut pysyvällä sairaseläkkeellä.
Luonteeltani olen vähän varovainen uusien ihmisten kanssa, en ehkä ole niin avoin ja puhelias alussa, minulla kestää ennenkuin voin luottaa täysin toiseen, luotettava, rehellinen, huumorintajuinen, herkkä, en pidä semmoisesta tahallaan ärsyttämisestä, koska silloin pinnani palaa,ehkä olen myös vähän semmonen temperamenttinenkin luonne, mutta osaan myös olla ystävällinen, ymmärtäväinen ja mukava :)
Lapsia meillä ei ole. Yksi kissa ja kani löytyy.
Harrastelen esimerkiksi sähköpostittelua, musiikin kuuntelua, siivoilemista, ruoanlaittoa.
Kirjoittele :)
Nimimerkki: Tuuli
Sähköpostiosoite: kukkaniitty80@yahoo.com

(6.5.2015)

Hei,

Olen 31v. naispuolinen ihminen etelä-suomesta. Hakusessa olisi uusia tuttavuuksia. Etenkin miehet saisi kirjoittaa kun olen sinkku. Ikää voisi olla 25-35v. ja asua eteläisessä suomessa. (Esim. Helsinki, Kerava, Järvenpää jne.) Etsin myös naispuolisia ystäviä. Diagnooseja en rupea tähän luettelemaan vaan voin kertoa lisää itsestäni myöhemmin. Mua kiinnostaa mm. eläimet, musiikki, lenkkeily, fotojen otto välillä jne. Huumorintajuiset ja rennot ihmiset ottakaa yhteyttä! :)
Faeriegirl84
faeriegirl86@gmail.com

(5.5.2015)

Hei!

Olen 25-vuotias mies ja minulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka pysyy lääkityksellä aisoissa. Pidän elokuvien ja joidenkin tv-sarjojen katselemisesta, musiikin kuuntelusta, valokuvaamisesta ja luonnossa liikkumisesta. En käytä päihteitä ja olen ollut muutaman vuoden raittiina. Ilahtuisin kovasti, jos sinä samanhenkinen uusi tuttavuus bongaat minut täältä internetin ihmeellisestä maailmasta ja ottaisit yhteyttä.

Nimimerkki: Tico

tiikerinsydan(a)gmail.com

(30.3. 2015)

Moi!

Olen 25-vuotias mies Itä-Suomesta ja sairastuin muutama vuosi sitten kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, joka pysyy lääkityksillä kurissa. Pidän elokuvien katselemisesta, musiikin kuuntelusta, valokuvaamisesta ja luonnossa liikkumisesta. Pidän myös todella paljon eläimistä, koska niitä on ollut minun elämässäni. Välillä olen masentunut, mutta se on ohimenevää ja seuraavaksi menee paremmin. En polta tupakkaa ja en myöskään käytä alkoholia. Olisi mukava löytää uusia tuttavuuksia.

Nimimerkki: Nicodemus
redroses.and.blackroses(at)gmail.com

(24.3. 2015)

Heippa!

Kevätaurinko paistelee ikkunan takaa ja mieleeni pilkahtaa toivo kesän lämmöstä. Samalla mietin kuinka ihanaa olisi löytää ystävä, jonka kanssa nauttia käsillä olevasta vuodenajasta täysin siemauksin jakaen ajatuksia kirjeitse/sähköpostitse ja jopa livetapaamisin katukahvilassa teekupposten äärellä.

Kavereita ja hyvänpäiväntuttuja löytyy mutta todellinen ystävä, jonka kanssa voisi kokea jonkinmoista sielunsisaruutta, puuttuu vielä viereltäni.
Kuvailisin itseäni ajattelevaiseksi, herkäksi ja huumorintajuiseksi. Rakastan kaikkea kaunista ja sievää. Tykkään lukea kirjoja, jotka käsittelevät itsensä kehittämistä ja henkistä kasvua, mutta tämän vastapainoksi myös huumoria hersyvää chic-litiä :).

Haaveilen matkustelusta erikoisiin maihin mutta myös reissaamisesta kauniissa koti-Suomessa, samoilemisesta metsässä ja luontopoluilla, saunan lämmityksestä omalla kesämökillä, ison vanhan omakotitalon ostosta ja remppaamisesta joskus tulevaisuudessa.

Huonoja päiviä mahtuu elämään, mutta olen koittanut ottaa positiivisemman asenteen ja nähdä myös kolikolla olevan kääntöpuolen.

Jos ilmoitukseni kolahti, otathan yhteyttä niin tutustutaan ja jaetaan ajatuksemme ja ollaan tarvittaessa toistemme tsemppareita. Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille! :)

Nimimerkki: -Golden Sunflower-
goldensunflower-(at)luukku.com

(24.3. 2015)

Hei!

Etsin itselleni pitkäaikaisia perinteisiä kirjeenvaihto- sekä sähköpostikirjeenvaihtoystäviä ympäri Suomen.

Olen kohta 27-vuotias nainen länsirannikolta. Olen avoliitossa eli en etsi seurustelu kumppania =)! Sinulle en aseta mitään vaatimuksia – pelkästään luotettavuutta, suvaitsevaisuutta ja pitkäaikaista ystävyyttä.

Luonteeltani olen avoin, herkkä, ujo, empaattinen, suvaitsevainen, huumorintajuinen, pessimistinen, kiltti, rehellinen, luotettava, auttavainen sekä suhteellisen puhelias.

Sydäntäni lähellä ovat puoliso, koirat, kissat, takkatuli, ukkonen, kynttilät, valokuvaus, leivonta, kirpputorit, kirjeenvaihto, terveys, matkustelu, elokuvat ja musiikki.

Olen nyt ollut pois työelämästä vuodesta 2013 saakka fyysisen vamman ja kroonisten kipujen sekä keskivaikean masennuksen ja ahdistuksen takia. Olen joutunut käyttämään reilut kaksi vuotta liikkumisen apuvälineitä ja turvautumaan toisen ihmisen apuun. Olen viimeisen vuoden aikana ollut erittäin paljon sairaalahoidoissa erilaisilla osastoilla.

Olen koko ikäni kärsinyt kisaamisesta. Tälläkään hetkellä minulla ei ole liveystäviä ollenkaan. Kaikki aikani menee kotona katsellen elokuvia, norkoillen FB:ssä sekä kirjoitellen vastauksia perinteisiin kirjeisiin ja sähköpostikirjeisiin. Lisäksi olen yrittänyt käydä kerran viikossa harrastamassa vesiliikuntaa henkilökohtaisen avustajan kanssa.

Jään nyt innokkasti odotamaan vastuksia =).

Meeri
Sähköposti: taskurapu88(at)suomi24.fi

(12.3. 2015)

Hei.

Olisin kiinnostunut mielenterveysongelmia kokeneesta kaverista, joka olisi mieluiten vegaani kuten itsekin olen. Olen Jyväskylässä asuva nainen ja melkein 30-vuotias. Etsin kaveria ensisijaisesti lenkkiseuraksi, kahvilaan yms. En ole kiinnostunut miehistä/seurustelusuhteesta.

Olen entinen koulukiusattu.

Nimimerkki: Jutellaan
Sähköposti: kaverijyvaskylasta(at)gmail.com

(12.3. 2015)

Moi!

Olen kohta nelikymppinen perheellinen nainen Oulusta. Harrastan lukemista, liikuntaa ja retkeilyä sen minkä opetustyöltäni ehdin. Saatanpa joskus rustata jonkun runonkin… Koulukiusaaminen ym. ongelmat elämän aikana ovat johtaneet siihen, että käyn nyt terapiassa masennuksen, ahdistusoireiden ja paniikkihäiriöiden takia. Ystäväverkostoni on aika olematon ja varsinkin sellaiset ystävät, joilla on omakohtaisia kokemuksia mielenterveysongelmista, ovat kertakaikkisen uupelossa. Oletpa sitten mies tai nainen tai asuitpa sitten etelässä tai pohjoisessa, kiva olisi tutustua tavalla tahi toisella ja katsoa, jos vaikka ystäviksi tulisimme… :)

Nimimerkki: Pillikissa
ukkokoira(at)gmail.com

(12.3. 2015)

Täällä 38-vuotias nummelalainen mielenterveyskuntoutujanainen. Olen hyvin yksinäinen, ystäväpiiri jäänyt olemattomiin, välillä hankala tutustua livenä ihmisiin vaikka olenkin muutoin sosiaalinen persoona. Luonteeltani olen hyvin herkkä, rehellinen, toiset huomioon ottavainen, iloinen kun siihen on aihetta sekä taiteilijasielu.
Sairastan bipolaarihäiriötä, joka on masennuspainotteinen. Lääkityksellä pärjään melko hyvin, tottakai silti on huonoja päiviä niin kuin kaikilla.
Pidän eläimistä, luonnosta, lapsista, maalaamisesta ja runojen rustaamisesta. Etsin sinua, mies tai nainen, ystäväksi jakamaan ilot ja surut, ehkä myöhemmin enemmänkin->miehet, jos kemiat vain kohtaavat. Kirjoittele rohkeasti!

Nimimerkki: mammutti
mammutti900(at)gmail.com

(9.3. 2015)

Hei!

Olen 46-vuotias nainen Tampereelta. Minulle tuli juuri aviero ja kaipaan ystäviä, kun minulla ei niitä oikein ole. Mielellään olisi kiva jos olisit Tampereelta. Sairastan fibromyalgiaa eli pehmytkudosreumaa, harrastan musiikkia, laulan ja soitan, piirrän, luen ja askartelen ym. Saat olla nainen tai mies, sukupuolella ei ole väliä. Pääasia kun olet oma itsesi. Olisi kiva jos ottaisit minuun yhteyttä…

Sähköposti: ihanuus44(at)gmail.com

(6.3. 2015)

Hei. Haluaisin löytää elämänkumppanin. Olen kohta kolmekymmentävuotias nuori nainen Lounais-Suomesta. Harrastan runojen kirjoittamista. Olen uskovainen ja toivoisin, että Jumala on jollain tavalla koskettanut sydäntäsi. Voit olla vaikka vanhoillislestadiolainen. Kuulisin mielelläni sinusta. Hyvää kevään alkua ja voimia.

