Tällä sivulla julkaistaan helmiläisten kirjeenvaihtoilmoituksia. Katso ilmoitusten laatimisen ja niihin vastaamisen ohjeet täältä.

Kirjeenvaihtoilmoitukset (uusin ylimmäisenä):

(25.4.)

Hei.

34-vuotias, nainen etsii ystävää, joka ymmärtää mitä mt-ongelmat on. Jonka kanssa keskustella. Vähitellen muodostuisimme tukihenkilöksi toiselle. Sua ahdistaa, mä olen siinä. Mua itkettää, sä kuuntelet.

Toisaalta haluan, että keskitymme kaikkeen iloiseen ja hauskaan. Olen todella huumorintajuinen ja mielestäni kiltti ja mukava – ja tietysti ehdottoman luotettava.

Olisinko minä sinun ystäväsi?

heitaas123(at)gmail.com

(19.4.)

Hei. Täällä 38-vuotias mies Helsingistä hakee mm. kirjoitteluseuraa naisista pk-seudulta, mutta miksei muualtakin. Ehkä tapaammekin joskus jos se molemmista hyvälle ajatukselle tuntuu. Harrastuksiin minulla kuuluu tällä hetkellä musiikki, elokuvat & sarjat, ulkoilu ja meditointi. Silloin tällöin tykkään vähän lueskellakin. Iälläsi ei niin väliä, mutta etsin noin 32-45-vuotiasta naista. Mielestäni hienoa jos olet (ei pakko;)) pikkaisen nörtti, niin ties vaikka tultaisiin juttuun vielä paremmin. Minulla on harrastuksena myös pelailu ajoittain. Olen eläkkeelle jäänyt psyykkisistä syistä noin seitsemän vuotta sitten. En laita diagnoosejani tähän kuitenkaan. Ajoittain on masennusta ym. juttuja että kerron tuon ainakin tässä. Voin kertoa lisää sitten jos päätät kirjoittaa minulle. Olen mukava, luotettava, rauhallinen kaveri, ja huumorikin lentää kun satun olemaan sillä tuulella. Olen uusiin ihmisiin tutustuessa aluksi hieman introvertti, mutta jos minuun maltaa tutustua paremmin, niin saatat huomata että olenkin jotain ihan muuta. Mikäli haluat tutustua, niin kirjoittelethan alla olevaan sähköpostiin. 

dark_chest_of_wonders_79(at)outlook.com

(10.4.)

Hei! Olen jo iäkkäämpi, kohta 63 vuotias naisihminen. Toivoisin löytäväni ystävän ja kumppanin, mielummin maalla asuvasta suunnilleen ikäisestäni miehestä. Olen introvertti, viihdyn siis paremmin yksin tai kaksin;) huumorintajuinen ja osaan nauraa myös itselleni.

Luen, teen käsitöitä, käyn kävelyillä ja kesäisin pyöräilen.

Olen ihan mukava, kiltti ja empaattinen ihminen. Osaan paitsi puhua, myös kuunnella ja olla tarvittaessa tukena. Sitä samaa toivon myös sinulta.

Inhoan yli kaiken narsistisia ihmisiä ja jatkuvaa negatiivisuutta. Jokaisella meillä on omat murheemme ja ylä- sekä alamäkemme, mutta pelkkää vastamäkeä elämä ei kuitenkaan ole, eikä saa ollakkaan.

Fyysisiä sairauksia löytyy joitakin, mutta psyykkisiä ei sen kummemin.
Joskus vuonna kivi ja kilpi, diagnosoitiin masennus, mutta mitään lääkitystä en siihen ole koskaan syönyt.

Jos olet siellä jossakin, niin ota rohkeasti yhteyttä, ei se ota ellei annakkaan.

toukokuun tyttö toukokuu1954(at)gmail.com

(7.4.)

Hei, täällä 27-vuotias huumorintajuinen xxl-tyttönen etsii ystävää sinusta aito ja mukava 27-45-vuotias mies maaseudulta. Arvostan rehellisyyttä, että on sanojensa mittainen mies, eikä leiki toisten tunteilla. Etkä ole pinnallinen luonteeltasi.

Minuakaan ei elämä ole kohdellut ruusuisesti, mutta yritän silti etsiä elämästä niitä pieniäkin ilonaiheita.Keskustelen mielelläni erilaisista asioista, myös niistä vaikeistakin. Minun kanssani tulee kyllä toimeen, ja olisi kiva jakaa ilot ja surut hyvän ystävän kanssa.Olen myös hassuttelija, koska elämä on liian lyhyt murjottamiseen.

Olethan eläinrakas luonteeltasi, ja itselläni on kissa kaverina.Harrastan lukemista, musiikin kuuntelua, käsitöitä, elokuvien katselua, ja lenkillä yritän välillä käydä. Runoja tulee joskus raapusteltua niitä omia ajatuksiani laitan paperille. Matkustamisesta pidän yli kaiken, mutta aina se ei ole mahdollista toteuttaa, niin välillä tyydyttävä vaan unelmoimaan. Elämäni on vähän yksitoikkoista, joten piristäisi kovasti, jos joku kiltti ,huumorinpilke silmäkulmassa oleva kiva mies löytyisi ystäväksi, ja kenties enemmänkin.

Varatut älköön vaivautuko!

Nimimerkki Sunflower

birdofparadise673@gmail.com

(7.4.)

Toivon löytäväni vertaistukea surutyöhön. Menetin odottamatta puolisoni. Olen 71-vuotias nainen Itä-Suomessa, itse kroonista masennusta lukuun ottamatta vielä suht. terve. Lapset perheineen asuvat Etelä-Suomessa.

Harrastuksia ovat eläimet, eläinsuojelu ja kirjoittaminen. Hyvät (TV-) elokuvat ja dekkarit. Iso puutarha ja muutamat metsäpalstat ovat jääneet surutyön takia taka-alalle, yksin niiden hoito tuntuu  ylivoimaiselta juuri nyt. Veneily, kalastus samoin ovat menettäneet hohtonsa kun ei ole rakasta puolisoa enää rinalla,  mutta ehkä vielä joskus innostun.

​ ”Suru”

matkalla.taivaaseen(at​)luukku.com

(30.3.)

Haen maalaisnaisia. Ikä saa olla 20-43 vuotta. vapaa olen kiinostunut maatilasta ja ole valmis autamaan sinua töissä ja haen pysyvää rakkautta ja saa olla lapsia kans harstan salillakäyntiä ja lenkeilyä ja kesällä pyöräilyä haen pohjanmaaltapäin naista voidaan tutstua nän säköpostiin   tai wvsap 0451354661 ja skype kent johnsson asun yksin mun ikä on 37 ja olen sinukku mies  ja olen raits jahenkilö ja  kiltti ja mukava rauhalinen ja luotettava en käy töissä olenkaan ja ymärän leikkiä ja en halu mikään äkkipikaista olen ollut parikertaa parisuhteessa ja kasikertaa kihloissa

audi2680okj(at)suomi24.fi

(27.3.)

Hei! Olen kohta 33v. nainen Järvenpäästä ja etsiskelen uusia tuttavuuksia. Diagnooseja löytyy ja ongelmia toki on mutta olen tullut eteenpäin aika paljon viime aikoina niiden kanssa. Nykyään opiskelen. Kaipaisin etenkin naispuolisia ystäviä lisää elämääni. Semmosia kavereita joiden kanssa voisi nähdä, vaihdella kuulumisia ja soitella ja olla muutenkin yhteyksissä naamakirjassa tai jossain. En pane pahakseni miespuolisiakaan ihmisiä mutta deitti-ilmoitus tämä ei ole. Etenkin kaipaan ihmisiä joiden kanssa voisi puhua ns. tyttöjen juttuja. Niin ja asuthan suhtkoht lähellä. Luonteeltani olen huumorintajuinen, rauhallinen mutta tuttujen ihmisten kanssa ehkä tulee toinenkin puoli minusta esiin. Harrastuksina mm. musiikin kuuntelu, leffat, eläimet ja lenkkeily. Etenkin kun nyt kesäkin on tulossa oisi kivaa että olisi ihmisiä enemmän ympärillä ja voisi käydä jossain. Hyvää kevään jatkoa! 🙂

Nimimerkki: Tyttö1984

Sähköpostiosoite: faeriegirl86(at)gmail.com

(20.3.)Hei.

Olen 31v mies etelä-savosta. Olen liikunnallinen, luen paljon ja joskus olen kirjoittanutkin. Olen sarkastisella huumorilla varustettu, ilmeisesti ikuisesti maailmaa syvällisesti ja analyyttisestikin pohdiskeleva. Erottuani vuosi sitten, rämmin jonkin aikaa uudessa rajussa tyhjyyden ja yksinäisyyden tunteessa. Tämä kaikki herätti hetkeksi henkiin myös vanhoja traumaattisia muistoja. Meni parisen kuukautta, etten enää haahuillut kouluun pää sumussa ja loputtoman tyhjyyden tunteen sisällä. Pikku hiljaa mieleni kuitenkin kirkastui ja aloin olla kuin uusi ihminen. Tuntui, etten koskaan elämässäni aiemmin ole saavuttanut sellaista hyvän olon tilaa. Yksinäisyys kuitenkin jäi lukuunottamatta satunnaisia tuttavia, yhtä suht kaukana asuvaa pitkäaikaista ystävää ja monia upeita koulukavereita. Olen herännyt usein ajatukseen ja tunteeseen siitä, että haluaisin upeita ihmisiä/ihmisen elämääni. Haluisin kohdata, tutustua, oppia tuntemaan ihmisen. Hänen luonteensa, haavansa, unelmansa ja empatiansa. Ihmisen jota voi ehkä lohduttaa ja joka lohduttaa. Jonka kanssa jutella syvällisiä elämästä, jolle uskoutua. Haluan oppia tuntemaan sinut.

Oletko jossain siellä? 🙂

Sähköposti: atoutlemonde1@outlook.com

(17.3.)Hei kaikki naiset täällä 30v mies vailla sitä oikeaa naista,ottakaa rohkeasti yhteyttä 1986pekka(at)gmail.com

Terveisin Pekka

(8.3.)Tervehdys. Olen viisikymppinen fiksu ja siisti mies Helsingistä ja etsin toista miestä ystäväksi tai elämänkumppaniksi, riippuen siitä miten kemiat ja tunteet kohtaavat. Naisetkin voivat mielellään kirjoitella, mutta romanttisessa mielessä en ole naisista kiinnostunut. Vietän rauhallista elämää, olen huumorintajuinen, ymmärtäväinen ja rehellinen kaveri. Olen psyykkisistä syistä sairaseläkkeellä, pärjäilen ihan mukavasti ja olisi hienoa löytää kiva kaveri, jonka kanssa jakaa tätä elämää. Toivoisin, että olet suht rauhallien, empaattinen ja toisia kunnioittava ihminen. Voit olla muualtakin kuin Helsingistä ja iältäsi suurin piirtein 40-70 vuotta. Ota yhteyttä ja katsotaan mitä seuraa!

Harry

harryhilly65(at)gmail.com

(7.3.)

Moi! Olen 28-vuotias (88-syntynyt) mies, ja haluaisin tutustua uusiin ihmisiin, löytää ystävän tai jopa naisystävän. Olen koko elämäni opiskellut ja töitä tehnyt, mutta minulla on masennus/ahdistuneisuustaustaa ja olen tällä hetkellä työharjottelussa. Olen masentunut yksinäisyyteni johdosta, ja siitä ettei minulla ole sisaruksia ja läheisinä vain äiti. Olen silti hyvin sosiaalinen, ihmisistä kiinnostunut, pitkä ja jopa komeaksi kehuttu. En polta enkä juo liikaa, olen fiksu, syvällinen, huumorintajuinen ja empatiakykyinen.

Marv88

marv88(at)luukku.com

(28.2.)

Hei, olen Ruotsissa asuva 43-vuotias sinkkunainen, lapseton ja lähihoitaja ammatiltani. En juuri nyt ole töissä, mutta etsin uutta työtä. Minulla on traumaattisia kokemuksia. Olen ollut kauan sitten raitis ja lenkkeilen ulkona. Käyn leffoissa joskus.  Ois kiva saada lisää ystäviä ja myös parisuhde  miehestä, kellä ei ole lapsia ja on raitis

Käyn traumaterapiaa, jossa olen käynyt jo pari vuotta. Olen aikonut muuttaa Suomeen tänä vuonna ja etsin siksi uusia ystäviä, suomenkielisiä  ja muun kielisiäkin naiskavereita,  ja jos löytäisi myös kivan miehen kirjevaihtoon ja saa nähdä tulevaisuudesta että jos on parisuhde kyseessä  yksinäisyys on hyvin hankalaa ja vaikeeta yritän päästä eteenpäin elämässäni saadakseen sosiaalisia kontakteja, on hyvä tavata ja kirjoitella kavereitten kanssa keillä on myös mielenterveysongelmia ja kokemuksia

kirjoita minulle :

susse432(at)gmail.com

(27.2.)