Sähköposti: kristitynvaellus20(at)gmail.com
Nimimerkki: kristittynainen

(2.3. 2015)

30-vuotias yksinäinen, savuton ja raitis poikamies Kouvolasta etsii kirjeenvaihdon kautta seurustelusuhteeseen noin 21-31 vuotiasta naista, joka on pehmeiden arvojen edustaja ja avarakatseinen myös lievälle erilaisuudelle!

Olen sosiaalinen mies pohjimmiltani, mutta kontaktien luominen uusiin ihmisiin etenkin parisuhdemielessä on livemaailmassa jäänyt puolitiehen, koska viihdyn paljolti omissa oloissani ja minulla on kynnys mennä paikkoihin, joissa ihmiskontakteja ja varsinkin parisuhteita luodaan. Esimerkiksi ravintoloissa en pyöri etenkään ilta-aikaan.

Suurin osa mielenterveydellisistä ongelmista on jo taakse jäänyttä elämää, mutta joitakin rajoitteita vielä on kuten esim. se, että en mielelläni liiku illalla myöhään. Tällä hetkellä olen jäänyt työttömäksi ja hakeutumassa opiskelemaan. Harrastan musiikin kuuntelua, tv-sarjojen katselua, kuntosalilla käyntiä, filosofisten kirjojen lukemista, valokuvausta ja mökkeilyä.

Olen asunut Helsingissä, jossa edelleen käyn usein.
Elämältä eniten toivon, että löydän naisen kenen kanssa luoda pikkuhiljaa parisuhde ja myöhemmin perustaa perhe.

Olen etnisesti avarakatseinen ihminen, joten sillä oletko suomalainen vai ulkomaalaistaustainen ei ole merkitystä, tärkeintä on selvittää kohtaavatko ajatusmaailmamme ja löydämmekö yhteisen kipinän!
Kirjoittele osoitteeseen:

kaupunkilaispoika85(at)suomi24.fi

(23.2. 2015)

Olen 37-vuotias nuori mies ja isä pääkaupunkiseudulta ja koen oloni yksinäiseksi. On minulla joitain ystäviä ja kavereita mutta harvoin nähdään. Olen ujo ja masentunut ollut ilmeisesti jo pitkään mutta itse havaitsin sen vasta vähän aikaa sitten. Olen eronnut jonkin aikaa sitten ja tätäkin suren vielä. Olen aloittanut terapian ja itseni tutkiskelun. Haluaisin löytää naisen, josta voisi tulla ystävä ja mahdollisesti joskus enemmänkin. Kuntoutan siis itseäni ja kevättä kohti mentäessä toivon, että jotain heräisi ja löytäisin uutta intoa. En ole varmaan mitenkään toivoton tapaus mutta en täysin ongelmatonkaan. Mikäli koet, että voisit olla kiinnostunut tai olet itse vastaavassa tilanteessa, niin kirjoita minulle.

Nimimerkki: Jotain puuttuu
Sähköposti: mistmust(at)outlook.com

(19.2. 2015)

Heippa!

Olen 26-vuotias nainen Varsinais-Suomesta. Etsin kirjoittelukavereita sekä syvempiäkin ystävyyssuhteita. Olen melko yksinäinen ja minun on vaikea ystävystyä, sillä työnnän ihmisiä luotani. Kuitenkin tuntuu jatkuvasti siltä, että jotain oleellista puuttuu elämästäni. Esimerkiksi viini-iltoja ystävien kanssa, naurua ja juttelua tai luontodokkareiden tai leffojen kattelua. Olen välittävä ja empaattinen ihminen. Todella eläinrakas ja luonto on minulle tärkeää. Toisinaan ahdistunut ja masentunut, mutta haluan alkaa vaikuttaa elämääni ja tehdä siitä hyvän ja siihen tarvitsen ystäviä, joiden kanssa jakaa iloja ja suruja :). Kärsin myös jatkuvasta dissosiaatiosta, joten jos sinulla on ollut / on dissoa niin olisi kiva jakaa kokemuksia ja tuntemuksia. Ei kuitenkaan todellakaan ole pääasia että onko vai eikö ole. Eli kaikki ystävää vailla olevat kirjoitelkaa! :)

Nimimerkki: Elisabet
Sähköposti: elisabett(at)luukku.com

(16.2. 2015)

Moi! Etsin uusia ystäviä sähköpostiviestittelyyn. Lapset ovat jo isoja, joten aikaa kirjoitteluun löytyy. Olen 45-vuotias ja osa-aikaeläkkeellä. Harrastan kirjoittelua, uintia, matkailua ja melkein mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Meillä on koira. Asun Satakunnassa, voit olla mistä vaan. Ikäsi on sivuseikka. Kirjoittele!

Sähköposti: voikukka3(at)gmail.com

(12.2. 2015)

Hei, olen 24-vuotias nainen Itä-Suomesta. Olen ollut koko ikäni ujo ja viime aikoina ruvennut miettimään elämää sekä sitä, kuka olen. Minulla on todettu masennus, joka on vaivannut jo vuosia ja lisäksi sosiaalisten tilanteiden pelko. Kaipaisin sähköpostinvaihtoon sellaista ihmistä, joka tykkää pohtia asioita eikä vain mennä miettimättä. Pidän mm. fantasia- ja scifielokuvista, sarjoista ja kirjoista. Kuuntelen enimmäkseen elektronista musiikkia. Ota yhteyttä, jos tunnet samankaltaisuutta niin vaihdetaan ajatuksia.

Nimimerkki: Emz
emz(at)suomi24.fi

(10.2. 2015)

Olen 42-vuotias, skitsofrenian takia eläkkeellä oleva mies ja olen muuttamassa alkukesästä Turkuun. Etsin Turun alueelta 30-45-vuotiaan kuntoutujanaisen seuraa tositarkoituksella. Jos kiinnostuit, niin viestittele.

Sähköposti: jakke73(at)luukku.com

(2.2. 2015)

Hei!

Jos täältä Savonlinnasta löytyy ketään noin 20-35-vuotiasta ujoa, yksinäistä, lievästi mielenterveysongelmaista, työtöntä miestä tai naista niin rohkeasti vaan postia.

Nimimerkki: wish
Sähköposti: wishmaster(at)wippies.fi

(2.2. 2015)

Olen 36-vuotias mukava mies Etelä-Suomen alueelta. Etsin suunnilleen samanikäistä tosiystävää, ehkä myös tositarkoituksella. Haaveenani olisi löytää läpi elämän kestävä hyvä ystävyys. Olisi ehkä myös mukava tavata jossain vaiheessa, jos haluat.

Sähköposti: mukava80(at)luukku.com

(2.2. 2015)

Hei!

Haluaisin kirjeenvaihtoon tositarkoituksella (ja miksei myös sen paremman puoliskon – paikka sydämessä on vapaana juurikin nyt) mukavan ja rauhallisen 35-45-vuotiaan naisen kanssa. Voisit asua Pirkanmaalla tai Tampereellakin. Aluksi netin välityksellä, mutta ehkä paperikirjeitäkin joskus.
Olen 41-vuotias mies Tampereelta. En polta enkä juo. Käyn uimassa usein ja muutenkin harrastan säännöllisesti liikuntaa. En ole työelämässä enkä myöskään työnhakija, joten on aikaa laatia kirjeitä kaikessa rauhassa. Muita harrastuksiani ovat maalaus toisinaan, musiikin kuuntelu, elokuvat, lukeminen, historia: kaikenlainen mielenkiintoinen, mikä mieleen juolahtaa. Haluaisin semmoisen kirjekaverin, joka kohentaa tulta säännöllisesti eikä vain silloin kun itseä huvittaa. Siis jos sinulla on palo kirjoitella pitkiä ja elämänmakuisia kirjeitä ja mielellään elämäntilanne hyvällä mallilla, pistä sähköpostia tulemaan niin katsotaan, mihin kohtalo vie meidät…

Nimimerkki: Owner Of The Lonely Heart
Sähköposti: rockarolla73(at)pp.inet.fi

(27.1. 2015)

Moi! Olen nuorekas, 42-vuotias mielenterveyskuntoutujanainen Helsingistä. Olen eläkkeellä sairastettuani vakavan masennuksen v. 1999-2001. Minulla on myös kaksisuuntainen mielialahäiriö, mutta olen ollut tasapainoinen oma itseni jo pitkään ja nyt haen tätä kautta uusia ystäviä ensin kirjoittelemaan ja pian tapaamaankin.
Pidän leffoista, kirppiksistä, matkustelusta, koti-illoista, kokkaamisesta, eläimistä, luonnosta, kesästä ja mökkeilystä. Olen maanläheinen ja eläinrakas, minulla ei ole lapsia mutta kissa on.
Toivon sinun olevan Uudeltamaalta, jotta tapaamiset eivät kärsisi välimatkasta. Minulla on monesti päivisin aikaa ja olisi kiva löytää uusia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa.
Jos kiinnostuit, niin kirjoittele rohkeasti!

Nimimerkki: Cat72
Sähköposti: mira72(at)suomi24.fi

(22.1. 2015)

Olen 26-vuotias miehenalku Vantaan Tammiston tukiasumisysiköstä. Minulla on Asperger sekä ei-elimellinen psykoosihäiriö. Olen humoristi, joten en halua täysin totista kirjekamua.
Toivoisin kaveria Pohjois-Suomesta. Etsin oman ikäisiäni nais- ja mieskavereita. Toivoisin, että olet uskossa itsekin. Olen evlut-ihminen. Tykkään lukea Arto Paasilinnaa. Moikka!

Nimimerkki: mike988
Sähköposti: mikko.laakkonen88(at)gmail.com

(22.1. 2015)

Hei!