Olen 47-vuotias eronnut mies Uudeltamaalta. Minulla on kaksi lasta, (11 ja 12 v) jotka asuvat äitinsä luona ja joka toinen viikonloppu minulla. Olen läpikäymässä elämänmuutosta, johon kuuluvat sekä alkoholin että tupakan lopettaminen ja nyt mietitään ammatillista kuntoutusta, jotta olisiko minusta vielä työelämään. Olin 17 vuotta yrittäjä, mutta sitä työtä en enää pysty tekemään, ainakaan samalla alalla. Olen rauhallinen enkä pidä kiireestä. Pidän jonkunverran kuntoa yllä kävelyllä ja kuntosalilla. Elämänkatsomukseni on muuttunut mielenterveyden ongelmien ja tapahtumien myötä ja pidän tärkeimpänä elämässä tällä hetkellä mielenterveyttä ja sitä että tulee itsensä kanssa toimeen. Voidaan kirjoitella ensin ja katsotaan sitten kehittyykö siitä muuta. Kirjoitan ehkä paremmin kuin puhun ja vastaan mielelläni viesteihin.

Nimimerkki: m69

Sähköposti: hillomiehex(at)gmail.com

(21.2.)

Olen 49-vuotias pohjois-savolainen. En juo tai käytä alkoholia, olen lapseton. Koen yksinäisyyttä vaikka olen kyllä monessa mukana ja seuraan aikaani. Vaihdetaanko muutama viesti ja katsotaan jatkuuko yhteydenpito?

terveisin Anne

pikkuvikane(at)gmail.com

(9.2.)

Olen 46-vuotias mies ja etsin naisesta kirjeenvaihto ystävää- ja kumppania. Olen eläkkeellä sairauden takia ja aikani käy pitkäksi. Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia. Asun Vihdissä. possu.

kari(at)hotmail.fi

(30.1,)

Olen pian 34 vuotta täytävä nainen Joensuusta. Minulla on useita eri sairauksia joiden vuoksi olen eläkkeellä. Mutta siitä huolimatta vietän aktiivista elämää. Olen uskovainen sekä myöskin eläinrakas ja lapsirakas, luen ja kirjoitan paljon, tykkään laittaa ruokaa ja leipoa, olen sosiaalinen, iloinen, avulias ja sydämellinen luonteeltani. Harrastan vesijumppaa, vesijuoksua, kirjallisuuspiiriä, kielten opiskelua, lukemista, käsityökerhoa, blogikirjoittelua, lautapelien pelaamista, vertais-ja järjestötoimintaa, seurakunnassa ja hengellisissä tilaisuuksissa käymistä ja myös leipomista ja kokkailua sekä yksin että myös ryhmässä. Etsin itselleni uusia kavereita ja ystäviä/haluan tarjota auttavan käteni jollekin yksinäiselle jolla ei ole kovinkaan paljon tai ei ollenkaan ystäviä. Minä voisin olla ystävä jollekin jolla ei ole ketään ystävää. Hyväksyn toisen ihmisen terveydentilasta riippumatta sekä siitä riippumatta mihin uskontoon kuuluu tai mistä maasta on kotoisin. En syrji vaan olen ystävä ja kaveri. Pidän matkustelusta joten minua ei haittaa vaikka asuisit eri paikkakunnallakin. Voin tulla käymään kylässä milloin vain vaikka Onnibussilla, tavallisella bussilla tai junalla. Minuun voi pitää yhteyttä aluksi sähköpostitse, myöhemmin voi lisätä myös kaveriksi Facebookiin ja myös tavallista postia ja kirjeitä voi minun kanssa kirjoitella. Jossakin vaiheessa voin tulla käymään kylässä ja minun luokse on ystävät aina tervetulleita kylään niin pitkäksi aikaa kun haluavat. Voit olla minkä ikäinen vaan ja kumpaa sukupuolta vaan. Minuun voi tämän ilmoituksen tiimoilta ottaa yhteyttä kuka tahansa sähköpostiosoitteeseen

hennanposti700(at)gmail.com

(23.1.)

Moi! Olen 37-vuotias Kainuusta diagnosoitu eläkkeellä omillaan vailla mitään tekemistä & haaveilen kohtaavani mieluisan suhteen veenukseen ? olethan avoin henkisesti ymmärtäväinen mielellään tykkäät jos mulla o pitkät hiukset . . . . . . aikaa on paljon eikä iällä niinkään mitään väliä . . aravuus kiinnostaa paljon mua myös kaamos – talvi + kuutamo \ kevät _ kesäyöt = syys sateet ruska lumi . . . . otathan yhteyttä ; : indigokuplauniversumi ( a ) gmail.com

(23.1.)

Hyvin yksinäinen,kovia kokenut.Todella herkkä,tunteellinen sinkkumies 47 v Kaipaa elämäänsä ystävää,siis todellista aitoa oikeaa ystävää. Mielummin elämänkumppania. Olen hyvin puhelias,avoin. Ainakin pidän yhteyttä säännöllisesti ja asiallisesti. Asustelen Satakunnassa,mut olen valmis pois täältä muuttamaankin. Olen lapseton, siisti ja fiksu kaikin puolin ja luotettava. Minun kanssa keskustelu kaikesta on helppoa,koska ymmärrystä oikeasti riittää.

NIMIMERKKI : tunteellinen ja herkkä.

SÄHKÖPOSTI : kuusikahdeksan(at)gmail.com

(18.1.)

Hei! Olen 36 vuotias nainen Helsingistä. Olen tällä hetkellä mielenterveysongelmien takia eläkkeellä ja aika käy pitkäksi. Etsin uusia tuttavia ,kavereita ja ystäviä. Tietysti toiveissa jossain vaiheessa elämää olisi löytää myös uusi miesystävä. Harrastan musiikin kuuntelua, lukemista ,käsitöitä ja ulkoilua ( sekä lenkkipolulla että baareissa).Opin mielelläni uutta joten kiinnostuksen kohteiden ei todellakaan tarvitse olla samoja.

nimimerkki kirjekaveri 2017

kirjeenvaihto2017(at)gmail.com

(11.1.)

39-vuotias nainen/äiti Helsingistä kaipailee uusia tuulia elämäänsä. Ystäviä/hengenheimolaisia (naisista ja miehistä) ja jos hyvin käy, niin elämänkumppaniakin (miehestä). Olin aikoinaan koulukiusattu, enkä tuota välittäisi ehkä muuten muistellakaan, jollei se olisi vaikuttanut elämääni niin älyttömän paljon. Lisäksi aikuisiällä todettu ADD.

Nyt vaan viestiä tulemaan kaikilta enemmän tai vähemmän valioyksilöiltä, diagnoosiin katsomatta 🙂 Kirjoitellaan, tavataan, ehkä jopa rakastutaan <3

sunnyday(at)luukku.com

(11.1.)

Rauhallinen ja huumorintajuinen 37-vuotias mies haluaisi tutustua 09-alueella asuviin naisiin. Itse asun Vantaalla. Kävin pitkään psykoterapiassa mm. pakkoneurootisuuden ja masennuksen takia. Tällä hetkellä olen työelämässä. Pidän paljon mm. elokuvista, kirjallisuudesta, musiikista, kävelylenkeistä, pyöräilystä ja matkustelusta. Mistä sinä pidät? Kirjoita rohkeasti: jarski79(at)netti.fi

(9.1.)

Hei. Ajattelin kokeilla onneani ja katsoa josko täältä löytyisi vertaistukea tai ystävää.
Sukupuolella, iällä, koolla, ihonvärillä eikä millään suuntautumisella ole väliä kunhan vain tarvitset ystävää. Itse olen pitkä ja hoikka 24-vuotias nainen ja kuuleman mukaan nättikin. Minulla on kuitenkin tosi huono itseluottamus ja myös todella hankala luottaa ihmisiin. Luonteeltani olen silti ujo, empaattinen sekä huumorintajuinen.

Olen kärsinyt jo pitkään paniikkihäiriöstä, ahdistuksesta ja sosiaalisten tilanteiden pelosta.
Nyt vasta olen suostunut että kirjoitettiin resepti lääkkeisiin
mutta niiden aloittaminen jännittää todella paljon.
Olisi ihanaa jos täältä löytyisi ystävää, joka jaksaisi kuunnella ja kuuntelen myös mielelläni niin hyviä kuin huonoja asioita sekä autan kaikessa missä voin.
Sitten jos tutustutaan enemmän niin voitaisiin käydä kahvilla ja muutenkin jossain yhdessä.
Asustelen Satakunnassa.

Nimimerkki: Menninkäinen

Sähköposti:menninkainen12(at)outlook.com

(3.1.)

Hei! Olen 33 – vuotias mies Joensuusta. Etsin ystävää/elämänkumppania. Mulla on ollut psyykkisiä ongelmia, mutta lääkityksellä ne pysyvät aika hyvin kurissa. Etsin seuraa tositarkoituksella, mutta ystävyyskin on ok etenkin näin aluksi.

Olisi mukavaa tutustua sinuun enemmän. Iällä nyt kauheasti ei ole väliä. 30 ikävuoden molemmmin puolin.

Ota vain yhteyttä sähköpostiini anmulari(at)luukku.com matalalla kynnyksellä.

Zorro

(28.12.)

Hei Sinä mukava Jeesukseen uskova nainen. Yhteydenottoasi odottaa 52-vuotias Jeesukseen uskova kuvataiteilijamies. Asun Kainuussa. Olen psyykkisen sairauteni takia työkyvyttömyyseläkkeellä.

Nimimerkki: Uskon Jeesuksen johdatukseen

Sähköpostiosoitteeni:opetuslapsi9(at)gmail.com

(28.12.)

Olen nuori mies, 1987 (nyt 29v) vuosimallia täältä Päijät-hämeen alueelta. Etsin hyvää ystävää jonka kanssa voisi keskustella mitä vaan, ja jonka kanssa voisi viettää aikaa useammin kuin kerran kuukaudessa. Mukavaa olisi vaikka käydä ulkona, tapahtumissa, shoppailla, pelailla, katsella elokuvia jne. melkein mitä vaan. Elämä on kohdellu enemmän kaltoin kun hyvin, yksinäisyydestä olen kärsinyt aika kauvan ja olen hieman älyllisesti vajaa, mutta mikään näistä ei ole, este millekkään asialle tässä mailmassa. Luonteenpiirteet ovat mm, Lepponen, rehellinen, avoin, luotettava, reilu, hyväksyvä jne. Jos yhtää kiinnostaisi sähköpostin kautta keskustella ja ehkä joskus tavatakkin, ota yhteyttä! Tämä ei vanhene koskaan 🙂 Peace \o/

Nimimerkki: Bu_fu

Email: thetono321(a)gmail.com

(29.11.)Olen 56 vuotias rauhallinen ja hyvin tunneherkkä mies. Olen etsimässä vapaata ja luotettavaa naista, joka ymmärtää mielenterveys asioita, sillä minulla on ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriö. T: Jukka

jukka.p.2.n.laaksonen(at)gmail.com

(29.11.)

Ystäviä hakusessa 35 vuotias mies Helsingistä leffaan ulkoilee tai mitä vaan keksiikään

mamoro30(at)outlook.com

(28.11.)

Hei olen 23 vuotias nuori nainen ja asun Etelä-Pohjanmaalla yhdessä poikaystäväni ja kolmen kissan kanssa. Luonteeltani olen mukava ja hauska. Kavereiden saaminen on ollut hankalaa, koska  minulla on masennusta, ahdistusta, sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja paniikkihäiriöitä. Iälläsi, sukupuolellasi ja asuinpaikka kunnallasi ei ole merkitystä. Harrastuksiini kuuluu piirtäminen, kirjoittaminen, elokuvat ja musiikin kuunteleminen.

Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin. 🙂

Nimimerkki: Lonely Girl

Sähköposti:tany  660(at)hotmail.com

(21.11.)

Olen 56 vuotias rauhallinen ja hyvin tunneherkkä mies. Olen etsimässä vapaata ja luotettavaa naista, joka ymmärtää mielenterveys asioita, sillä minulla on ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriö. T: Jukka

Sähköposti: jukka.p.2.n.laaksonen(at)gmail.com

(21.11.)

Heippa! Oletko vailla ystävää, jolle kirjoittaa? Olen 33-vuotias nainen Turun seudulta. Olen aito, positiviinen ja rehellinen. Luen paljon elämän taidon kirjoja ja teen satunnaisesti käsitöitä. Liikun säännöllisesti ja olen mukana myös vapaaehtoistyössä. Minullekin on tapahtunut elämässä kaikenlaista; burnout ja masennus. Lisäksi elämässä on paljon mielenkiintoisia asioita. Haluaisin vaihtaa kanssasi ajatuksia sinulle tärkeistä asioista. Jokainen meistä on arvokas ja onneksi paras on vielä tulossa. Aina voi oppia ja kehittyä paremmaksi.

Nimimerkki: Iirisliina

Sähköposti: iirisliina(at)outlook.com

(15.11.)