Olen 37-vuotias mies Etelä-Satakunnasta. Asun yksin ja minua kalvaa yksinäisyys. Haluaisin vaihdella ajatuksiani kaikenlaisten aikuisten naisten kanssa. Plussaa olisi, jos potisit samoja probleemia kuin minä. Voisimme vaihtaa ajatuksia ja keksiä ratkaisuja. Syvällisempikin tuttavuus on tervetullutta.
Sairastan bipolaarihäiriötä, masennus on voimakkaasti hallitseva. Olen työelämän ulkopuolella ja pitäisi aktivoitua. Kuuntelen paljon musaa (underground), kirjoitan ja uin avannossa. Pidän omaperäisyydestä ja inhoan pintaliitoa. En kuitenkaan karta ketään ominaisuuksiensa perusteella. Saa kirjoittaa!!!

Nimimerkki: Salama78
Sähköposti: wwzibb(at)hotmail.com

(12.1. 2015)

Moi

Olen 34-vuotias, naimisissa oleva nainen ja kahden pojan äiti (9v ja 7v). Olen luonteeltani iloinen, rehellinen sekä luotettava ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vihaan epärehellisiä ihmisiä, valehtelijoita. Kaipaan ystäviä, joilla on mielenterveysongelmia, masennusta. Tuntuu, että moni ystävä on kadonnut kuin tuhka tuuleen.
Olen Lahden läheltä. Olen innokas lenkkeilijä, tykkään kirjoitella kirjeitä, käyn uimassa. Olisi mukava löytää ystäviä, jotka hyväksyvät minut tälläisenä.

Nimimerkki: pikkumyy99
sarkkinen.heidi(at)phnet.fi

(30.12. 2014)

Hei,

etsin paranevaa narsistia ystäväksi, miestä tai naista Helsingin seudulta. Olen 39-vuotias espoolaisnainen ja olen käynyt traumaterapiassa muutaman vuoden ajan. Harjoittelen nyt reilua kerhoa, rauhoittelua ja paniikkien sidontaa. Harrastan kävelyä, ruoanlaittoa, elokuvien katselua ja kulttuuria sen eri muodoissa.

Nimimerkki: Mari
S-posti: tikankontti75(at)gmail.com

(29.12. 2014)

27-vuotias, eläinrakas ja sosiaalinen nainen etsii muita miehiä sekä naisia kirjoittelemaan sähköposteja ja jos synkkaa, niin voitaisiin mahdollisesti joskus livenäkin tavata vaikka kahvittelun merkeissä. Harrastan kirjoittamista, lenkkeilyä, reissaamista yms. Matkaseurana kulkee vaikea masennus, ahdistuneisuushäiriö ja uutena tuttavuutena epäily kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Jos kiinnostuit, laita viestiä ja tutustutaan! (en etsi seurustelukumppania)

Nimimerkki: Alice
Sähköposti: deadlockmeetings(at)suomi24.fi

(29.12. 2014)

Etsin kirjetoveria toisesta samantyyppisestä ihmisestä, jolla on epävakaa persoonallisuushäiriö. Olen itse 27-vuotias. Rakastan: Eläimiä, maalaamista, piirtämistä, perhettä, ystäviä, luontoa, meditaatiota, elokuvia… Tutustutaan paremmin perinteisillä kirjeillä. Laita siis mailia jos nappasi, niin vaihdetaan osoitteet :)

Nimimerkki: Moonchild
Sähköposti: moonchild1(at)luukku.com

(11.12. 2014)

Huomenta.

Olen aito ja mukava nainen. Etsin tosiystävää miehestä ja kumppania.

Olen sydämellinen ihminen ja luotettava. Toivon tulevalta omia lapsia ja oman perheen.

Nimimerkki: Aitoomaitseni
Sähköpostiosoite: kristitynvaellus20(at)gmail.com

(10.12. 2014)

Moi

Olen 32-vuotias, harhoista ja pahasta OCD:sta kärsivä naishenkilö Satakunnasta. Etsin kirjekaveriksi ja vertaistueksi samoista ongelmista kärsiviä.

Minulla on diagnosoitu dissosiaatiohäiriö sekä OCD. En voi kirjoitella ihmiselle, jolla on taipumusta itsensä satuttamiseen tai itsemurhan miettimiseen menneisyyden takia.

Kirjoittele, jos kärsit harhoista ja haluat vertaistukea! Mieluusti naispuolinen.

Sandon
sandon(at)luukku.com

(8.12. 2014)

Joulukuinen tervehdys! :)

Ajattelin jättää tänne ilmoituksen, jos joku sattuisi vastaamaan… en ole kovin hyvä näitä ilmoituksia tekemään, mutta yritän ja toivon kovasti, että edes joku tämän täältä löytäisi ja vastaisi minulle :)
Jos nyt vähän hahmottaisin asioita ja kertoilisin pikkuisen itsestäni :)

Minä olen avioliitossa oleva 34-vuotias nainen ja olen pysyvällä eläkkeellä. Lapsia meillä ei ole, mutta lemmikkejä löytyy :)
Harrastuksiani on esimerkiksi: sähköpostien kirjoittelu, musiikin kuuntelu, askartelu/käsityöt. Ulkoilen silloin kun pystyn, viime aikoina se on vähän jäänyt ahdistuksen ja masennuksen takia :( Olen paljon kotona ja kirjoittelen sähköpostia tai lötköttelen sohvalla ja mietiskelen asioita. Elämäni on ollut vähän vaikeaa, masennukset ja kaikenlaiset taloudelliset ongelmat, mutta elämässä on vaan mentävä eteenpäin vaikeuksistakin huolimatta.
Tällä ilmoituksella haen sähköpostiystäviä :) En kuitenkaan lupaa vastata aina heti ja joskus vastaukseni saattaa venyä pidemmäksikin ajaksi. Enkä oikein osaa kirjoittaa pitkiä tekstejä, minun on vaikea keskittyä jos asiaa on hirveästi, jääpähän kirjoitettavaa seuraavaksi kerraksikin :)
Toivon, että edes joku tämän ilmoituksen näkisi ja vastaisi minulle :) Hyvää joulukuun jatkoa! :)

Nimimerkki: tiuku
Sähköpostiosoite: T.2.3.2007.T(at)outlook.com

(1.12. 2014)

Hei, olen 28-vuotias lievästi autistinen (Asperger) poika Helsingistä. Etsin tositarkoituksella tyttöystävää ja/tai tyttöä ystäväksi. Diagnoosieni takia tyttöjen kanssa juttelu on ehkä edelleen pieni haaste, joten toivon ymmärtäväisyyttä. Minua on kuvailtu sanoilla kiltti, hyvä keskustelija, sympaattinen, hupsu, eläinrakas ja herrasmies. Kriteereitä Sinulle minulla ei ole. Lähdetkö kanssani kauniiseen luontoon keräilemään käpyjä? Tässä vielä Sinulle hauska hymiö, tein sen itse. (^_^)

Riku
ethereal86(at)nic.fi

(26.11. 2014)

Olen ujo 22-vuotias pienen lapsen yh-äiti Uudeltamaalta. Pitkä masennushistoria takana ja vaikka voiton puolella ollaankin, niin ahdistus kulkee edelleen mukana. Ja nykyään sydäntä riipivä yksinäisyys. Voit olla mies tai nainen. Iällä ei ole suurta merkitystä mutta samanikäisellä varmasti enemmän yhteistä.
Laita viestiä :)

Poppoo
poplestar(at)luukku.com

(25.11. 2014)

Olen 46-vuotias mukava sinkkunainen Pohjanmaalta. Sinä 40-49-vuotias mies: olet yo, opiskellut ammatin, lapseton ja tupakoimaton. Voit olla työelämässä tai eläkkeellä. Sinulla on monipuoliset harrastukset. Kirjoita minulle.

Nimimerkki: ”Ei erotiikkaa, vaan ystävyyttä”
sähköposti: p1p(at)ovi.com

(21.11. 2014)

Olen nelikymppinen kuntoutujanainen Helsingistä. Olen ollut pitkään pois työelämästä masennuksen ja ahdistuksen tähden, mutta nyt saanut vähän jalkaa ovenväliin. Työ vie suuren osan, mutta silti ystävillekin olisi tilaa. Olen kiinnostunut mm. lukemisesta, psykologiasta (sitä olen yliopistolla opiskellutkin), elokuvista/sarjoista (erityisesti kauhu ja Walking dead!), bridgestä, kirjoittamisesta sekä vesijumpasta.

En vaadi sinulta mitään tiettyä ikää tai sosiaalista tilannetta tms. Ainoa toivomukseni on, että olisit valmis tapaamaan melko pian, sillä en jaksa nykyään kirjeenvaihtokirjoitella pitkään. Voitaisiin mennä vaikka kahville Coffee Houseen joku arki-ilta klo 17-18.

Tessie
Sähköposti: Tessie9(at)gmail.com

(18.11. 2014)

Hei 50-60-vuotiaat miehet, täällä odottaa viestejänne masennusta sairastava 52-vuotias nainen Päijät-Hämeestä. Vaihdetaan ajatuksia ja tullaan tutuiksi. Tositarkoituksella parisuhdetta etsimässä. Kaikille vastailen, voit kirjoitella kauempaakin.

Nimimerkki: Sydänkäpy
Sähköposti: hurlumahei(at)suomi24.fi

(17.11. 2014)

Hei!

Olen 25-vuotias nuori mies pohjoisemman Itä-Suomen alueelta. Etsin suunnilleen samanikäistä tosiystävää, ehkä myös tositarkoituksella. Haaveena olisi löytää läpi elämän kestävä hyvä ystävyys. Olisi ehkä myös mukava tavata jossain vaiheessa, jos haluat.