Täällä olisi 30v mies vailla sitä oikeaa naista,asun Etelä-Pohjanmaalla.Toivon samaa sinultakin en halua mitään etäsuhteita.iällä ja koolla ei väliä kunhat olet yli 18v kirjoittele 1986pekka(at)gmail.com

(15.11.)

Hei!

Olen 42-vuotias mies Pohjois-Pohjanmaalta. Elän onnellisessa parisuhteessa aviovaimoni kanssa, mutta koen itseäni yksinäiseksi päivisin. En ole työelämässä 9-vuotiaana liikenneonnettomuudessa saamani aivovamman takia. Ammattiin valmistuttuani kuitenkin jäin työkyvyttömyyseläkkeelle. Myöhemmin aloin saada traumaterapiaa, ja mielialalääkettä. Syvän masennuksen helpotuttua pystyn puhumaan tällaisesta asiasta.

Koiriemme hoidon ja leikkimisen lisäksi harrastan puutöitä, ja jopa virkkausta, sekä taulujen maalaamista. Liikuntaharrastusta olen yrittänyt uudelleen herätellä. Tanssimisen avulla sain loputkin vasemman puolen kömpelyydestäni pois.

Olisin vailla juttuseuraa masennuksesta toipuvien/toipuneiden kanssa.

nimimerkki: Mies Maalari

sähköposti taide.harrasteena(at)gmail.com

(15.11.)

Heippa.

Olen 40-vuotias mies. Yritin jo aiemmin hakea, tätä kautta, seuraa. Valitettavasti jotenkin törmään eräänlaiseen muuriin. En ole kirvesmurhaaja. Olen vain erttäin avoin, erittäin älykäs ja avoin kaikesta. Jotenkin se tuntuu olevan kaikista pahin este tutustumiseen. Sanon ihan suoraan, ettei minua haittaa lainkaan, mikäli sinulla ns syömishäiriö. Ihmisvartalo on kaunis, kunhan se ei pain 1500 kg. Olisi varmaan pitänyt varoittaa huumorintajustani. Pahoitteluni.

Etsin naista. En ole täysin sataprosenttisen varma seksuaalisuudestani, mutta olen 99,37:n prosentin varmuudella hetero. Pientä epävarmuutta on vanhemmiten tullut. Voit olla iältäsi ihan mitä huvittaa. Siviilisäädyllä ei varmaankaan näihin aikoihin ole mitään hirveän suurta väliä. Sen voi aina valehdella, mikäli se tekee aiheesta helpomman. Yleensä se ei tee, yleensä rehellisyys tekee kaikesta helpointa.

Itse olen lähinnä painiskellut masennuksen parissa. Se ei tee parisuhteen muodostamisesta helppoa. Se tekee siitä todella vaikeaa. Useimmat ns. tervejärkiset eivät tajua, miten vaikeaa elämä voi olla, jos pää ei toimi. Yläpääkin.

Okei… Uhmm… Joo, siis… En tiedä, saako tätä julkisesti sanoa, kun kaikki nämä käytösohjeet ovat käytössä, mutta pidän erityisesti laihoista naaraista. Itsehän olen ihan lihava, vanha paska. Vastakohdat… Ehh? Ehkä?

Marko

marko.kettunen(at)gmail.com

(15.11.)

Hei! Olen 17-vuotias tyttönen täältä Kaakkois-Suomesta. Minusta on jännittävää, osin vaikeaakin kirjoittaa tätä, koska en tiedä mitä tästä tulee. Minulla on kuitenkin iso halu tutustua ihmisiin.

Haluaisin löytää ihmisen joka etsisi myös itselleen sellaista ystävää, joka tukisi, kuuntelisi, välittäisi ja haluaisi jakaa ilot ja surut. Haluan henkevää keskustelua elämästä, yhteiskunnasta, mielipiteistä. Mutta aina ei saa olla liian vakavaa. Olen myös erittäin ironinen ihminen. Löytyykö sinustakin sellainen piirre?

Näin mielenkiinnonkohteikseni voin sanoa luonnon ja sen suojelun, liikunnan, musiikin (rock!) ja yhteiskunnallisen väittelyn. Olen kiinnostunut kuitenkin myös hyvin monista muista asioista enkä vain tuputa omia asioitani muille.

Sinun ulkonäölläsi, katsomuksellasi ja sukupuolellasi ei ole väliä. Arvostan syvällistä ja menevää keskustelua, joten on tärkeää, että sinullakin on sanavalmiutta. Luotettavuus ja hyväsydämisyys ovat välttämätöntä. Jos olet 16-25-vuotias, etsit samaa kuin minä, niin kirjoita!

Tulisiko meistä ystäviä?

Nimimerkki: Pimeänvaeltaja

Sähköposti: just4milkshake(at)gmail.com

(7.11.)

Hei. 🙂

Ajattelin kokeilla onneani ja katsoa josko täältä löytyisi vertaistukea tai ystävää.
Sukupuolella, iällä, koolla, ihonvärillä eikä millään suuntautumisella ole väliä kunhan vain tarvitset ystävää. Itse olen pitkä ja hoikka 24-vuotias nainen ja kuuleman mukaan nättikin. Minulla on kuitenkin tosi huono itseluottamus ja myös todella hankala luottaa ihmisiin. Luonteeltani olen silti ujo, empaattinen sekä huumorintajuinen.

Olen kärsinyt jo pitkään paniikkihäiriöstä, ahdistuksesta ja sosiaalisten tilanteiden pelosta.
Nyt vasta olen suostunut että kirjoitettiin resepti lääkkeisiin
mutta niiden aloittaminen jännittää todella paljon.
Olisi ihanaa jos täältä löytyisi ystävää, joka jaksaisi kuunnella ja kuuntelen myös mielelläni niin hyviä kuin huonoja asioita sekä autan kaikessa missä voin.
Sitten jos tutustutaan enemmän niin voitaisiin käydä kahvilla ja muutenkin jossain yhdessä.
Asustelen Satakunnassa. 🙂

Nimimerkki: Menninkäinen

Sähköposti: menninkainen12(at)outlook.com

(7.11.)

Moi! Olen 40 vuotias mies porista. Olen rauhallinen,rehellinen,uskollinen,luotettava,jalat maassa kulkija. Harrastan musiikin kuuntelua,rumpujen soittoa,kalastusta,uimista,mökkeilyä. etsin sinua uskollinen nainen.

paulikulmala(at)luukku.com

(17.10.)

Olen 23 vuotias nuorinainen. Etsin seurustelukumppania 20-30 vuotiaista miehistä. Kuuntelen paljon musiikkia, erityiseti pidän Kaija Koosta. Olisi kiva jos olisit komea. Itse olen aika pyöreä. Tällä hetkellä olen sairaalassa psykiatrisella osastolla Kuopiossa. Sairastan skitsofreniaa. Jos kiinnostaa, niin kirjoita.
Marianne

sähköposti: mariannealim(at)gmail.com

(4.10)

Moi! Ehkä hieman erilainen ilmoitus tänne; olen 43v mies Savon sydämestä, jolla on asiat periaatteessa ihan hyvin, on työ ja perhe, ei diagnosoituja sairauksia eikä lääkityksiä. Olen äkkisiltään ajatellen siis ikäänkuin ”väärässä seurassa” jos tällainen ilmaisu sallitaan.

Kuitenkin joskus aiemmassa elämässä olen ollut hyvin yksinäinen ja sulkeutunut, ja sitä olen kyllä edelleen. Jossain vaiheessa olen masennuslääkkeitäkin syönyt. Toisaalta minulla on lähipiirissä kokemusta myös vakavammista mielenterveysongelmista.

Ehkä perimmäinen pointtini on se, että minulla on syvässä sisimmässäni tunne, että olen ”väärässä seurassa” vähän joka paikassa. Pitkä yksinäisyys on myös jättänyt jälkensä minuun, on epävarmuutta, itseluottamuksen puutetta, pelkoja… Monesti myös tuntuu että koen ja näen maailman eri tavalla kuin muut.

Haluaisinkin nyt vaihtaa ajatuksia sellaisen kanssa, joka ei tuomitse heikkouksia tai erilaisuutta. Toisaalta, voisin ehkä omalta osaltani koittaa toimia olkapäänä ja rohkaisijana sinulle, olipa sinun tilanteesi ja taustasi mikä tahansa. Niinpä etsin nyt kivaa naista meilikaveriksi. Miksi vain naista, miksei miestä? No siksi, kun se joku jännite tai jopa flirtti tuo kuitenkin oman värinsä kirjoitteluun, vaikkei kuuna päivänä olisikaan aikomus kirjoittelua pidemmälle edetä. Rohkeasti viestiä tulemaan!

Ilmoitus(at)hotmail.com

(3.10)

Hei !

Haluaisin löytää uusia tuttavuuksia kirjottelemaan kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä. Olisi mukavaa jos olisit kiinnostunut tapaamaan myöhemmin ja voisimme, vaikka lähteä käymään hevikeikalla sillä tykkään hevimusiikista. Olen 38 vuotias mies ja sairaseläkkeellä johtuen erilaisista mielenterveysongelmista, mutta ne ovat jo hyvässä mallissa. Olisi mukava joskus käydä hevikeikalla kuuntelemassa hyvää musiikkia kuten vaikkapa esim Sabaton. Kirjoittele: jokrut38(at)gmail.com

Nimimerkki: Hevimies38vee

(3.10.)

Hei. Olen vähän päälle 30v mies. Etsin ystäviä etelä-savon alueelta, mieluiten mikkelistä tai tästä lähistöltä. Olen empaattinen, sekä syvällisesti ja analyyttisestikin usein pohdiskeleva,vakavan masennuksen sairastanut . Nykyisin elämäni on melko tolallaan, mutta olen todennut olevani yksinäinen. Tämä johtuu pääasiassa olosuhteiden muutoksesta. Kaipailisinkin matkaani ihmisiä, joilla olisi mielellään samankaltaisia kokemuksia taustallaan. Lähinnä siksi, että koen samanlaisen kokemuspohjan omaavien ihmisten ymmärtävän toisiaan paremmin.

Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivoisin, että kuuluisit suht samaan ikähaarukkaan.

Muuten: Mikään tässä maailmassa ei ole upeampaa, kuin rakkaus ja mahdollisesti loppuelämän vierellä kulkeva (nais)ihminen, joten sekään vaihtoehto ei ole pois suljettu. Elämä on liian lyhyt yksin tarpomiseen. Elämä on liian arvokas siihen, että toteaisit myöhemmin asioiden jääneen kokematta.

Nimimerkki: ”Nothing else matters”

thiefofnightmare(at)hotmail.com

(22.9)

Hellurei! 30-vuotias nainen etsii irl kavereita Nurmijärven suunnilta. Pitkät välimatkat ovat rokottaneet sosiaalista elämää ja vaikka seurana onkin puoliso ja kissa, aikaa olisi silti vielä ystävälle jos toisellekkin.

Olen introvertti henkinen, mutten sentään täysin erakkoluonteinen. Sarkastinen ja jopa musta ”kieli poskella” huumori on auttanut vaikeina hetkinä, tämän lyhyen elämän varrella on tullut nähtyä ja koettua kaikenlaista. Omina diagnooseina psykoottinen masennus, estynyt ja vaativa persoonallisuushäiriö. Ajattelen toisinaan aivan liikaa ja aivan liian monimutkaisesti 😀  Tykkään lenkkeillä, pelailla lautapelejä, kutoa ja väritellä värityskirjoja. Silloin tällöin on mukava käydä humpalla ottamassa muutama kylmä juoma. Olen rehellinen ja suvaitsevainen, toivoisin samaa myös sinulta. Pinnallisuus ja kaksinaamaisuus on myrkkyä.

Olisi mukava kahvitella, tehdä yhdessä ruokaa, käydä kuppilassa tanssimassa ja nauraa maha kippurassa tyhmille jutuille 😃

Iällä, sukupuolella tai diagnooseilla ei ole väliä. Tärkeämpää on miten kemiat kohtaavat. 😊 Toivoisin sinun olevan jossain vaiheessa valmis tapaamiseen, nettikavereita on jo tarpeeksi, en valitettavasti etsi niitä.

pumpulilinnake(at)gmail.com

(12.9)

Hei

Uusia ystäviä etsiskelen. Olen 47 vuotias perheellinen nainen satakunnasta.Kirjoittele mistäpäin vaan. Harrastan kirjeenvaihtoa sähköpostitse, uintia, koiran kanssa ulkoilua, matkailua ja melkein mitä vaan. Toivottavasti saan sinusta pitkäaikaisen ystävän. Olen suvaitsevainen luonne.