Luonteeltani olen empaattinen, toiset huomioon ottava ja hyvin tunnollinen. Olen pienestä pitäen ollut melko ujo, mutta peruskoulun lopussa aloin kärsiä sosiaalisten tilanteiden pelosta ja masennuksesta. Viimeiset vuodet olen ahkerasti hoitanut itseäni hyvin tuloksin siedätyksellä, keskusteluterapialla, itsetutkiskelulla ja positiivisella elämänasenteella. Pala palalta rakennan itseäni uuteen loistoon :)

Terveelliset elämäntavat ja hyvät arvot ovat lähellä sydäntäni. Pidän paljon kaikenlaisesta liikkumisesta (hiihto, lenkkeily, pyöräily, suunnistus). Pidän myös luonnossa liikkumisesta, lukemisesta, elokuvista, pelailusta ja kaikenlaisesta yhdessä tekemisestä. Ota yhteyttä rohkeasti, jos tunnet kiinnostusta ja samanhenkisyyttä.

Nimimerkki: Tosiystävää etsimässä
lonelyhearth89(at)gmail.com

(17.11. 2014)

Käyn aika ajoin lukemassa netin kirjeenvaihtoilmoituksia. Olisi mielenkiintoista aloittaa kirjoittelu ihmisen kanssa, jolla on suhteellisen samantyylinen ajattelu- ja tunnemaailma kuin itselläni. Mutta ihan vielä en ole saanut sitä tiettyä fiilistä, joka mielestäni tarvitaan, että sanojen tuottaminen olisi niin sanotusti suotavaa.

En ole kovin säännöllinen kirjoittelija, vaan kirjoitan silloin kun se tuntuu oikealta. Se voi tuntua sille viikon tai kuukauden kuluttua. En myöskään odota, että minulle tarvitsisi väkisin kirjoittaa jonkun tietyn ajanjakson välein, vaan silloin kun oikeasti tahtoo jakaa asioita. Hyvällä mielellä ja tunteella tehty kirjoitelma on parempi kuin jonkin käsittämättömän velvollisuudentunteen vallassa kyhätty tervehdys, vaikka kirjoitelman tulo kestäisi tervehdystä kauemmin.

Viihdyn paljon omissa ajatuksissani ja oloissani. Käytän kaiken käsillä olevan vapaa-ajan mietiskelyyn ja lukemiseen tai muuten sellaiseen toimintaan, joka tuntuu sisimmässä oikealle ja ohjaa ajatukset korkeampaan. Minulla on kaksi lasta, jotka ovat elämäni tärkeimmät ja rakkaimmat asiat ja jotka pitävät minut oikealla tiellä. En juo alkoholia, en kofeiinipitoisia juomia, en tupakoi ja olen kasvissyöjä. Tällä hetkellä luen Bhagavad-Gitaa ja kuuntelen pääsääntöisesti George Harrisonin musiikkia. Taistelen itseni ja lasteni oikeuksista sekä rauhallisen ja hyvän elämän puolesta. Huominen tuo tullessaan mitä tuo, eikä ihminen tiedä niistä etukäteen mitään. Siksi pyrin keskittymään tähän hetkeen ja tekemään asioita, jotka tuntuvat minulle oikeilta. Ai niin, ja rakastan Doctor Whota.

Nimimerkki: Vaaleanpunainen neilikka
Sähköposti: vaaleanpunainen_neilikka(at)luukku.com

(12.11. 2014)

Hei! :)

34-vuotias lapseton, eläkkeellä (pysyvällä) ja naimisissa oleva nainen etsiskelee uusia, luotettavia ja pitkäaikaisia sähköpostiystäviä muista suunnilleen samanikäisistä ja samassa tilanteessa olevista naisista. Mulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, paniikkihäiriö, ahdistusta, masennusta ja sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Olisi helpompi puhua ja keskustella, jos olisi jotain yhteistä ja samantyylinen ihminen. Jaetaan niin ilot kuin surutkin♥.
Olen suurimmaksi osaksi vain kotosalla tekemättä sen kummempia.
Olen luotettava, rehellinen, auttavainen, huumorintajuinen ja mukava :).
 Asioita, joista pidän: talvi, kaikki jouluun liittyvä, herkullinen ruoka, kahvi, musiikki, askartelu ja käsityöt sekä kissat.
Kirjoita minulle :)

Nimimerkki: Kirjoita minulle :)
Sähköpostiosoite: T.tuikku.T(at)gmail.com

(10.11. 2014)

Olen 21-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Olen ujo, huumorintajuinen, luotettava ja rehellinen. Olen sairastanut masennusta ja pitkän sairausloman aikana sosiaalinen elämä unohtui… Joten etsisin miestä tai naista kirjeystäväksi, mielellään pitkäaikaiseksi. Saat olla minkälainen vain ja mistä päin Suomea tahansa. Ja, jos mahdollista, voidaan nähdä myös livenä. Tulen hyvin toimeen erilaisen ihmisten kanssa.

Jos kiinnostuit, laita viestiä tulemaan niin jutellaan lisää!:)

Nimimerkki: kirjeystäviä
Sähköposti: kirjekaveri2014(at)luukku.com

(7.11. 2014)

Uusia ihmiskontakteja hakee 39-vuotias mies Jyväskylästä. Työkyvyttömyyseläkkeellä, osittain fyysisten ja osittain henkisten syiden takia. Mitään normaalista poikkeavaa ei kylläkään ulospäin huomaa :).

Hakusessa niin meili- kuin ihan oikeankin elämän tuttavuuksia. En mitään ikärajoitteita tai muitakaan aseta – joten kuka vaan ja mistä vaan, kirjoita.

Nimimerkki: Wromak75
wromak75(at)gmail.com

(30.10. 2014)

Haluaisin sähköpostin välityksellä kirjoitella naispuolisten ihmisten kanssa, jotka ovat eläkkeellä mielenterveysongelmien vuoksi kuten itsekin olen. Toivoisin, että olet yli 30-vuotias mutta muuta väliä ei sitten olekaan. Itse olen 36-vuotias mies. Pelaan salibandyä ja olen päihteetön sekä savuton. Olisi mukavaa kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia kaikesta mahdollisesta.

Nimimerkki: sähläri
Sähköposti: urheilija36v(at)gmail.com

(20.10. 2014)

Olen 40-vuotias nainen Itä-Suomesta. Etsin naispuolista ystävää jakamaan arkea: erilaisten sosiaalisten medioiden kautta tai kasvotusten, jos asustelet sopivan lähellä :). Sairastan kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Tykkään käsitöistä, leffoista, hyvästä ruuasta ja metsästä. Minusta saat luotettavan ystävän :). Muistathan, että ystävyys on muutakin kuin vain sairaudesta puhumista♥.

Nimimerkki: Ystävä
Sähköposti: pintzku1(at)gmail.com

(20.10. 2014)

Viime aikoina olen huomannut että minulla ei ole yhtään uskovaa ystävää, jonka kanssa jutella tai edes vaihtaa kirjeitä. Asun Pohjois-Pohjanmaalla ja toivoisinkin täältäpäin ystävää. Olen nainen ja avoliitossa miehen kanssa joka ei ole uskova, vaikka ei kyllä kielläkään Jumalaa. Pidän taiteista, maalaan ja kuuntelen paljon musiikkia, harrastan ulkoilua ja muutenkin kuntoilua. Jonkun verran luen. Joka aamu luen päivän tekstin ja pohdin sitä, olisi tosi mukavaa kuulla mitä muut uskovat ajattelevat ja pohtivat. Sitähän sanotaan, ettei yksin ole hyvä miettiä uskon asioita.

Yst.terv. nimimerkki Yksin en kulje hetkeäkään…
Sähköposti: almiira(at)suomi24.fi

(20.10. 2014)

Hei!

Olen 25-vuotias ja sairastan vaikeaa bipolaarista mielialahäiriötä, joka pysyy lääkityksillä kurissa. On kumminkin käynyt niin, että olen erakoitunut vuosien sairauslomakausien aikana eikä minulla ole ketään, kelle kirjoitella. Etsinkin nyt 25-50-vuotiasta naispuolista ihmistä sähköposti- ja skypekirjoitteluun. Muita vaatimuksia minulla ei ole. Itse pidän käsitöistä ja MMORPG-peleistä sekä muista tietokonepeleistä. Rakastan myös todella paljon eläimiä ja lapsia. Tykkään käydä elokuvissa ja jostain syystä pidän vieläkin lastenelokuvista ja koko perheen elokuvista vaikka olenkin jo aikuinen. Välillä olen masentunut, mutta se on ohimenevää ja seuraavaksi on vuorossa hyvä kausi. Toivon, että joku – vaikka juuri sinä – vastaisi minulle ja meistä mahdollisesti tulevaisuudessa voisi tulla ystäviä. Asun Vihdin Nummelassa.

Syysterveisin: Hempulihemppu
Sähköposti: penni89(at)hotmail.com

(13.10. 2014)

Etsin uusia, pitkäaikaisia ja aitoja sähköposti/puhelinystäviä erilaisista ihmisistä :). Olethan luotettava! Olen 34-vuotias ja rehellinen, temperamenttinen (tarvittaessa), ymmärtäväinen, auttavainen sekä mukava. Pidäthän kynttilöistä, talvesta, lumisateesta, joulusta, kahvista sekä hyvästä ruoasta.

T: jukiite(at)gmail.com

(6.10. 2014)

Hei

Olen 32-vuotias nainen Suonenjoelta. Harrastan pyöräilyä, käsitöiden tekemistä jne. Etsin kavereita/ystäviä saman ikäisistä naisista ja miehistä. Olen aika yksinäinen. Luonteeltani olen iloinen, luotettava sekä avoin.

Nimimerkki: iloinen
Sähköposti: riitukka23(at)hotmail.com

(3.10. 2014)

Olen 41-vuotias mt-kuntoutuja ja sinkkumies Varsinais-Suomesta. Etsin sinua, 30-45-vuotias kuntoutujatyttö. Etsin uusia ystäviä ja mahdollista kumppania, jos kemiat toimii. Jos kiinnostuit, niin viestittele!

Sähköposti: janne73(at)luukku.com

(30.9. 2014)

Hei,

olen 24-vuotias ja Helsingistä. Luonteeltani olen herkkä ja ujo sekä luotettava kuuntelija: eläinrakas ja hiukan sisäänpäin suuntautuva niin kauan, kunnes tutustun paremmin. Haluaisin luoda sosiaalista elämääni. Harrastan tietokoneella pläräämistä/pelaamista, sarjoja/leffoja tulee katseltua ja valokuvausta harrastettua satunnaisesti. Haen uusia ystäviä läheltä sekä kaukaa. Nainen tai mies, 20-35-vuotias, laitathan vaan rohkeasti viestiä tulemaan.