Kirjoita sähköpostiini!
voikukka3(at)gmail.com

Moi

41-vuotias poitsu etsiskelee sielunsiskoaan elämän pituiselle matkalle. Liian kauan sitä on jo vaeltanut yksin varjojen mailla. Mutta luovuttaa en aio sillä uskon sinun yhä olevan siellä jossain…

Toivoisin löytäväni ihmisen, jonka kanssa jakaa tätä arkea. Ihmisen, jonka kanssa keskustella ihan kaikesta. Ihmisen jolla on kokemusta masennuksesta ja sos. peloista, mutta joka silti uskaltaa vielä haaveilla paremmasta. Ihmisen joka janoaa tulla nähdyksi, kuulluksi, rakastetuksi. Omana itsenään, hyvässä ja pahassa. Ihmisen joka ei luovuta ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalle sattuessa. Ihmisen, joka on valmis tekemään töitä suhteen eteen. Ihmisen, joka yhä uskoo että hyvää ja kaunista on olemassa.

Asun Tampereella, mutta sinä voit olla kauempaakin. Välimatka ei ole este, jos kemiat ja liikenneyhteydet toimii. Voit olla nuorempi tai vanhempi, sekään ei ole se olennaisin juttu. Kunhan sinulla kokemuksistasi huolimatta on suurinpiirtein ”kaikki inkkarit kanootissa” ja osaat kertoa itsestäsi muutakin kuin diagnoosit…

Jos tunnistit itsesi, kirjoita: myownreality74(at)gmail.com

nimim. One and lonely

 

Tervehdys

Olen 59v mies tampereelta ja olen koko ikäni kärsinyt sosiaalisten tilanteiden peloista,,matkan varrella viinallakin niitä koittanut helpottaa mutta nyt kun olen dokaamista jos en nyt lopettanut niin reilusti vähentänyt,,niin nuo pelot on alkanut vaivaan jälleen,,eli haluaisin tutustua naiseen joka kärsii samanlaisesta vaivasta tai jostakin aiheeseen liittyvästä..ps..muuten oon ihan normi tyyppi..

nimim .XXX59

sähköposti: tuovinenveli59(at)gmail.com

hei!

39v mies porista etsii elämänkumppania tositarkoituksella. minulla on
mielenterveysongelmia,joten ymmärrän jos sinullakin on.vapaat naiset
kirjoitelkaa t:pauli
sähköposti: paulikulmala(at)luukku.com

 

Hei

Olen kohta 20 vuotias nainen Etelä-Suomesta ja etsin miespuolista sähköpostiystävää. Olen herkkä ja tunteellinen, rakastan hevosia ja koiria ja pelkään hysteerisesti punkkeja. Olen myös kiinnostunut kukista, nytkin ikkunalautaani koristaa kukka jos toinenkin. Minulla on tosi huono itsetunto ja kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta, etsin siis ystävää joka ottaa minut sellaisena kuin olen, sillä kaunis en ole, kaukana siitä.
Minulle saa kirjoittaa romanttisia viestejä, ne ilahduttaisivat minua :).
Sähköpostini on ponylovertilltheend(at)gmail.com ja snapchatini on katarina-1996.

Ponityttö

 

Hei

Löytyisikö Porin alueelta kanssa kumppaneita kahville ja harrastamaan.
Itsellä paniikkihäiriö joka suht hallinnassa,mut masentaahan se ja jollain
lailla rajoittaa sosiaalista elämää.
Olen itse eronnut 44 vuotias miehen alku ja sinä saat olla mitä
ikäluokkaa vain.
Aina se on helpompi kun on samaa kokeneita tukemassa ja saa itsekin olla
tukemassa.
eikä olisi yhtään paha, jos joku nais ihminenkin sattuisi kiinnostumaan
ja jos siitä saataisiin jotain kiinnostavaa aikaan.
Meilailkaa ja touhutaan yhdessä .

kopkari(at)suomi24.fi
nimimerkki Ilis.


(25.8)

38 v. Nainen pk-seudulta etsii mukavia ihmisiä ajatustenvaihtoon ja ehkä ajanviettoon muutenkin. Olen ollut koko ikäni masentunut ja ahdistunut, nuorena sain pari paniikkikohtaustakin. Olen jännittäjä, ujo, eristäytyvä, ikuinen pessimisti ja erityisherkkä. Olen saanut uutena diagnoosina epävakaan persoonallisuushäiriön ja/tai läheisriippuvuuden. Erityisesti olisi mukava kuulla muiden elämästä, joilla on tällaista.

Surusilmä

Lasgo(at)hotmail.com

(22.8)

Hei! 🙂

Täällä 36-vuotias naimisissa oleva nainen huhuilee uusia sähköposti ystäviä 🙂

Löytyisiköhän? 🙂

Nimimerkki: Tiuku
Sähköpostiosoite: Autumn020307(at)gmail.com

(15.8.)

No niin, mummot, nyt humpataan!

Laitoin jo aiemmin yhden ilmoituksen, johon joku hullu vastasikin. Eipä siinä, onneksi tajusi erheensä ja meni pois, kun olen selvästi Maailman kauhein käänteisjenkkaaja.

Humppakahvoja löytyy vielä, mutta olen laihduttanut jo noin neljäkymmentä kiloa pahimmasta kohdastaan. Olen pitkäaikaistyötön ja minulta on todettu keskivaikea masennus jo yli kymmenen vuotta sitten. Alkoholia käytän aivan liikaa. Selkä ja polvet ovat sököinä, mutta aivotoimintaa minulta vielä löytyy. Yritän oppia joka päivä jotain uutta, vaikka edes pikkuasioita. Puhun ja kirjoitan erinomaista englantia, olen asunut ulkomailla pariinkin otteeseen. Osaan jopa lukea. Pelottavaa tuollainen.

Olen musikaalinen, olen tehnyt koneilla musiikkia jo yli kaksi vuosikymmentä. En tosin osaa uida, joten mikäli haluat tappaa minut, niin veneretki on varmasti hyvä suunnitelma. Lupaan pudota kuin eno veneestä.

Pari kirjaa on kirjoitettu. Yksi romaani ja runokirja, taiteilijanimellä.

Etsin naarasta.

Humppatarzan

marko.kettunen(at)gmail.com

(11.8.)

Rokkihenkinen mukava sinkkumies haeskelee kumppania, elelen yksin työskennellen freelancer-pohjalta webdesignerinä.

Itse olen enemmän passiivinen kuin aktiivinen persoona, en kauheasti viihdy kaljakuppiloissa enkä yökerhoissa.

Oon tosi hyvä olemaan yksin. Oon asunut koko aikuisen ikäni ihan itsekseni, joten yksinolo on mulle suuri voimavara. Itsenäisyys ja oma tila on mulle tosi tärkeitä. Kai mä olen jonkun sortin introvertti, koska mun pitää joskus levätä kaikesta sosiaalisuudesta.

Somen kautta kommunikointi on mukavaa päivittäin, en mä siis ihan yksin-yksin viihdy päiviä ja viikkoja putkeen, mutta ihmiset kasvotusten alkavat jossain vaiheessa riittää ja vetäydyn hetkeksi omiin oloihini.

Rehellisyys kuuluu vahvoihin puoliini ja se onkin asia jota kohti pyrin. Uskon suoraan puheeseen, enkä ymmärrä vihjeitä saati jakele niitä muille. Jos pidän jostain asiasta, sen kyllä näkee, ja ilmaisen tyytymättömyyteni myös suoraan silloin kun sille on aihetta. Olenkin sellainen patoamisen vastakohta. Ihmissuhteissa en älyä tai harrasta mitään pelejä, joten jos olen kiinnostunut, sanon sen aika pian.

Mitä haen?

Hakusessa 25 – 35 (rokki/gootti)mimmi. joka pelaa eikä pelkää, on rohkea, itsenäinen, luotettava, sekä mukava kaikin puolin.


Darkness Evil
darkness3vil(at)gmail.com

(5.8.)

Uutta kaveriseuraa maan ja taivaan välille? Kaipaisin seuraa kahvitteluun, ehkä leffalle menoon tai retkeilyyn vaikkapa pääkaupunkiseudulla.

Tavoitteena on luoda olosuhteita joissa vois natsata jolloin ehkä voimme ystävystyä.

Tällä hetkellä ystäviä on riittävän kivasti mutta haluaisin laajentaa repertuaaria kuukauden hiljaisiin hetkiin.

Pidän keskustelusta ja toisen kohtaamisesta, en käytä Facebookia koska pämäärääni tämä ei sovelluksena palvellut.

Tukiverkkoni mukaan, sis. ystävät ja tuttavat sekä naapurit entiset tai nykyiset olen huumorintajuinen ja hyvä järjestelemään asioita.

Olen raamikas ja hyvinsyönyt urosnalle ja haluaisin naisellisen oloisen nallerouvan viereeni.

Ikää on lasissa 30+. Koen etten ole halukas lasten tekoon mutta haluaisin kuitenkin nauttia tapahtumista peiton alla.

Etsin kaveriseuraa vertaisesta jolla on kokemusta toipumisesta mielensairaudesta joka seisoo kuitenkin tukevasti omilla jaloillaan henkisesti. En halua ryhtyä kannattelemaan liikaa päihteissä kiinni olevaa ihmistä. Hakemani ihmisen ikähaarukka voisi olla 20-40+ -vuotta

Itselläni on toipumisenmerkkeinä mm. nikotiinittömyys, kuluvan vuoden elokuussa 2.5 vuotta ilman tupakkaa ja yli 100 päivää ilman rahapelejä.

Maailmankatsomukseltani olen vihreän punainen ateisti, mutta tulen toimeen muun uskovien kanssa.

Nimimerkki Seppä Ilmarinen

gabriel.miekkonen(at)gmail.com

(5.8.)

Hei.

Olen kohta 35 vuotta täyttävä mies turusta,etsin kaveria ja mahdollista elämän kumppania sinusta noin 30-40 vuotiaasta naisesta. Itse sairastan pitkäaikaista masennusta ja ahdistusta ja viimeaikoina unet ovat olleet hyvin levottomia.

Olen valokuvaaja ammatiltani ja harrastan säveltämistä ja ruotsinristeilyjä. Joskus on vaikea päästä sängystä ylös ja saada edes ruokaa tehtyä mutta silloin kun asiat sujuvat olen hyvin mukava seurallinen mies.

Osaan myös kunnioittaa vastakkaista sukupuolta enkä ole niinkään alapäästä kiinnostunut vaan yläpäästä eli luonteesta.

Jos kiinnostuit niin kirjoittele.

Make

markomakela(at)outlook.com

(1.8.)

Hei olen kyllästynyt nykyiseen älypuhelimella tsättäämiseen tai sähköposti viestittelyyn, olisi kivaa löytää ihmisiä joille saisi lähettää ihka oikeita kirjeitä ympäri suomen ja tututustua niiden kautta.

Itse olen 25v miehen alku Tampereelta jolle ovat tärkeitä elementtejä luonto, musiikki, lapset, kirjallisuus, kirjoittaminen sekä taide. Tykkään myös erittän paljon syvällisistä keskusteluista maan ja taivaan väliltä.

Jos ilmoitukseni alkoi kiinnostamaan niin vastaile ja katsotaan mitä keksitään 🙂

vastauksia voi lähettää osoitteeseen: arautava(at)gmail.com

(1.8.)

Moi. Etsin kirjekaveria jolla olisi ongelmia elämässä, vaikka masennusta tai muitta mielenterveysongelmia. Kun itselläni on sairauksia monenlaista. Minä etsin kirjekaveria, Kainuun alueelta mutta ei haittaa yhtään jos et ole Kainuun alueella asuva ihminen. Kun minusta on mukava tutustua erilaisiin ihmisiin kuin hirveän tarkat kriteerit vievät innon mennessä.

Toivoisin että olisit 20-30 vuoden ikäinen naisihminen, joka asuisit Kajaanissa tai lähiseudulla.

Mitä kertoisin itsestäni, olen sitten semmoinen ihminen joka tykkää kirjoitella tosi paljon ja asiaan kuuluvasti. Myöskin pitkän puoleisesti. Eli osaan luovasti kirjoitella.

Nimimerkki on juhanis

Sähköpostiosoite on jorijorijorijori(at)outlook.com

(1.8.)

Moi Naiset!! Asutko Tampereella, Jyväskylässä tai Lahdessa? Suunnitellaan muuttoa uuteen paikkakuntaan ja tän hetkiset vaihtoehdot ovat yllä mainitsemani. Jos haluat tutustua, vaikkei muutettaisi juuri sinne missä sinä asut, niin kirjoita ihmeessä minulle yv! Ehkä juuri sinusta tulee ihana ystäväni, jonka kanssa kahvitella 🙂 Oon 28-vuotias nainen, kihloissa rakkaan miehen kanssa ja meillä asustaa kissapoika. Itä-suomen puolella tällä hetkellä on meijän koti.