Nimimerkki: lonelyHKI90
Sähköposti: bico5321(at)gmail.com

(26.9. 2014)

Olen 38-vuotias mielenterveyskuntoutuja ja kärsinyt ajoittain masennuksesta, joka on nyt lääkityksellä pysynyt kurissa.

Olen taiteellinen, pidän luonnosta sekä eläimistä ja omistankin kaksi kissaa. Pidän myös uimisesta. Kirjoittelen runojakin toisinaan ja ompelen. Maalaaminen on intohimoni ja se pitää ajatukseni kasassa. Luonteeltani olen herkkä, avoin ja rehellinen sekä luotettava, huumorintajuinen ja empaattinen. En juo enkä juokse kapakoissa, mieluummin käperryn kultani kainaloon tai lähden hänen kanssaan reissuun. Minulle tärkeää on uskollisuus: se, että voi jakaa hyvät ja huonot kokemukset ja ajatukset ilman, että tulee tuomituksi. Tärkeää minulle on myös se, että tulee hyväksytyksi juuri sellaisena kun on, puolin ja toisin. Kirjoita, niin vastaan postissa enemmän.

Sähköposti: mansetti76(at)suomi24.fi
Nimimerkki: mansetti

(22.9. 2014)

Hei,

täällä kirjoittelee 30-vuotias nainen Järvenpäästä. Hakusessa olisi etenkin naispuoliset kaverit. Sukupuolella ei ole niin väliä mutta tämä ei ole treffi-ilmoitus. Mieluiten samaa ikäluokkaa kuin minä, mutta siinäkin voin joustaa. Hakusessa siis livekaverit, joita voisi nähdä ihan oikeassa elämässä. Minulla on mielenterveyden ongelmaa (mm. kaksisuuntainen mielialahäiriö). Unettomuutta ja ahdistusoireita. Tämän takia ei näkeminen aina ole helppoa mulle, mutta yritän elää ihan normaalia elämää ongelmista huolimatta. Olisi mukava, jos asuisit jossakin Uudellamaalla niin kuin minä. Kiinnostuksen kohteita mulla on eläimet, musiikki, lukeminen, lenkkeily ja valokuvaus. Rohkeasti kirjoittelemaan:).

Nimimerkki: Feariegirl84

Sähköposti: loving_you150(at)yahoo.com

(17.9. 2014)

Hei

Olen 55-vuotias, akateemisen taustan omaava nainen. Etsin suurin piirtein ikäistäni, pääkaupunkiseudulla asuvaa naispuolista ystävää/ystäviä. Aluksi voisimme vaihtaa tietoja sähköpostitse ja siirtyä sitten tutustumaan puhelimitse sekä henkilökohtaisesti tavaten.

Nimimerkki: yksinainenhelsinki
Sähköposti: yksinainenhelsinki(at)gmail.com

(15.9. 2014)

Hei!

Olen 27-vuotias nainen. Etsisin kirjeystävää sinusta, 18-60-vuotias nainen tai mies.

Sairastan keskivaikeaa masennusta, ahdistuneisuushäiriötä ja paniikkihäiriötä sekä kaikenkukkuraksi ADD:tä (= aikuisiän ADHD ilman ylivilkkautta) ja nuo edellämainitut ovat liitännäissairauksia ADD:hen. Minulla ei oikein ole kirjeystäviä, joiden kanssa purkaa ajatuksia noista asioista. Mutta olen oikein ihana ja positiivinen, romanttinen nainen:). Kirjoitathan minulle, niin voidaan vaihtaa osoitteet tai kirjoitella sähköpostitse!

Nimimerkki: zeni_1987
Sähköposti: sielunsisko87(at)gmail.com

(12.9. 2014)

Suoraan asiaan! Nainen (40) etsii mielenkiintoista, keskuskelutaitoista, (omasta mielestään) älykästä ja sähköistä kirjeenvaihtoseuraa varatusta miehestä. Jos luet, liikut, laiskottelet ja nautit luonnosta, saatamme hyvinkin olla samalla aallolla. Mielenterveysongelmia (kaksisuuntainen) on mutta nehän eivät määritä ihmistä, joten mieluiten muista aiheista…

Nimimerkki: Merivartija
merivartioasema(at)gmail.com

(10.9. 2014)

Olen tamperelainen 26-vuotias nainen ja haluan vaihtaa sähköpostia tai kirjeitä samanikäisten ulosmenevien ihmisten kanssa. Itse kun jämähtää tietokoneelle, telkkarin ääreen kutomaan jotakin tai suunnittelemaan kirjepapereita tulostettavaksi, fb-pelien ääreen tai postikorttien vaihtoon, kuuntelemaan nettiradiota ym. tylsää.

Olen kihloissa. Diagnoosi (tuo skitsous, vaikka en kuule ääniä tai näe näkyjä) tuli nettikirjoittelujen takia, mutta nyt on mennyt parempaan päin ja ollut tasaista, kun olen asunut omillani. Olen ollut vaihto-oppilaana, olen mielenkiintoinen persoona, en aja autoa tai saanut lukiosta tutkintoa. Voin kuunnella ja muut huomaavat oireeni paremmin, kun itse en näe niitä. Mielessäni pyörii miljoona asiaa, joskus olen vakava ja joskus hassuttelen. En ole lojaali tai laita muita itseni edelle. Kirjoitan päivittäin nettiin asiaa myös blogin muodossa, aika tuskin riittää kaikkeen mitä haluaisin näperrellä. Varsinkaan hyvämaineista minusta ei saa: olen asunut siellä täällä Länsi-Suomessa nuoruudessani mutta nyt jämähtänyt lähelle syntymäpaikkaani, kiusaaminen jatkuu… Johtuen ehkä painosta, jota on kertynyt lääkkeiden sivuvaikutuksena, mutta masennuslääkkeet toisaalta lohduttavat. Kirjoittele äkkiä, jos kelpaa tulla vaikka synttäribileisiin (minulla ei ole paljon kavereita).

Sähköposti: dracoenator(at)gmail.com
Nimimerkki: Kitujainen

(8.9. 2014)

Olen 34-vuotias naimisissa oleva nainen ja etsin vertaistukea mielenterveysongelmiin – kuten paniikkihäiriöön, ahdistukseen, masennukseen ja sosiaalisten tilanteiden pelkoon. On usein hirveän vaikeaa, kun ihmiset eivät tunnu ymmärtävän minua ja sairauksiani :(

Nimimerkki: Lumikristalli
Sähköpostiosoite: lumikristalliTT(at)gmail.com

(27.8. 2014)

Moi!

Haluan kirjeenvaihtoon ja mahdollisesti tutustua 40-52-vuotiaiden, Pirkanmaalta tai Kanta/Päijät-Hämeestä olevien uskovien naisten kanssa. Harrastan liikuntaa ja lukemista ja välillä shoppailenkin. Voit kirjoitaa vapaasti ja rennosti mutta kuitenkin asiallisesti. Minulla on todettu sekamuotoinen persoonallisuushäiriö.

Nimimerkki: LonelyHeartMan50v
Sähköposti: kirje.yst(at)gmail.com

(25.8. 2014)

Hei!

Olen 47-vuotias nainen ja etsin kumppania elämääni. Tahtoisin uskoa kykeneväni parisuhteeseen. Ulkoisesti asiat ovat varmaan ihan hyvin, mutta olen kärsinyt mm. ahdistuneisuudesta, surusta ja yksinäisyydestä. Minulla on todettu myös epävakaa persoonnallisuushäiriö, jonka kanssa tasapainoilen. Se näyttäytyy mm. vaikeutena tehdä päätöksiä tai kun teen niitä, saatan helposti perua ne. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta aktiivinen mm. kolmannen sektorin vapaaehtoistyössä. Tahtoisin löytää sinut, jonka kanssa voimme olla juuri sellaisia kuin olemme. Olen lapseton enkä käytä alkoholia tai polta tupakkaa. Olen Pohjois-Savosta.

Nimimerkki: Uskoa rakkauteen
Sähköposti: annenpostit(at)luukku.com

(20.8. 2014)

Heippa!

Olen 26-vuotias mies ja haluaisin tutustua ihmisiin, joilla on kokemusta joistain seuraavista (tai vaikka kaikista): dissosiaatio-ongelmat, hengellinen väkivalta, ADHD, ahdistuneisuushäriö, masennus. Itse olen elänyt tällaisten asioiden kanssa jo aika pitkään ja vertaistuki olisi mukavaa. Jos itsekin haaveilet vertaistuesta, niin kirjoita mulle ihmeessä! Voit olla kuka vaan ja mistä vaan, mutta jos asut Joensuussa tai pääkaupunkiseudulla, niin voitaisiin tutustua myös kasvotusten. :)

Nimimerkki: dissosiaatio88
Sähköposti: dissosiaatio88(at)gmail.com

(20.8. 2014)

Olen 54-vuotias nainen Porvoosta, etsin elämänkumppania tositarkoituksella. Olin 21 vuotta naimisissa ja mies otti eron yllättäen, joten romahdin kun uskoin kaiken olevan kunnossa. Siitä on nyt kolme vuotta ja olen masentunut. Olen kuntoutustuella mutta pärjään taloudellisesti hyvin. Toivon, että löytyisi mies, joka haluaa asua Porvoossa kanssani. Olen kuulemma nätti, pitkät hiukset ja siniset silmät. Olen kiltti ja empaattinen. Jos tunnet, että olen etsimäsi nainen, kirjoita minulle.

t. milla
sähköposti: lella1(at)suomi24.fi

(18.8. 2014)

Hei!