Mielenterveysongelmia löytyy, perussairauteni on kaksisuuntainen mielialahäiriö,sen lisäks on ahdistusta, paniikkia ja sosiaalista fobiaa.. ja lähinnä näiden vuoksi olen edelleen ilman ammattia. Ystävänä minua on kuitenkin paljon kehuttu, että ottakaa ihmeessä yhteyttä 🙂 Olen mukavuudenhaluinen ja empaattinen luonne, mielestäni osaan asettautua toisen asemaan aika helpostikin. Välitän ystävistäni todella paljon. Neulon, luen, kirjoitan, elokuvat kans on iso osa elämää. Olen hurahtanut kortteihin ja metallimusiikkiin. Olen ihan tavallinen nainen, en seuraa muotia ja meikannu en ole koskaan. Eläinrakas olen, pelkään ukkosta, kierrän toisinaan kirppareita. Uskovainen en ole, en kuulu kirkkoonkaan.

nimimerkki: surku

sähköposti: surku.postilaatikkoni(at)outlook.com

(4.7.)

Oletko sinäkin yksinäinen?  Sinä nainen tai mies, iälläsi ei ole merkitystä, ilahtuisin jos kirjoittaisit minulle 🙂 Mitä elämääsi kuuluu?

Olen suunnitellut parin viikon matkaa joskus syys- tai lokakuussa, mutta yksin en halua lähteä, tarvittaessa voin maksaa matkasi.

Keskustellaan ja tutustutaan 🙂

Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen:

postieipolje(at)gmail.com

(20.6)

Olen 49-vuotias nainen Helsingistä. Etsin uusia ystäviä ihmisistä, joille masennus ja ahdistus ovat tuttuja, mutta jotka kuitenkin ovat hyväkuntoisia ja itsekseen selviäviä. Pidän luonnossa liikkumisesta ja uimisesta.

Voit olla minkä ikäinen vaan ja mies tai nainen.

Innolla ja mielenkiinnolla odotan yhteydenottoasi

Nimimerkki: aada

Sähköposti: aadanposti(at)outlook.com

(20.6)

Hei!

Etsin uusia ystäviä jotka käyttävät WhatsApp sovellusta 🙂 Siellä on niin mukava kirjoitella 🙂 Ei ole väliä oletko mies vai nainen 🙂
Minä olen 36-vuotias nainen ja olen naimisissa 🙂
Kirjoittele miulle 🙂

Nimimerkki: Tuuli
Sähköpostiosoite: Spring020307(at)gmail.com

(6.6)

Hei! Olen muuttanut 3.5 kk sitten Tampereelle ja etsin täältäpäin uusia ystäviä. Olen avoin ja sosiaalinen, luotettava ja ystävällinen. Tykkään kirjoittamisesta ja keskusteluista. Kiva olisi löytää kavereita myös yhteiseen liikuntaan, shoppailuun, kahvitteluun. Vastauksia toivoen

Kirsi

Sähköposti: miu88954(at)gmail.com

(3.6.)

Hei kaikki kivat,symppikset miehet. Etenkin pääkaupunkiseudulta. Täällä kirjoittelee 57v kylläkin parisuhteessa elelevä symppis,mukava s- eläkkeellä elelevä ent. hoiturityttö. Elämästäni puuttuu se jokin?? kipinäkö??ehkäpä niin. Olen 170 cm/xl. Kirjoitellaanko? entäpä kahville? terv Annukka

royjaanna(at)gmail.com

(26.5)

Olen 40-vuotias nainen Helsingistä. Etsin uusia ystäviä ihmisistä, joille masennus ja ahdistus ovat tuttuja, mutta jotka kuitenkin ovat hyväkuntoisia ja itsekseen selviäviä. Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta, elokuvista, uimisesta ja erilaisissa tapahtumissa käymisestä. Voit olla minkä ikäinen vaan ja mies tai nainen. Haluaisin, että voisimme mennä kahville melko pian, sillä en jaksa enää nykyään innostua kirjeenvaihdosta.

Nimimerkki: Merlynne

Sähköposti: kirjaaddikti(at)gmail.com

Hei! Olen kolmekymppinen Pohjois-Suomessa asuva naispuolinen ihminen. Monesti töiden jälkeen päivisin ja iltaisin tunnen oloni hieman yksinäiseksi, olisikin mukava voida jutella jonkun kanssa reaaliaikaisesti. Kirjeitä tai sähköposteja en ole kovin hyvä kirjoittamaan, mutta erinäisissä pikaviestimissä keskustelu sujuu paremmin. Ihmisenä olen ehkä kierolla huumorintajulla varustettu, mutta kuitenkin hyvin luotettava ja avarakatseinen. Elämäni ei aina ole ollut mukavaa, ymmärränkin sinua erityisen hyvin jos olet kärsinyt masennuksesta tai ahdistuksesta. Sinä voit olla mies tai nainen, iältäsi 18-100 vuotias, asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Ehkä voisimme keskustella elämänkokemuksistamme tai vaikka luonnon ihmeistä, otapa yhteyttä niin päästään alkuun!

Nimimerkki: Hiljainen ilta
sähköposti: hiljainenilta(at)gmail.comOlen nelikymppinen kuntoutujanainen Helsingistä. Olen ollut pitkään pois työelämästä masennuksen ja ahdistuksen tähden, mutta nyt saanut vähän jalkaa ovenväliin. Työ vie suuren osan, mutta silti ystävillekin olisi tilaa. Olen kiinnostunut mm. lukemisesta, psykologiasta (sitä olen yliopistolla opiskellutkin), elokuvista/sarjoista (erityisesti kauhu ja Walking dead!), bridgestä, kirjoittamisesta sekä vesijumpasta.

En vaadi sinulta mitään tiettyä ikää tai sosiaalista tilannetta tms. Ainoa toivomukseni on, että olisit valmis tapaamaan melko pian, sillä en jaksa nykyään kirjeenvaihtokirjoitella pitkään. Voitaisiin mennä vaikka kahville Coffee Houseen joku arki-ilta klo 17-18.

Tessie
Sähköposti: Tessie9(at)gmail.com

(18.11. 2014)

Hei 50-60-vuotiaat miehet, täällä odottaa viestejänne masennusta sairastava 52-vuotias nainen Päijät-Hämeestä. Vaihdetaan ajatuksia ja tullaan tutuiksi. Tositarkoituksella parisuhdetta etsimässä. Kaikille vastailen, voit kirjoitella kauempaakin.

Nimimerkki: Sydänkäpy
Sähköposti: hurlumahei(at)suomi24.fi

(17.11. 2014)

Hei!

Olen 25-vuotias nuori mies pohjoisemman Itä-Suomen alueelta. Etsin suunnilleen samanikäistä tosiystävää, ehkä myös tositarkoituksella. Haaveena olisi löytää läpi elämän kestävä hyvä ystävyys. Olisi ehkä myös mukava tavata jossain vaiheessa, jos haluat.

Luonteeltani olen empaattinen, toiset huomioon ottava ja hyvin tunnollinen. Olen pienestä pitäen ollut melko ujo, mutta peruskoulun lopussa aloin kärsiä sosiaalisten tilanteiden pelosta ja masennuksesta. Viimeiset vuodet olen ahkerasti hoitanut itseäni hyvin tuloksin siedätyksellä, keskusteluterapialla, itsetutkiskelulla ja positiivisella elämänasenteella. Pala palalta rakennan itseäni uuteen loistoon 🙂

Terveelliset elämäntavat ja hyvät arvot ovat lähellä sydäntäni. Pidän paljon kaikenlaisesta liikkumisesta (hiihto, lenkkeily, pyöräily, suunnistus). Pidän myös luonnossa liikkumisesta, lukemisesta, elokuvista, pelailusta ja kaikenlaisesta yhdessä tekemisestä. Ota yhteyttä rohkeasti, jos tunnet kiinnostusta ja samanhenkisyyttä.

Nimimerkki: Tosiystävää etsimässä
lonelyhearth89(at)gmail.com

(17.11. 2014)

Käyn aika ajoin lukemassa netin kirjeenvaihtoilmoituksia. Olisi mielenkiintoista aloittaa kirjoittelu ihmisen kanssa, jolla on suhteellisen samantyylinen ajattelu- ja tunnemaailma kuin itselläni. Mutta ihan vielä en ole saanut sitä tiettyä fiilistä, joka mielestäni tarvitaan, että sanojen tuottaminen olisi niin sanotusti suotavaa.

En ole kovin säännöllinen kirjoittelija, vaan kirjoitan silloin kun se tuntuu oikealta. Se voi tuntua sille viikon tai kuukauden kuluttua. En myöskään odota, että minulle tarvitsisi väkisin kirjoittaa jonkun tietyn ajanjakson välein, vaan silloin kun oikeasti tahtoo jakaa asioita. Hyvällä mielellä ja tunteella tehty kirjoitelma on parempi kuin jonkin käsittämättömän velvollisuudentunteen vallassa kyhätty tervehdys, vaikka kirjoitelman tulo kestäisi tervehdystä kauemmin.

Viihdyn paljon omissa ajatuksissani ja oloissani. Käytän kaiken käsillä olevan vapaa-ajan mietiskelyyn ja lukemiseen tai muuten sellaiseen toimintaan, joka tuntuu sisimmässä oikealle ja ohjaa ajatukset korkeampaan. Minulla on kaksi lasta, jotka ovat elämäni tärkeimmät ja rakkaimmat asiat ja jotka pitävät minut oikealla tiellä. En juo alkoholia, en kofeiinipitoisia juomia, en tupakoi ja olen kasvissyöjä. Tällä hetkellä luen Bhagavad-Gitaa ja kuuntelen pääsääntöisesti George Harrisonin musiikkia. Taistelen itseni ja lasteni oikeuksista sekä rauhallisen ja hyvän elämän puolesta. Huominen tuo tullessaan mitä tuo, eikä ihminen tiedä niistä etukäteen mitään. Siksi pyrin keskittymään tähän hetkeen ja tekemään asioita, jotka tuntuvat minulle oikeilta. Ai niin, ja rakastan Doctor Whota.

Nimimerkki: Vaaleanpunainen neilikka
Sähköposti: vaaleanpunainen_neilikka(at)luukku.com

(12.11. 2014)

Hei! 🙂

34-vuotias lapseton, eläkkeellä (pysyvällä) ja naimisissa oleva nainen etsiskelee uusia, luotettavia ja pitkäaikaisia sähköpostiystäviä muista suunnilleen samanikäisistä ja samassa tilanteessa olevista naisista. Mulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, paniikkihäiriö, ahdistusta, masennusta ja sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Olisi helpompi puhua ja keskustella, jos olisi jotain yhteistä ja samantyylinen ihminen. Jaetaan niin ilot kuin surutkin♥.
Olen suurimmaksi osaksi vain kotosalla tekemättä sen kummempia.
Olen luotettava, rehellinen, auttavainen, huumorintajuinen ja mukava :).
 Asioita, joista pidän: talvi, kaikki jouluun liittyvä, herkullinen ruoka, kahvi, musiikki, askartelu ja käsityöt sekä kissat.
Kirjoita minulle 🙂 ♥

Nimimerkki: Kirjoita minulle 🙂
Sähköpostiosoite: T.tuikku.T(at)gmail.com

(10.11. 2014)

Olen 21-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Olen ujo, huumorintajuinen, luotettava ja rehellinen. Olen sairastanut masennusta ja pitkän sairausloman aikana sosiaalinen elämä unohtui… Joten etsisin miestä tai naista kirjeystäväksi, mielellään pitkäaikaiseksi. Saat olla minkälainen vain ja mistä päin Suomea tahansa. Ja, jos mahdollista, voidaan nähdä myös livenä. Tulen hyvin toimeen erilaisen ihmisten kanssa.

Jos kiinnostuit, laita viestiä tulemaan niin jutellaan lisää!:)

Nimimerkki: kirjeystäviä
Sähköposti: kirjekaveri2014(at)luukku.com

(7.11. 2014)

Uusia ihmiskontakteja hakee 39-vuotias mies Jyväskylästä. Työkyvyttömyyseläkkeellä, osittain fyysisten ja osittain henkisten syiden takia. Mitään normaalista poikkeavaa ei kylläkään ulospäin huomaa :).

Hakusessa niin meili- kuin ihan oikeankin elämän tuttavuuksia. En mitään ikärajoitteita tai muitakaan aseta – joten kuka vaan ja mistä vaan, kirjoita.

Nimimerkki: Wromak75
wromak75(at)gmail.com

(30.10. 2014)

Haluaisin sähköpostin välityksellä kirjoitella naispuolisten ihmisten kanssa, jotka ovat eläkkeellä mielenterveysongelmien vuoksi kuten itsekin olen. Toivoisin, että olet yli 30-vuotias mutta muuta väliä ei sitten olekaan. Itse olen 36-vuotias mies. Pelaan salibandyä ja olen päihteetön sekä savuton. Olisi mukavaa kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia kaikesta mahdollisesta.

Nimimerkki: sähläri
Sähköposti: urheilija36v(at)gmail.com

(20.10. 2014)

Olen 40-vuotias nainen Itä-Suomesta. Etsin naispuolista ystävää jakamaan arkea: erilaisten sosiaalisten medioiden kautta tai kasvotusten, jos asustelet sopivan lähellä :). Sairastan kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Tykkään käsitöistä, leffoista, hyvästä ruuasta ja metsästä. Minusta saat luotettavan ystävän :). Muistathan, että ystävyys on muutakin kuin vain sairaudesta puhumista♥.

Nimimerkki: Ystävä
Sähköposti: pintzku1(at)gmail.com

(20.10. 2014)

Viime aikoina olen huomannut että minulla ei ole yhtään uskovaa ystävää, jonka kanssa jutella tai edes vaihtaa kirjeitä. Asun Pohjois-Pohjanmaalla ja toivoisinkin täältäpäin ystävää. Olen nainen ja avoliitossa miehen kanssa joka ei ole uskova, vaikka ei kyllä kielläkään Jumalaa. Pidän taiteista, maalaan ja kuuntelen paljon musiikkia, harrastan ulkoilua ja muutenkin kuntoilua. Jonkun verran luen. Joka aamu luen päivän tekstin ja pohdin sitä, olisi tosi mukavaa kuulla mitä muut uskovat ajattelevat ja pohtivat. Sitähän sanotaan, ettei yksin ole hyvä miettiä uskon asioita.

Yst.terv. nimimerkki Yksin en kulje hetkeäkään…
Sähköposti: almiira(at)suomi24.fi

(20.10. 2014)

Hei!

Olen 25-vuotias ja sairastan vaikeaa bipolaarista mielialahäiriötä, joka pysyy lääkityksillä kurissa. On kumminkin käynyt niin, että olen erakoitunut vuosien sairauslomakausien aikana eikä minulla ole ketään, kelle kirjoitella. Etsinkin nyt 25-50-vuotiasta naispuolista ihmistä sähköposti- ja skypekirjoitteluun. Muita vaatimuksia minulla ei ole. Itse pidän käsitöistä ja MMORPG-peleistä sekä muista tietokonepeleistä. Rakastan myös todella paljon eläimiä ja lapsia. Tykkään käydä elokuvissa ja jostain syystä pidän vieläkin lastenelokuvista ja koko perheen elokuvista vaikka olenkin jo aikuinen. Välillä olen masentunut, mutta se on ohimenevää ja seuraavaksi on vuorossa hyvä kausi. Toivon, että joku – vaikka juuri sinä – vastaisi minulle ja meistä mahdollisesti tulevaisuudessa voisi tulla ystäviä. Asun Vihdin Nummelassa.

Syysterveisin: Hempulihemppu
Sähköposti: penni89(at)hotmail.com

(13.10. 2014)

Etsin uusia, pitkäaikaisia ja aitoja sähköposti/puhelinystäviä erilaisista ihmisistä :). Olethan luotettava! Olen 34-vuotias ja rehellinen, temperamenttinen (tarvittaessa), ymmärtäväinen, auttavainen sekä mukava. Pidäthän kynttilöistä, talvesta, lumisateesta, joulusta, kahvista sekä hyvästä ruoasta.

T: jukiite(at)gmail.com

(6.10. 2014)

Hei

Olen 32-vuotias nainen Suonenjoelta. Harrastan pyöräilyä, käsitöiden tekemistä jne. Etsin kavereita/ystäviä saman ikäisistä naisista ja miehistä. Olen aika yksinäinen. Luonteeltani olen iloinen, luotettava sekä avoin.

Nimimerkki: iloinen
Sähköposti: riitukka23(at)hotmail.com

(3.10. 2014)

Olen 41-vuotias mt-kuntoutuja ja sinkkumies Varsinais-Suomesta. Etsin sinua, 30-45-vuotias kuntoutujatyttö. Etsin uusia ystäviä ja mahdollista kumppania, jos kemiat toimii. Jos kiinnostuit, niin viestittele!

Sähköposti: janne73(at)luukku.com

(30.9. 2014)

Hei,

olen 24-vuotias ja Helsingistä. Luonteeltani olen herkkä ja ujo sekä luotettava kuuntelija: eläinrakas ja hiukan sisäänpäin suuntautuva niin kauan, kunnes tutustun paremmin. Haluaisin luoda sosiaalista elämääni. Harrastan tietokoneella pläräämistä/pelaamista, sarjoja/leffoja tulee katseltua ja valokuvausta harrastettua satunnaisesti. Haen uusia ystäviä läheltä sekä kaukaa. Nainen tai mies, 20-35-vuotias, laitathan vaan rohkeasti viestiä tulemaan.

Nimimerkki: lonelyHKI90
Sähköposti: bico5321(at)gmail.com

(26.9. 2014)

Olen 38-vuotias mielenterveyskuntoutuja ja kärsinyt ajoittain masennuksesta, joka on nyt lääkityksellä pysynyt kurissa.

Olen taiteellinen, pidän luonnosta sekä eläimistä ja omistankin kaksi kissaa. Pidän myös uimisesta. Kirjoittelen runojakin toisinaan ja ompelen. Maalaaminen on intohimoni ja se pitää ajatukseni kasassa. Luonteeltani olen herkkä, avoin ja rehellinen sekä luotettava, huumorintajuinen ja empaattinen. En juo enkä juokse kapakoissa, mieluummin käperryn kultani kainaloon tai lähden hänen kanssaan reissuun. Minulle tärkeää on uskollisuus: se, että voi jakaa hyvät ja huonot kokemukset ja ajatukset ilman, että tulee tuomituksi. Tärkeää minulle on myös se, että tulee hyväksytyksi juuri sellaisena kun on, puolin ja toisin. Kirjoita, niin vastaan postissa enemmän.

Sähköposti: mansetti76(at)suomi24.fi
Nimimerkki: mansetti

(22.9. 2014)

Hei,

täällä kirjoittelee 30-vuotias nainen Järvenpäästä. Hakusessa olisi etenkin naispuoliset kaverit. Sukupuolella ei ole niin väliä mutta tämä ei ole treffi-ilmoitus. Mieluiten samaa ikäluokkaa kuin minä, mutta siinäkin voin joustaa. Hakusessa siis livekaverit, joita voisi nähdä ihan oikeassa elämässä. Minulla on mielenterveyden ongelmaa (mm. kaksisuuntainen mielialahäiriö). Unettomuutta ja ahdistusoireita. Tämän takia ei näkeminen aina ole helppoa mulle, mutta yritän elää ihan normaalia elämää ongelmista huolimatta. Olisi mukava, jos asuisit jossakin Uudellamaalla niin kuin minä. Kiinnostuksen kohteita mulla on eläimet, musiikki, lukeminen, lenkkeily ja valokuvaus. Rohkeasti kirjoittelemaan:).

Nimimerkki: Feariegirl84

Sähköposti: loving_you150(at)yahoo.com

(17.9. 2014)

Hei

Olen 55-vuotias, akateemisen taustan omaava nainen. Etsin suurin piirtein ikäistäni, pääkaupunkiseudulla asuvaa naispuolista ystävää/ystäviä. Aluksi voisimme vaihtaa tietoja sähköpostitse ja siirtyä sitten tutustumaan puhelimitse sekä henkilökohtaisesti tavaten.

Nimimerkki: yksinainenhelsinki
Sähköposti: yksinainenhelsinki(at)gmail.com

(15.9. 2014)

Hei!

Olen 27-vuotias nainen. Etsisin kirjeystävää sinusta, 18-60-vuotias nainen tai mies.

Sairastan keskivaikeaa masennusta, ahdistuneisuushäiriötä ja paniikkihäiriötä sekä kaikenkukkuraksi ADD:tä (= aikuisiän ADHD ilman ylivilkkautta) ja nuo edellämainitut ovat liitännäissairauksia ADD:hen. Minulla ei oikein ole kirjeystäviä, joiden kanssa purkaa ajatuksia noista asioista. Mutta olen oikein ihana ja positiivinen, romanttinen nainen:). Kirjoitathan minulle, niin voidaan vaihtaa osoitteet tai kirjoitella sähköpostitse!

Nimimerkki: zeni_1987
Sähköposti: sielunsisko87(at)gmail.com

(12.9. 2014)

Suoraan asiaan! Nainen (40) etsii mielenkiintoista, keskuskelutaitoista, (omasta mielestään) älykästä ja sähköistä kirjeenvaihtoseuraa varatusta miehestä. Jos luet, liikut, laiskottelet ja nautit luonnosta, saatamme hyvinkin olla samalla aallolla. Mielenterveysongelmia (kaksisuuntainen) on mutta nehän eivät määritä ihmistä, joten mieluiten muista aiheista…

Nimimerkki: Merivartija
merivartioasema(at)gmail.com

(10.9. 2014)

Olen tamperelainen 26-vuotias nainen ja haluan vaihtaa sähköpostia tai kirjeitä samanikäisten ulosmenevien ihmisten kanssa. Itse kun jämähtää tietokoneelle, telkkarin ääreen kutomaan jotakin tai suunnittelemaan kirjepapereita tulostettavaksi, fb-pelien ääreen tai postikorttien vaihtoon, kuuntelemaan nettiradiota ym. tylsää.

Olen kihloissa. Diagnoosi (tuo skitsous, vaikka en kuule ääniä tai näe näkyjä) tuli nettikirjoittelujen takia, mutta nyt on mennyt parempaan päin ja ollut tasaista, kun olen asunut omillani. Olen ollut vaihto-oppilaana, olen mielenkiintoinen persoona, en aja autoa tai saanut lukiosta tutkintoa. Voin kuunnella ja muut huomaavat oireeni paremmin, kun itse en näe niitä. Mielessäni pyörii miljoona asiaa, joskus olen vakava ja joskus hassuttelen. En ole lojaali tai laita muita itseni edelle. Kirjoitan päivittäin nettiin asiaa myös blogin muodossa, aika tuskin riittää kaikkeen mitä haluaisin näperrellä. Varsinkaan hyvämaineista minusta ei saa: olen asunut siellä täällä Länsi-Suomessa nuoruudessani mutta nyt jämähtänyt lähelle syntymäpaikkaani, kiusaaminen jatkuu… Johtuen ehkä painosta, jota on kertynyt lääkkeiden sivuvaikutuksena, mutta masennuslääkkeet toisaalta lohduttavat. Kirjoittele äkkiä, jos kelpaa tulla vaikka synttäribileisiin (minulla ei ole paljon kavereita).

Sähköposti: dracoenator(at)gmail.com
Nimimerkki: Kitujainen

(8.9. 2014)

Olen 34-vuotias naimisissa oleva nainen ja etsin vertaistukea mielenterveysongelmiin – kuten paniikkihäiriöön, ahdistukseen, masennukseen ja sosiaalisten tilanteiden pelkoon. On usein hirveän vaikeaa, kun ihmiset eivät tunnu ymmärtävän minua ja sairauksiani 🙁

Nimimerkki: Lumikristalli
Sähköpostiosoite: lumikristalliTT(at)gmail.com

(27.8. 2014)

Moi!

Haluan kirjeenvaihtoon ja mahdollisesti tutustua 40-52-vuotiaiden, Pirkanmaalta tai Kanta/Päijät-Hämeestä olevien uskovien naisten kanssa. Harrastan liikuntaa ja lukemista ja välillä shoppailenkin. Voit kirjoitaa vapaasti ja rennosti mutta kuitenkin asiallisesti. Minulla on todettu sekamuotoinen persoonallisuushäiriö.

Nimimerkki: LonelyHeartMan50v
Sähköposti: kirje.yst(at)gmail.com

(25.8. 2014)

Hei!

Olen 47-vuotias nainen ja etsin kumppania elämääni. Tahtoisin uskoa kykeneväni parisuhteeseen. Ulkoisesti asiat ovat varmaan ihan hyvin, mutta olen kärsinyt mm. ahdistuneisuudesta, surusta ja yksinäisyydestä. Minulla on todettu myös epävakaa persoonnallisuushäiriö, jonka kanssa tasapainoilen. Se näyttäytyy mm. vaikeutena tehdä päätöksiä tai kun teen niitä, saatan helposti perua ne. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta aktiivinen mm. kolmannen sektorin vapaaehtoistyössä. Tahtoisin löytää sinut, jonka kanssa voimme olla juuri sellaisia kuin olemme. Olen lapseton enkä käytä alkoholia tai polta tupakkaa. Olen Pohjois-Savosta.

Nimimerkki: Uskoa rakkauteen
Sähköposti: annenpostit(at)luukku.com

(20.8. 2014)

Heippa!