Olen 30-vuotias nainen, jonka läheisellä on narsistinen persoonallisuushäiriö. Pitkästä yhteiselosta on jäänyt paljon traumoja, jotka haluan käsitellä ja pyrkiä jatkamaan elämääni. Olisi hienoa jutella ihmisten kanssa, jotka ovat kokeneet saman, toipuneet tai jotka muuten tietävät jotakin kyseisestä aiheesta.

nimimerkki: Tunteiden ristiaallokko
sähköposti: postiamulle(at)mail.com

(11.8. 2014)

Hei

Olen 32-vuotias, skitsoaffektiivista häiriötä sairastava mies Jyväskylästä. Etsin uusia kavereita ja tuttavia vaikka lenkki- tai kahvitteluseuraksi. Minulla ei ole juurikaan ystäviä Jyväskylässä, joten haen ystäviä niin miehistä kuin naisistakin. Itse olen omasta mielestäni ihan mukava, vaikkakin alussa aika ujo.

Kirjoittele minulle osoitteeseen jounipouni(at)outlook.com
Nimimerkki: nakkimakkara

(11.8. 2014)

Olen 37-vuotias kuntoutujanainen Helsingistä. Elämässäni olen kulkenut kovan koulun kautta. Ystävyyssuhteita on ollut, mutta aika useat heistä ovat muuttaneet toisille paikkakunnille ja unohtaneet minut saatuaan lapsia. Uusille ystäville olisi siis tilausta!

Minä olen kiinnostunut lukemisesta, elokuvista, bridgestä, kirjoittamisesta ja vesijumpasta. Minulla on akateeminen tausta, mutta sinulla ei tarvitse välttämättä olla. Ihmisenä olen kiltti ja luotettava mutta kuitenkin oman pääni pitävä.

Etsin uusia ystäviä 22-50-vuotiaista ihmisistä. Toivon, että olet pääkaupunkialueelta tai pääset tulemaan tänne. Muita ehtoja en esitä, koska olen huomannut kuinka mielivaltaista on se, kuinka jonkun kanssa synkkaa ja toisen kanssa ei :).

Tessie
Tessie9(at)gmail.com

(8.8. 2014)

Hei! 43-vuotias uskova nainen etsii kirjeystäviä uskovista. Sairastan keskivaikeaa masennusta. Olen eroamassa ahdistavasta liitosta. Mies ei ole uskossa. Voidaan olla yhteydessä myös esim. Facebookissa. Jos satut olemaan lähistöltä, voidaan ehkä tavatakin. Sekä naiset että miehet saavat kirjoitella.

Nimimerkki: eteläpohjanmaa
Sähköposti: tuulikki711(at)luukku.com

(5.8. 2014)

Kaipailen elämääni uusia ystäviä naisista ja miehistä Keski-Uudenmaan alueelta, voit olla muualtakin.

Olen 37-vuotias uskossa oleva nainen, olen työelämässä tällä hetkellä. Sairastan keskivaikeaa masennusta, joka on kurissa.
Toivoisin Sinun myös olevan uskossa ja asustelevan lähettyvillä, niin voitaisiin tavata kasvokkain. Kaipailen elämääni myös miesystävää.

Työelämä vie suurimman osan ajastani ja sen toivoisin muuttuvan eli saavani enemmän sisältöä arkeen. Harrastan kuntosalilla käyntiä sekä kävelylenkkejä silloin kun ehdin.

Tässä taisi varmaan olla tärkeimmät tällä kertaa, lisää sitten postitse, jos haluat tutustua. Kirjoittelehan :)-

Nimimerkki: Yksinäinen
Sähköposti: jaanuli.hannele(at)outlook.com

(5.8. 2014)

Heippa! Olen 27-vuotias tyttö ja etsiskelen juttuseuraa miehestä 23-36v. Tahdon tutustua suhun eikä oikeastaan ole sen isompia vaatimuksia, kunhan olet lempeä ja mukavaa juttuseuraa. Itse olen päättäväinen, luotettava ja itsenäinen. Tällä hetkellä myös hiukan yksinäinen. Laita postia! Nimimerkki: Lintunen
lintunen87(at)outlook.com

(5.8. 2014) Hei!

Etsin ystävää. Olen ollut koko ikäni yksinäinen. Minulla ei ollut edes koulussa oikeita kavereita, enkä ole osannut ystävystyä kehenkään missään harrastuksissakaan. En osaa tutustua ihmisiin, mikä johtuu suurimmaksi osaksi omasta ujoudestani, pelokkuudestani ja sosiaalisissa tilanteissa olemisen vaikeudesta. Minulla on myös pitkä masennushistoria.

Olen kohta 22-vuotias tyttö/nainen. Olen kirjoilla yliopistossa, mutta pidän tulevan syyslukukauden taukoa, koska opiskelusta on tullut minulle todella suuri ongelmavyyhti. En pysty opiskelemaan masennuksen ja sosiaalisten pelkojeni vuoksi. Mietin loputtomasti tulevaisuuttani ja sitä, mitä elämälläni tekisin. Sosiaalisista peloistani huolimatta haluaisin ystävystyä jonkun kanssa, puhua pinnallisista ja syvällisistä asioista, saada kenties vertaistukea opiskeluelämään, saada syyn lähteä ovesta ulos vaikka kirjastoon, kahvilaan, elokuviin, baariin yms. Haluaisin olla jollekulle toiselle yksinäiselle jonkinlainen apu.

Nimimerkki: susisydan
Sähköposti: susisydan(at)gmail.com

 

(22.7. 2014)

Löytyykö asiallista naista seuraksi, vaikkapa ensin ihan meilin kautta? Olen 46-vuotias, eläkkeellä oleva mies. Sairastan skitsoaffektiivista oireyhtymää, mutta vaiva pysyy kurissa lääkkeillä.

Toivottavasti arvostat trendihömpän sijaan lumienkeleitä, kynttilän hypnoottista tuikkua ja raparperin rapeutta. Jos uskot kestävään kehitykseen ihmissuhteissa ja luonnossa, niin mielelläni sinusta kuulisin.

Päiväni täyttyvät työn ohella rytmikkäästi erilaisista askareista. Saat olla taivaanrannan maalari tai uraohjus, mutta toivottavasti ihan oma itsesi. Kirjoitellaan reilun pelin hengessä ja tavataan jos molemmista siltä tuntuu. Käydään museossa tai kahvilla! Ehkä olet kokenut elämän aallokossa koviakin juttuja, mutta tätä lukiessasi olet yhä pinnalla ja majakan valo ohjaa kotiin päin;).

Nimimerkki: Myrskylyhty
E-Mail: budapestin.varjot(at)luukku.com

(21.7. 2014)

Hei,

olen 52-vuotias mies Pohjois-Savosta. Minulla on vakinainen työ, oma talo, ei velkaa. Joten ulkoisesti kaikki hyvin. Minulta vain puuttuu se toinen puolisko, jota olen etsinyt vuosikausia. Elämäni on tällä hetkellä melko tyhjää, surullistakin. Elämässäni on ollut ahdistusta, vaikeuksia, etsin ulospääsytietä. Olen kaikin puolin kohtelias, rehellinen, katseenkestävä mies. Pituutta on 183cm, ei ylipainoa, pidän puutarhanhoidosta, mökkeilystä, kalastuksesta, matkustelusta, tennis mun bravuurilajini urheilun puolelta.

Haluaisitko 35-45 vuotias kiva nainen tutustua, pidät samoista asioista. Laitan kuvani jatkossa. Etsin ystävää, rakastajaa, läheistä, elämänkumppania. Mulla ei ole lapsia.

Kirjoittele. Tutustutaan, tehdään toisemme onnellisiksi. Uskon, että jokaiselle on täällä maailmassa oma rakas! Jos tunnet pistoksen sydämessäsi, otathan yhteyttä rohkeasti :)

Sähköposti: lonelyman0704(at)gmail.com
Nimimerkki: Aina on Toivoa

(21.7. 2014)

Hei,

kaipaan ehkäpä juuri sinua ystäväkseni yksinäisiin hetkiin niin ilojen kuin surujenkin keskelle. Haluaisin jakaa kanssasi ajatuksia, mietteitä, unelmia taivaan ja maan väliltä. Keskustella syvällisesti, hullutella ja hassutella, tietää että ystävä on rinnalla ja ettei ole yksin. Sukupuolella ei ole väliä kunhan olet mukava ja rehellinen.

Olen 41-vuotias nuorekas nainen pääkaupunkiseudulta, rehellinen, tunteellinen, aito, ujo, temperamenttinen, luova sekä joskus vähän höpsö :). Sairastan masennusta/sosiaalista ahdistusta joten ihmisiin tutustuminen on vaikeaa.

Pidän eläimistä, kirjoittamisesta, maalaamisesta (harvemmin nykyisin), elokuvista, musiikista, syvällisistä keskusteluista, ulkoilusta, lukemisesta sekä joskus käsitöistä.

Kirjoittele, niin tutustutaan ja katsotaan mihin tämä tie johtaa!

sähköposti: blueflower73(at)luukku.com

(21.7. 2014)

Olen vuonna 1980 syntynyt nainen ja olen naimisissa. Etsin pitkäaikaisia sähköpostiystäviä. Kerron sitten enemmän itsestäni.

Nimimerkki: ~T
Sähköpostiosoitteeni: T.2.3(at)outlook.com

(21.7. 2014)

Hei!

Olen 22-vuotias tyttö ja tällä hetkellä sairauslomalla fobian sekä ahdistuneisuuden vuoksi, mutta kokemuksia on myös masennuksesta. Luonteeltani olen hyvin ujo uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten kanssa, mutta tutumpien kanssa puhelias ja huumorintajuinen, melkeinpä ujon vastakohta. Päättäväisyyttä ja itsepäisyyttä minusta löytyy myös ja se lieneekin syy miksi vielä porskutan eteenpäin, välillä nopeammin ja välillä hitaammin.