Olen 26-vuotias mies ja haluaisin tutustua ihmisiin, joilla on kokemusta joistain seuraavista (tai vaikka kaikista): dissosiaatio-ongelmat, hengellinen väkivalta, ADHD, ahdistuneisuushäriö, masennus. Itse olen elänyt tällaisten asioiden kanssa jo aika pitkään ja vertaistuki olisi mukavaa. Jos itsekin haaveilet vertaistuesta, niin kirjoita mulle ihmeessä! Voit olla kuka vaan ja mistä vaan, mutta jos asut Joensuussa tai pääkaupunkiseudulla, niin voitaisiin tutustua myös kasvotusten. 🙂

Nimimerkki: dissosiaatio88
Sähköposti: dissosiaatio88(at)gmail.com

(20.8. 2014)

Olen 54-vuotias nainen Porvoosta, etsin elämänkumppania tositarkoituksella. Olin 21 vuotta naimisissa ja mies otti eron yllättäen, joten romahdin kun uskoin kaiken olevan kunnossa. Siitä on nyt kolme vuotta ja olen masentunut. Olen kuntoutustuella mutta pärjään taloudellisesti hyvin. Toivon, että löytyisi mies, joka haluaa asua Porvoossa kanssani. Olen kuulemma nätti, pitkät hiukset ja siniset silmät. Olen kiltti ja empaattinen. Jos tunnet, että olen etsimäsi nainen, kirjoita minulle.

t. milla
sähköposti: lella1(at)suomi24.fi

(18.8. 2014)

Hei!

Olen 30-vuotias nainen, jonka läheisellä on narsistinen persoonallisuushäiriö. Pitkästä yhteiselosta on jäänyt paljon traumoja, jotka haluan käsitellä ja pyrkiä jatkamaan elämääni. Olisi hienoa jutella ihmisten kanssa, jotka ovat kokeneet saman, toipuneet tai jotka muuten tietävät jotakin kyseisestä aiheesta.

nimimerkki: Tunteiden ristiaallokko
sähköposti: postiamulle(at)mail.com

(11.8. 2014)

Hei

Olen 32-vuotias, skitsoaffektiivista häiriötä sairastava mies Jyväskylästä. Etsin uusia kavereita ja tuttavia vaikka lenkki- tai kahvitteluseuraksi. Minulla ei ole juurikaan ystäviä Jyväskylässä, joten haen ystäviä niin miehistä kuin naisistakin. Itse olen omasta mielestäni ihan mukava, vaikkakin alussa aika ujo.

Kirjoittele minulle osoitteeseen jounipouni(at)outlook.com
Nimimerkki: nakkimakkara

(11.8. 2014)

Olen 37-vuotias kuntoutujanainen Helsingistä. Elämässäni olen kulkenut kovan koulun kautta. Ystävyyssuhteita on ollut, mutta aika useat heistä ovat muuttaneet toisille paikkakunnille ja unohtaneet minut saatuaan lapsia. Uusille ystäville olisi siis tilausta!

Minä olen kiinnostunut lukemisesta, elokuvista, bridgestä, kirjoittamisesta ja vesijumpasta. Minulla on akateeminen tausta, mutta sinulla ei tarvitse välttämättä olla. Ihmisenä olen kiltti ja luotettava mutta kuitenkin oman pääni pitävä.

Etsin uusia ystäviä 22-50-vuotiaista ihmisistä. Toivon, että olet pääkaupunkialueelta tai pääset tulemaan tänne. Muita ehtoja en esitä, koska olen huomannut kuinka mielivaltaista on se, kuinka jonkun kanssa synkkaa ja toisen kanssa ei :).

Tessie
Tessie9(at)gmail.com

(8.8. 2014)

Hei! 43-vuotias uskova nainen etsii kirjeystäviä uskovista. Sairastan keskivaikeaa masennusta. Olen eroamassa ahdistavasta liitosta. Mies ei ole uskossa. Voidaan olla yhteydessä myös esim. Facebookissa. Jos satut olemaan lähistöltä, voidaan ehkä tavatakin. Sekä naiset että miehet saavat kirjoitella.

Nimimerkki: eteläpohjanmaa
Sähköposti: tuulikki711(at)luukku.com

(5.8. 2014)

Kaipailen elämääni uusia ystäviä naisista ja miehistä Keski-Uudenmaan alueelta, voit olla muualtakin.

Olen 37-vuotias uskossa oleva nainen, olen työelämässä tällä hetkellä. Sairastan keskivaikeaa masennusta, joka on kurissa.
Toivoisin Sinun myös olevan uskossa ja asustelevan lähettyvillä, niin voitaisiin tavata kasvokkain. Kaipailen elämääni myös miesystävää.

Työelämä vie suurimman osan ajastani ja sen toivoisin muuttuvan eli saavani enemmän sisältöä arkeen. Harrastan kuntosalilla käyntiä sekä kävelylenkkejä silloin kun ehdin.

Tässä taisi varmaan olla tärkeimmät tällä kertaa, lisää sitten postitse, jos haluat tutustua. Kirjoittelehan :)-

Nimimerkki: Yksinäinen
Sähköposti: jaanuli.hannele(at)outlook.com

(5.8. 2014)

Heippa! Olen 27-vuotias tyttö ja etsiskelen juttuseuraa miehestä 23-36v. Tahdon tutustua suhun eikä oikeastaan ole sen isompia vaatimuksia, kunhan olet lempeä ja mukavaa juttuseuraa. Itse olen päättäväinen, luotettava ja itsenäinen. Tällä hetkellä myös hiukan yksinäinen. Laita postia! Nimimerkki: Lintunen
lintunen87(at)outlook.com

(5.8. 2014) Hei!

Etsin ystävää. Olen ollut koko ikäni yksinäinen. Minulla ei ollut edes koulussa oikeita kavereita, enkä ole osannut ystävystyä kehenkään missään harrastuksissakaan. En osaa tutustua ihmisiin, mikä johtuu suurimmaksi osaksi omasta ujoudestani, pelokkuudestani ja sosiaalisissa tilanteissa olemisen vaikeudesta. Minulla on myös pitkä masennushistoria.

Olen kohta 22-vuotias tyttö/nainen. Olen kirjoilla yliopistossa, mutta pidän tulevan syyslukukauden taukoa, koska opiskelusta on tullut minulle todella suuri ongelmavyyhti. En pysty opiskelemaan masennuksen ja sosiaalisten pelkojeni vuoksi. Mietin loputtomasti tulevaisuuttani ja sitä, mitä elämälläni tekisin. Sosiaalisista peloistani huolimatta haluaisin ystävystyä jonkun kanssa, puhua pinnallisista ja syvällisistä asioista, saada kenties vertaistukea opiskeluelämään, saada syyn lähteä ovesta ulos vaikka kirjastoon, kahvilaan, elokuviin, baariin yms. Haluaisin olla jollekulle toiselle yksinäiselle jonkinlainen apu.

Nimimerkki: susisydan
Sähköposti: susisydan(at)gmail.com

 

(22.7. 2014)

Löytyykö asiallista naista seuraksi, vaikkapa ensin ihan meilin kautta? Olen 46-vuotias, eläkkeellä oleva mies. Sairastan skitsoaffektiivista oireyhtymää, mutta vaiva pysyy kurissa lääkkeillä.

Toivottavasti arvostat trendihömpän sijaan lumienkeleitä, kynttilän hypnoottista tuikkua ja raparperin rapeutta. Jos uskot kestävään kehitykseen ihmissuhteissa ja luonnossa, niin mielelläni sinusta kuulisin.

Päiväni täyttyvät työn ohella rytmikkäästi erilaisista askareista. Saat olla taivaanrannan maalari tai uraohjus, mutta toivottavasti ihan oma itsesi. Kirjoitellaan reilun pelin hengessä ja tavataan jos molemmista siltä tuntuu. Käydään museossa tai kahvilla! Ehkä olet kokenut elämän aallokossa koviakin juttuja, mutta tätä lukiessasi olet yhä pinnalla ja majakan valo ohjaa kotiin päin;).

Nimimerkki: Myrskylyhty
E-Mail: budapestin.varjot(at)luukku.com

(21.7. 2014)

Hei,

olen 52-vuotias mies Pohjois-Savosta. Minulla on vakinainen työ, oma talo, ei velkaa. Joten ulkoisesti kaikki hyvin. Minulta vain puuttuu se toinen puolisko, jota olen etsinyt vuosikausia. Elämäni on tällä hetkellä melko tyhjää, surullistakin. Elämässäni on ollut ahdistusta, vaikeuksia, etsin ulospääsytietä. Olen kaikin puolin kohtelias, rehellinen, katseenkestävä mies. Pituutta on 183cm, ei ylipainoa, pidän puutarhanhoidosta, mökkeilystä, kalastuksesta, matkustelusta, tennis mun bravuurilajini urheilun puolelta.

Haluaisitko 35-45 vuotias kiva nainen tutustua, pidät samoista asioista. Laitan kuvani jatkossa. Etsin ystävää, rakastajaa, läheistä, elämänkumppania. Mulla ei ole lapsia.

Kirjoittele. Tutustutaan, tehdään toisemme onnellisiksi. Uskon, että jokaiselle on täällä maailmassa oma rakas! Jos tunnet pistoksen sydämessäsi, otathan yhteyttä rohkeasti 🙂

Sähköposti: lonelyman0704(at)gmail.com
Nimimerkki: Aina on Toivoa

(21.7. 2014)

Hei,

kaipaan ehkäpä juuri sinua ystäväkseni yksinäisiin hetkiin niin ilojen kuin surujenkin keskelle. Haluaisin jakaa kanssasi ajatuksia, mietteitä, unelmia taivaan ja maan väliltä. Keskustella syvällisesti, hullutella ja hassutella, tietää että ystävä on rinnalla ja ettei ole yksin. Sukupuolella ei ole väliä kunhan olet mukava ja rehellinen.

Olen 41-vuotias nuorekas nainen pääkaupunkiseudulta, rehellinen, tunteellinen, aito, ujo, temperamenttinen, luova sekä joskus vähän höpsö :). Sairastan masennusta/sosiaalista ahdistusta joten ihmisiin tutustuminen on vaikeaa.

Pidän eläimistä, kirjoittamisesta, maalaamisesta (harvemmin nykyisin), elokuvista, musiikista, syvällisistä keskusteluista, ulkoilusta, lukemisesta sekä joskus käsitöistä.

Kirjoittele, niin tutustutaan ja katsotaan mihin tämä tie johtaa!

sähköposti: blueflower73(at)luukku.com

(21.7. 2014)

Olen vuonna 1980 syntynyt nainen ja olen naimisissa. Etsin pitkäaikaisia sähköpostiystäviä. Kerron sitten enemmän itsestäni.

Nimimerkki: ~T
Sähköpostiosoitteeni: T.2.3(at)outlook.com

(21.7. 2014)

Hei!

Olen 22-vuotias tyttö ja tällä hetkellä sairauslomalla fobian sekä ahdistuneisuuden vuoksi, mutta kokemuksia on myös masennuksesta. Luonteeltani olen hyvin ujo uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten kanssa, mutta tutumpien kanssa puhelias ja huumorintajuinen, melkeinpä ujon vastakohta. Päättäväisyyttä ja itsepäisyyttä minusta löytyy myös ja se lieneekin syy miksi vielä porskutan eteenpäin, välillä nopeammin ja välillä hitaammin.

Päätin laittaa kirjeenvaihtoilmoituksen, koska tänään minulle valkeni, että minulla on hyvin vähän oikeita mahdollisuuksia muutokseen ilman jonkinlaista tukiverkkoa ja mielekästä tekemistä. Tässä kirjeenvaihtokaveri voisi auttaa enemmän kuin hyvin :). Voit olla minua hieman nuorempi, samanikäinen tai vanhempi ja mielellään samansuuntaisia asioita kokenut mies tai nainen. Sähköpostiviestittely sopii sellaisenaan, mutta Skypekin minulla on jos haluamme keskustella reaaliaikaisesti. Toivon, että sinulla on halua keskustella arkisista ja syvällisemmistäkin asioista, myös niistä vaikeista asioista kun siltä tuntuu. Raittius olisi plussaa, sillä itse en juo ollenkaan vaikka yliopiston kirjoilla olenkin.

Tulevaisuudessa en pidä mahdottomana tapaamista jos tulemme hyvin juttuun, koska ystävät arkielämään olisivat erittäin tervetulleita. Itse asun Tampereella mutta liikun usein myös Kangasalan suunnalla. Sinä voit olla joko läheltä tai kaukaa, sillä ei ole minulle merkitystä 🙂

nimimerkki: Dragonfruit
xdragonfruitxx(at)gmail.com

(30.6. 2014)

Kaiken menettänyt – uusi alku

Hei sinä reilu nainen! Sinuun haluaa tutustua keski-ikäinen leskimies Tampereelta.

Vaimoni sairastui syöpään ja kuoli. Mulle jäi alaikäinen tytär. Sitten sairastuin unettomuuteen ja masennukseen ja jouduin psykiatriseen sairaalaan. Tytär otettiin multa pois ja sijoitettiin toiseen perheeseen. Nyt olen ollut kolmisen vuotta yksin. Välillä tunnen oloni tosi yksinäiseksi. Käyn sellaisessa päivätoiminnasssa kolmena päivänä viikossa. Siellä tapaan kohtalotovereita ja voin olla tekemisissä muiden kanssa. Silloin ei tunnu niin yksinäiseltä. Harrastan liikuntaa ja musiikkia, pidän kaikenlaisesta musiikista. Myös hengellisestä. Ennen kävin vaimoni kanssa usein tanssimassa, mutta nyt se on jäänyt tyystin. Olen akateemisesti kouluttautunut, mutta ei sillä väliä. Olen raitis ja tunteellinen.