Päätin laittaa kirjeenvaihtoilmoituksen, koska tänään minulle valkeni, että minulla on hyvin vähän oikeita mahdollisuuksia muutokseen ilman jonkinlaista tukiverkkoa ja mielekästä tekemistä. Tässä kirjeenvaihtokaveri voisi auttaa enemmän kuin hyvin :). Voit olla minua hieman nuorempi, samanikäinen tai vanhempi ja mielellään samansuuntaisia asioita kokenut mies tai nainen. Sähköpostiviestittely sopii sellaisenaan, mutta Skypekin minulla on jos haluamme keskustella reaaliaikaisesti. Toivon, että sinulla on halua keskustella arkisista ja syvällisemmistäkin asioista, myös niistä vaikeista asioista kun siltä tuntuu. Raittius olisi plussaa, sillä itse en juo ollenkaan vaikka yliopiston kirjoilla olenkin.

Tulevaisuudessa en pidä mahdottomana tapaamista jos tulemme hyvin juttuun, koska ystävät arkielämään olisivat erittäin tervetulleita. Itse asun Tampereella mutta liikun usein myös Kangasalan suunnalla. Sinä voit olla joko läheltä tai kaukaa, sillä ei ole minulle merkitystä :)

nimimerkki: Dragonfruit
xdragonfruitxx(at)gmail.com

(30.6. 2014)

Kaiken menettänyt – uusi alku

Hei sinä reilu nainen! Sinuun haluaa tutustua keski-ikäinen leskimies Tampereelta.

Vaimoni sairastui syöpään ja kuoli. Mulle jäi alaikäinen tytär. Sitten sairastuin unettomuuteen ja masennukseen ja jouduin psykiatriseen sairaalaan. Tytär otettiin multa pois ja sijoitettiin toiseen perheeseen. Nyt olen ollut kolmisen vuotta yksin. Välillä tunnen oloni tosi yksinäiseksi. Käyn sellaisessa päivätoiminnasssa kolmena päivänä viikossa. Siellä tapaan kohtalotovereita ja voin olla tekemisissä muiden kanssa. Silloin ei tunnu niin yksinäiseltä. Harrastan liikuntaa ja musiikkia, pidän kaikenlaisesta musiikista. Myös hengellisestä. Ennen kävin vaimoni kanssa usein tanssimassa, mutta nyt se on jäänyt tyystin. Olen akateemisesti kouluttautunut, mutta ei sillä väliä. Olen raitis ja tunteellinen.

Musta on tärkeää, että jokainen voi tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. Arvostan rehellisyyttä ja aitoutta. Olen käynyt tosi kovan elämänkoulun ja siksi olen tyytyväinen ja arvostan elämän pieniäkin asioita.

Hannu
Sähköpostiosoite: hanski240(at)gmail.com

(18.6 2014)

Tässä alle 50 v sinkkunainen Hämeestä. Etsin naispuolisia meilikavereita. Sairastan kaksisuuntaista. Kuntoni on hyvä. Elän täyttä elämää. Minulla on mukavia harrastuksia ja liikun.

Olen ulospäinsuuntautunut. Vastauksia toivon osoitteeseen:

solsken(at)suomi24.fi.
nimimerkki: Solskenet

(9.6. 2014)

Moi :) Oon 26-vuotias nainen Keski-Suomesta ja luonteeltani tosi hiljainen ja rauhallinen. Etsin sähköpostikirjeenvaihtoon luotettavaa ja rehellistä naista tai miestä :). Olisi kiva jos olisit mieluiten maaseudulta. En oo työelämässä ollut moniin vuosiin paniikkihäiriön ym. vuoksi. Menetin pitkäaikaisen avomieheni liikenneonnettomuudessa viime vuoden marraskuussa ja se on ottanut mulla todella koville. Sen takia toivon että löytäisin tätä kautta piristystä elämääni :). Mulle tärkeitä asioita ovat musiikki ja kirjoittaminen, ne ovat pitäneet mut koossa tästä surusta huolimatta. Haluaisin löytää ystävän jonka kanssa voisin joskus käydä keikoillakin tai muuten vaan viettää aikaa :).

Jessy
Sähköpostiosoite: imperfectionandbeauty(at)gmail.com

(9.6. 2014)

Olen 34-vuotias mies Vantaalta ja haluaisin tutustua mukaviin ja persoonallisiin naisiin 09-alueelta. Pidän mm. kirjoista, musiikista, elokuvista ja pyöräilystä. Olen kärsinyt pakkoneuroottisuudesta, nykyään voin paremmin ja olen työelämässä.

jarski79(at)netti.fi

(9.6. 2014)

Olen 36-vuotias mies ja sairauseläkkeellä. Harrastan urheilua sen minkä jaksan. En polta taikka käytä alkoholia. Tykkään metallimusiikista ja elokuvista. Olisi kiva löytää kirjoitteluseuraa ja tutustua sitä kautta uusiin ihmisiin ja ehkä myöhemmin tavata. Olen sinkku, erosin vuosi sitten. Kirjoittele osoitteeseen hevari36v(at)luukku.com

(5.6. 2014)

Olen 41-vuotias kristillisen elämänkatsomuksen omaava raitis, skitsofrenian takia eläkkeellä oleva kuntoutujamies. Etsin elämänkumppania sinusta 30-45-vuotias kuntoutujatyttö Salo-Turku-seudulta. Jos kiinostuit, niin heitäpä viestillä.

sähköposti janne73(at)luukku.com

(5.6. 2014)

Olen 34-vuotias poika ja mielenterveysihminen. Olen rehellinen ja savuton, asun pienessä kunnassa. Haen ystävää 22-32-vuotiaista, pidän eläimistä.

tpaatuja(at)gmail.com

(5.6. 2014)

46-vuotias sinkkumies etsii todellista, aitoa ystävyyttä ja rakkautta… haluan sitoutua kirjoitteluun ja yhteydenpitoon… Olen todella herkkä… tunteellinen, hyvin avoin.Tykkään kirjoitella ja jutella syvällisesti. Minussa on myös hauska, hyvin huumorintajuinen ja lapsenmielinen olemus. Olen kokenut kovia elämässäni ja elämä vieläkin koettelee. Minulla riittää ymmärrystä, halua auttaa ja tukea… osaan myös myötäelää toisen ihmisen elämää. Minulle voi kirjoitella:

kerppu1(at)luukku.com

(26.5. 2014)

Moi kaikki! Vuonna 1969 syntynyt nainen Porista etsii uusia ystäviä mistä päin vaan. Saat olla minkä ikäinen tahansa. Toivon pitkäaikaista ystävyyttä. Harrastan lukemista, koiran kanssa olemista, uintia, matkailua ym. kivaa!

Nimim: Ystävyys
voikukka3(at)gmail.com

(26.5. 2014)

Moi

43v. nainen Oulusta haluaisi ystävän miehestä.
Laita meiliä sinä 38-49v.( yli 180 cm) Oulun liepeiltä oleva mies, jolla kenties on ollut vaikeeta elämässään, mut toivonkipinää jäljellä ja huumorintajua.
Toivon että sinuakin kiinnostaisi liikkuminen, voitais käydä yhdessä pyöräilemässä, lenkillä tms.

sähköposti: umi-yoosei(at)hotmail.com
nimimerkki: Merende

(21.5. 2014)

Hei kaikki, olen 36- vuotias, jo pitkään itsekseen masennuksen kanssa taistellut elämässään täysin hukassa oleva nainen. Elän kriisiytyneessä parisuhteessa, suurimpana syynä minun jatkuvat itkukohtaukseni ja yleinen negatiivisuuteni. Minulla on työpaikka ja ympärilläni paljon ihmisiä, jotka pitävät minua vahvana ja terveenä selviytyjänä. Totuus on kuitenkin jotain muuta. Haluaisin löytää ystäviä joille voisin olla oikeasti minä, jotka hyväksyisivät minut sellaisena kuin olen, huonoina ja hyvinä päivinä. Asun kaukana sukulaisistani, joten haluaisin itselleni sosiaalisen tukiverkoston. Olen Turun seudulta.

Terveisin,

Hannele
7hannele8(at)gmail.com

(21.5. 2014)

Olen vm. -69, hoikahko nainen joka asuu Tampereen naapurikunnassa kahden kissansa kanssa. Olen eläkkeellä masennuksen ja ahdistuksen vuoksi, mutta elän varsin kurinalaista elämää ja esim. alkoholi ei kuulu elämääni – fiksua käyttöä toivon myös läheisiltäni. En myöskään polta.
Liikun kohtalaisesti, pääasiassa kävelen ja uin. Luonnossa on mukava oleilla muutenkin. Luen kirjastossa tiedelehdet ja nautin taiteistakin, sekä luonnollisesti elokuvista ja musiikista (hevimpi kama etusijalla, mutta aika kaikkiruokainen noin muuten). Henkiset asiat (ns. rajatieto) ovat olleet pienestä pitäen lähellä sydäntäni.
Kaipaisin kumppania, mieluiten ikäisehköäni miestä joka ei ole lihava. Edellä kuvailemani kiinnostuksenkohteet olisivat niitä mitä olisi kiva jakaa, vaikka kaikessa meidän ei tietenkään tarvitse olla toistemme kopioita. Pääasiassa kuitenkin koen samanlaisuuden helpommin viehättävänä kuin kovin räikeän erilaisuuden.
Minulle on tietenkin samantekevää oletko työelämässä vai et. Itse tiukan talouden vuoksi en ole kykenevä liikkumaan kovin laajalla alueella, joten olisi kiva jos olet Tampereelta tai jostain sen naapurikunnasta, niin voisin minäkin toisinaan vierailla sinun luonasi bussilla (kun en autoa enkä edes ajokorttia omista).

nimim. Luonnonlapsi
s-posti: potsilaatikko(at)gmail.com

(15.5. 2014)

Kesä tulee! Täällä kaipailee 55v. s-eläkeläisnainen ystäviä isolla y:llä! Luonteeltani olen kiltti, luotettava ja kyllä huumorikin hersyy kun sille päälle sattuu. Minulla on mies ja koiria. Ekasta liitostani erosin tuossa vuosituhannen vaihteessa. Olen käynyt läpi melkoisen elämänmyllerryksen ja nyt osaan olla kiitollinen tästä nykyisestä elostani. Olisi kiva jos asuisit Etelä-Suomessa, mutta toki muualtakin ystävät ovat tervetulleita elämääni. Itse asun Helsingissä ja pikku mökkeröisemme on Pusulassa. Kesän tullen luulen viettäväni paljon aikaa mökillä koirieni kera ja rakkaitten kukkieni ym. puutarhajuttujen keskellä… Mulla on mies vielä työelämässä. Ihan kaikkein kivointa olisikin löytää sellainen mukavan hersyvän huumorin omaava ystävätär, joka vaikkapa tykkäisi viettää aikaa mun kanssa myös mökillä, kun mieheni puurtaa töitä täällä kaupungissa. Toki kyllä joskus viihdyn ihan itseksenikin omiani miettien ja luontoa kuunnellen. Tallinnan risteilyllekin kaipaisin kamua, heinäkuun alussa aattelin käydä. Mä savuttelen mutta alkoa en käytä… laittelepa viestiä jos kaipaat samanmoista ystävää.

terv. Anna
royjaanna(at)gmail.com

(5.5.2014)

Olen 37-vuotias kuntoutujanainen. Olen ollut pitkään työttömänä, mutta nyt yritän päästä työelämään pikku hiljaa. Etsin uusia ystäviä 23-50 vuotiaista ihmisistä. Plussaa on jos olisit akateeminen tai muutoin lukeva ihminen, kävisit mielelläsi erilaisissa tapahtumissa, kehittäisit itseäsi eri tavoin, olisit kiinnostunut muista ihmisistä ja maailmasta. Kaiken ei tarvi natsata mutta pääpiirteittäin etsin ihmisiä jotka eivät ole vaan jymähtäneet kotiin tai Helmeen kaikiksi päiviksi. Keksitään jotain kivaa kun kevät koittaa :) (Kun kirjoitat, niin yritä olla tarkka yhdyssanoissa. En osaa vastata kenellekään, joka ei osaa yhtään kirjoittaa)

Sähköposti: tessie9(at)gmail.com

(5.5. 2014)

Yksi ystävä riittää pelastamaan kokonaisen elämän.

Usko huolesi sille, joka puhumatta kuuntelee ei sille joka kuulematta puhuu.

Ystävät ovat ihmisiä, jotka auttavat sinua olemaan oma itsesi, sellainen kuin luonnostasi olet.

On tuskin onnellisempaa tunnetta kuin huomata, että voi aidosti merkitä jotain toiselle ihmiselle.

Mitäpä hyödyttää omistaa mitään hyvää, ellei ole ystävää, jonka kanssa voisi sen jakaa.

Löytäisinkö sinut ystäväni näin?

Olen 34-vuotias pysyvällä eläkkeellä oleva naimisissa oleva nainen.

Nimimerkki: Metsätähti
Sähköposti: dont_worry_be_happy_(at)outlook.com

(5.5. 2014)

Heippa kaikille!
Täällä olisi kohta 29v nuori mies vailla uutta ystävää tai ehkäpä jopa elämänkumppania. Hetero olen mutta myös pojat voi laittaa sähköpostia. :) Diagnoosina on semmonen ku skitsoaffektiivinen häiriö. Ja jos tiedät mitä tarkoittaa aseksuaalisuus eli olen semmonen.:) Töitä olen yrittänyt tehdä. Ihan hyvin menee tällä hetkellä. Ei vaan ole ystäviä… Sinun iälläsi tai ulkonäölläsi ei ole minulle väliä. Mulla on ruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Painan aika paljon (Zyprexa lihotti sillon vuosia sitten.) Nykyään minulla on lääkityksenä Leponex, Abilify, Temesta, Zopinox, Mirtazapin, Venlafaxin, Melatoniini, Thyroxin ja Bisoprolol. Ja kyllä, tiedän että noita lääkkeitä on paljon. :) Nyt en keksi muuta mutta laitappa sp os:
petu-85(at)luukku.com

(5.5. 2014)

Hei!
Olen 25-vuotias nainen Keski-Suomesta, Jyväskylän läheltä. Olen monen vuoden masennuksen läpikäynyt, mutta siitä hyvin tervehtynyt optimisti.
Masennus jätti arpia ja aukon tuttavapiiriin, mutta antoi myös elämänkokemusta ja ymmärrystä ihmismieltä kohtaan. Monet vanhat tutut aina sanovat toivovansa minulle hyvää, mutta eivät enää itse halua olla se hyvä elämässäni. Ehkä oikeutetustikin, mutta itse olen oppinut sen, että masentunutta ei missään nimessä saa jättää yksin. Olen silti oppinut onneksi olemaan takertumatta tai kaatamaan ongelmiani kaikkien niskaan. Uskoisin, että olen ihan hyvä tyyppi nykyään 😉
En sanoisi olevani ujo. Puhun mistä vain maan ja taivaan välillä, mutta osaan olla myös hiljaa ja se mielestäni on ystävyyden merkki. Että ei tarvitse puhua peittääkseen hiljaisuutta. Innostun helposti, olen kiinnostunut monenlaisista asioista. Ja minuun voi todella luottaa. Olen hieman äkkipikainen, mutta välitän aidosti ihmisistä elämässäni.
Harrastan matkailua, eräretkeilyä, musisointia, karaokea, jumppaa ja lenkkeilyä, sählyä, lukemista ja kirjoittamista. Nautin elämän pienistä iloista kuten nuotiontuoksusta, kahvikupposista kesäaamuina ja leffailloista.
Asun maalla yhteisössä, mutta viihdyn myös kaupungissa. Eli minut saa kaveriksi sekä leirinuotiolle että baariin. Tykkään tanssia aamuun asti tai istua pubissa keskustellen tuopin ääressä. En silti ole alkoholin suurkuluttaja, vaan useimmat viikonloput menevät raittiissa merkeissä.
Jos yhtään tuntuu, että meistä voisi tulla kaverit, ole yhteyksissä :)
sähköpostiosoite on: elinaaves(at)gmail.com
Nimimerkki Taikaheinä

(5.5. 2014)

Moi!
Olen 42v mt-kuntoutujanainen Hkistä. Olen isokokoinen,xxl, aikoinaan eläkkeelle siirtynyt masennuksen takia. Minulla ei ole lapsia eikä parisuhdetta, kissa on ja pidän paljon eläimistä ja luonnosta. Olen päivisin aika paljon kotona tai sitten yksinäni menossa, kun muut ystävät on töissä tms.
Etsin tätä kautta uusia ystäviä, niin miehistä kuin naisistakin n.25-47v. Olisi kiva, jos olisit pk-seudulta.
Tykkään käydä leffassa,ulkona syömässä, terassilla, konserteissa, kirppiksillä sekä pidän myös koti-illoista ja kokkaamisesta, matkustelusta, mökkeilystä ja kesästä.
nimimerkki:cat
s-posti: mira72(at)suomi24.fi

(5.5. 2014)

Olen eläkkeellä oleva mielenterveyskuntoutuja Kainuusta, ikää on sen verran ku 34v. Asun yksin eikä ole kovin montaa kaveria, haluaisin kuitenkin yrittää tutustua venuslaiseen naiseen, tosi tarkoituksella etsin siis seuraa , toivottavasti sinäkin . . . Harrastan elektronista musaa sekä grafiikkaa, jonkin verran roolipelejäkin, tykkään paljon luonnon ajoista sekä väreistä, osaan myös puhaltaa didgeridoota sekä liikun jonkin verran. On ihanaa katella tähtiä paljon ja kesäyöt ovat kauniita, olisi kivaa saada luotettava kumppani rinnalle jakamaan kokemuksia. Laita rohkeasti viestiä minulle jos tuntuu siltä , toivottavasti löydämme toisemme . . nimimerkki: zen&~
sähköposti: ambienssivonunimaa(at)gmail.com

(5.5. 2014)

Olen 35-vuotias helsinkiläisnainen. Etsin elämänkumppania miehestä samassa ikäluokassa vakavaan suhteeseen. Olen työelämässä ja toivon sinulta samaa. Harrastuksiani ovat liikunta, pianon vapaa säestys, elämäntaito, hengellisyys, ruoan laitto. Ystäviäkin on, mutta elämänkumppani puuttuu. Jos olet kiinnostunut, laita viestiä: flower124(at)wippies.fi

(5.5. 2014)

Hei
Etsin ystäviä elämääni koska välillä tulee yksinäinen olo ja olisi mukava jakaa ajatuksia. Ystävät ovat karisseet elämän temmellyksessä aika vähiin ja nyt olen päättänyt rohkaistua etsimään niitä elämääni.
Uskon, että ystävillä on suuri merkitys elämässä.
Olen 28-vuotias naisenalku, luonteeltani vähän ujo ja aluksi olen varovainen uusien ihmissuhteiden kanssa. Mutta kun minuun tutustuu saa minusta luotettavan ja ymmärtäväisen ystävän. Seurustelen avomieheni kanssa ja käyn töissä. Asustelen Oulun läänin alueella. Mutta tosiaan olisi mukavaa lähteä kanssasi vaikka kahville, elokuviin, lenkille tai vaikka oluelle yms… Ja miksei vaikka meili ystävänäkin…
nimimerkki: niiskuneiti
Laittakaa postia osoitteeseen: niisku_neiti(at)yahoo.fi

(5.5. 2014)

Moi! Olen 39v poikalapsi Tampereelta. Etsiskelen naispuolista ihmistä meiliystäväksi ja jos ajatuksemme kohtaavat, myös livetapaamisiin. En ole työelämässä. Diagnoosini on yksinäisyys. Päiväni kulutan itseäni ulkoiluttamalla, leffoja katselemalla sekä musaa kuunnellen. Olen avoin, rehellinen ja elämää nähnyt mutta silti ihan ihmisenä säilynyt. Sinulle en aseta muita kriteerejä kuin että tykkäät keskustella kaikesta älyllisestä ja älyttömästä etkä ole koukussa minkään sortin päihteisiin. Rohkeasti vaan yhteyksiä, en luultavasti pure. 😉
s-posti:erased74(at)gmail.com