Musta on tärkeää, että jokainen voi tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. Arvostan rehellisyyttä ja aitoutta. Olen käynyt tosi kovan elämänkoulun ja siksi olen tyytyväinen ja arvostan elämän pieniäkin asioita.

Hannu
Sähköpostiosoite: hanski240(at)gmail.com

(18.6 2014)

Tässä alle 50 v sinkkunainen Hämeestä. Etsin naispuolisia meilikavereita. Sairastan kaksisuuntaista. Kuntoni on hyvä. Elän täyttä elämää. Minulla on mukavia harrastuksia ja liikun.

Olen ulospäinsuuntautunut. Vastauksia toivon osoitteeseen:

solsken(at)suomi24.fi.
nimimerkki: Solskenet

(9.6. 2014)

Moi 🙂 Oon 26-vuotias nainen Keski-Suomesta ja luonteeltani tosi hiljainen ja rauhallinen. Etsin sähköpostikirjeenvaihtoon luotettavaa ja rehellistä naista tai miestä :). Olisi kiva jos olisit mieluiten maaseudulta. En oo työelämässä ollut moniin vuosiin paniikkihäiriön ym. vuoksi. Menetin pitkäaikaisen avomieheni liikenneonnettomuudessa viime vuoden marraskuussa ja se on ottanut mulla todella koville. Sen takia toivon että löytäisin tätä kautta piristystä elämääni :). Mulle tärkeitä asioita ovat musiikki ja kirjoittaminen, ne ovat pitäneet mut koossa tästä surusta huolimatta. Haluaisin löytää ystävän jonka kanssa voisin joskus käydä keikoillakin tai muuten vaan viettää aikaa :).

Jessy
Sähköpostiosoite: imperfectionandbeauty(at)gmail.com

(9.6. 2014)

Olen 34-vuotias mies Vantaalta ja haluaisin tutustua mukaviin ja persoonallisiin naisiin 09-alueelta. Pidän mm. kirjoista, musiikista, elokuvista ja pyöräilystä. Olen kärsinyt pakkoneuroottisuudesta, nykyään voin paremmin ja olen työelämässä.

jarski79(at)netti.fi

(9.6. 2014)

Olen 36-vuotias mies ja sairauseläkkeellä. Harrastan urheilua sen minkä jaksan. En polta taikka käytä alkoholia. Tykkään metallimusiikista ja elokuvista. Olisi kiva löytää kirjoitteluseuraa ja tutustua sitä kautta uusiin ihmisiin ja ehkä myöhemmin tavata. Olen sinkku, erosin vuosi sitten. Kirjoittele osoitteeseen hevari36v(at)luukku.com

(5.6. 2014)

Olen 41-vuotias kristillisen elämänkatsomuksen omaava raitis, skitsofrenian takia eläkkeellä oleva kuntoutujamies. Etsin elämänkumppania sinusta 30-45-vuotias kuntoutujatyttö Salo-Turku-seudulta. Jos kiinostuit, niin heitäpä viestillä.

sähköposti janne73(at)luukku.com

(5.6. 2014)

Olen 34-vuotias poika ja mielenterveysihminen. Olen rehellinen ja savuton, asun pienessä kunnassa. Haen ystävää 22-32-vuotiaista, pidän eläimistä.

tpaatuja(at)gmail.com

(5.6. 2014)

46-vuotias sinkkumies etsii todellista, aitoa ystävyyttä ja rakkautta… haluan sitoutua kirjoitteluun ja yhteydenpitoon… Olen todella herkkä… tunteellinen, hyvin avoin.Tykkään kirjoitella ja jutella syvällisesti. Minussa on myös hauska, hyvin huumorintajuinen ja lapsenmielinen olemus. Olen kokenut kovia elämässäni ja elämä vieläkin koettelee. Minulla riittää ymmärrystä, halua auttaa ja tukea… osaan myös myötäelää toisen ihmisen elämää. Minulle voi kirjoitella:

kerppu1(at)luukku.com

(26.5. 2014)

Moi kaikki! Vuonna 1969 syntynyt nainen Porista etsii uusia ystäviä mistä päin vaan. Saat olla minkä ikäinen tahansa. Toivon pitkäaikaista ystävyyttä. Harrastan lukemista, koiran kanssa olemista, uintia, matkailua ym. kivaa!

Nimim: Ystävyys
voikukka3(at)gmail.com

(26.5. 2014)

Moi

43v. nainen Oulusta haluaisi ystävän miehestä.
Laita meiliä sinä 38-49v.( yli 180 cm) Oulun liepeiltä oleva mies, jolla kenties on ollut vaikeeta elämässään, mut toivonkipinää jäljellä ja huumorintajua.
Toivon että sinuakin kiinnostaisi liikkuminen, voitais käydä yhdessä pyöräilemässä, lenkillä tms.

sähköposti: umi-yoosei(at)hotmail.com
nimimerkki: Merende

(21.5. 2014)

Hei kaikki, olen 36- vuotias, jo pitkään itsekseen masennuksen kanssa taistellut elämässään täysin hukassa oleva nainen. Elän kriisiytyneessä parisuhteessa, suurimpana syynä minun jatkuvat itkukohtaukseni ja yleinen negatiivisuuteni. Minulla on työpaikka ja ympärilläni paljon ihmisiä, jotka pitävät minua vahvana ja terveenä selviytyjänä. Totuus on kuitenkin jotain muuta. Haluaisin löytää ystäviä joille voisin olla oikeasti minä, jotka hyväksyisivät minut sellaisena kuin olen, huonoina ja hyvinä päivinä. Asun kaukana sukulaisistani, joten haluaisin itselleni sosiaalisen tukiverkoston. Olen Turun seudulta.

Terveisin,

Hannele
7hannele8(at)gmail.com

(21.5. 2014)

Olen vm. -69, hoikahko nainen joka asuu Tampereen naapurikunnassa kahden kissansa kanssa. Olen eläkkeellä masennuksen ja ahdistuksen vuoksi, mutta elän varsin kurinalaista elämää ja esim. alkoholi ei kuulu elämääni – fiksua käyttöä toivon myös läheisiltäni. En myöskään polta.
Liikun kohtalaisesti, pääasiassa kävelen ja uin. Luonnossa on mukava oleilla muutenkin. Luen kirjastossa tiedelehdet ja nautin taiteistakin, sekä luonnollisesti elokuvista ja musiikista (hevimpi kama etusijalla, mutta aika kaikkiruokainen noin muuten). Henkiset asiat (ns. rajatieto) ovat olleet pienestä pitäen lähellä sydäntäni.
Kaipaisin kumppania, mieluiten ikäisehköäni miestä joka ei ole lihava. Edellä kuvailemani kiinnostuksenkohteet olisivat niitä mitä olisi kiva jakaa, vaikka kaikessa meidän ei tietenkään tarvitse olla toistemme kopioita. Pääasiassa kuitenkin koen samanlaisuuden helpommin viehättävänä kuin kovin räikeän erilaisuuden.
Minulle on tietenkin samantekevää oletko työelämässä vai et. Itse tiukan talouden vuoksi en ole kykenevä liikkumaan kovin laajalla alueella, joten olisi kiva jos olet Tampereelta tai jostain sen naapurikunnasta, niin voisin minäkin toisinaan vierailla sinun luonasi bussilla (kun en autoa enkä edes ajokorttia omista).

nimim. Luonnonlapsi
s-posti: potsilaatikko(at)gmail.com

(15.5. 2014)

Kesä tulee! Täällä kaipailee 55v. s-eläkeläisnainen ystäviä isolla y:llä! Luonteeltani olen kiltti, luotettava ja kyllä huumorikin hersyy kun sille päälle sattuu. Minulla on mies ja koiria. Ekasta liitostani erosin tuossa vuosituhannen vaihteessa. Olen käynyt läpi melkoisen elämänmyllerryksen ja nyt osaan olla kiitollinen tästä nykyisestä elostani. Olisi kiva jos asuisit Etelä-Suomessa, mutta toki muualtakin ystävät ovat tervetulleita elämääni. Itse asun Helsingissä ja pikku mökkeröisemme on Pusulassa. Kesän tullen luulen viettäväni paljon aikaa mökillä koirieni kera ja rakkaitten kukkieni ym. puutarhajuttujen keskellä… Mulla on mies vielä työelämässä. Ihan kaikkein kivointa olisikin löytää sellainen mukavan hersyvän huumorin omaava ystävätär, joka vaikkapa tykkäisi viettää aikaa mun kanssa myös mökillä, kun mieheni puurtaa töitä täällä kaupungissa. Toki kyllä joskus viihdyn ihan itseksenikin omiani miettien ja luontoa kuunnellen. Tallinnan risteilyllekin kaipaisin kamua, heinäkuun alussa aattelin käydä. Mä savuttelen mutta alkoa en käytä… laittelepa viestiä jos kaipaat samanmoista ystävää.

terv. Anna
royjaanna(at)gmail.com

(5.5.2014)

Olen 37-vuotias kuntoutujanainen. Olen ollut pitkään työttömänä, mutta nyt yritän päästä työelämään pikku hiljaa. Etsin uusia ystäviä 23-50 vuotiaista ihmisistä. Plussaa on jos olisit akateeminen tai muutoin lukeva ihminen, kävisit mielelläsi erilaisissa tapahtumissa, kehittäisit itseäsi eri tavoin, olisit kiinnostunut muista ihmisistä ja maailmasta. Kaiken ei tarvi natsata mutta pääpiirteittäin etsin ihmisiä jotka eivät ole vaan jymähtäneet kotiin tai Helmeen kaikiksi päiviksi. Keksitään jotain kivaa kun kevät koittaa 🙂 (Kun kirjoitat, niin yritä olla tarkka yhdyssanoissa. En osaa vastata kenellekään, joka ei osaa yhtään kirjoittaa)

Sähköposti: tessie9(at)gmail.com

(5.5. 2014)

Yksi ystävä riittää pelastamaan kokonaisen elämän.

Usko huolesi sille, joka puhumatta kuuntelee ei sille joka kuulematta puhuu.

Ystävät ovat ihmisiä, jotka auttavat sinua olemaan oma itsesi, sellainen kuin luonnostasi olet.

On tuskin onnellisempaa tunnetta kuin huomata, että voi aidosti merkitä jotain toiselle ihmiselle.

Mitäpä hyödyttää omistaa mitään hyvää, ellei ole ystävää, jonka kanssa voisi sen jakaa.

Löytäisinkö sinut ystäväni näin?

Olen 34-vuotias pysyvällä eläkkeellä oleva naimisissa oleva nainen.

Nimimerkki: Metsätähti
Sähköposti: dont_worry_be_happy_(at)outlook.com

(5.5. 2014)

Heippa kaikille!
Täällä olisi kohta 29v nuori mies vailla uutta ystävää tai ehkäpä jopa elämänkumppania. Hetero olen mutta myös pojat voi laittaa sähköpostia. 🙂 Diagnoosina on semmonen ku skitsoaffektiivinen häiriö. Ja jos tiedät mitä tarkoittaa aseksuaalisuus eli olen semmonen.:) Töitä olen yrittänyt tehdä. Ihan hyvin menee tällä hetkellä. Ei vaan ole ystäviä… Sinun iälläsi tai ulkonäölläsi ei ole minulle väliä. Mulla on ruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Painan aika paljon (Zyprexa lihotti sillon vuosia sitten.) Nykyään minulla on lääkityksenä Leponex, Abilify, Temesta, Zopinox, Mirtazapin, Venlafaxin, Melatoniini, Thyroxin ja Bisoprolol. Ja kyllä, tiedän että noita lääkkeitä on paljon. 🙂 Nyt en keksi muuta mutta laitappa sp os:
petu-85(at)luukku.com

(5.5. 2014)

Hei!
Olen 25-vuotias nainen Keski-Suomesta, Jyväskylän läheltä. Olen monen vuoden masennuksen läpikäynyt, mutta siitä hyvin tervehtynyt optimisti.
Masennus jätti arpia ja aukon tuttavapiiriin, mutta antoi myös elämänkokemusta ja ymmärrystä ihmismieltä kohtaan. Monet vanhat tutut aina sanovat toivovansa minulle hyvää, mutta eivät enää itse halua olla se hyvä elämässäni. Ehkä oikeutetustikin, mutta itse olen oppinut sen, että masentunutta ei missään nimessä saa jättää yksin. Olen silti oppinut onneksi olemaan takertumatta tai kaatamaan ongelmiani kaikkien niskaan. Uskoisin, että olen ihan hyvä tyyppi nykyään 😉
En sanoisi olevani ujo. Puhun mistä vain maan ja taivaan välillä, mutta osaan olla myös hiljaa ja se mielestäni on ystävyyden merkki. Että ei tarvitse puhua peittääkseen hiljaisuutta. Innostun helposti, olen kiinnostunut monenlaisista asioista. Ja minuun voi todella luottaa. Olen hieman äkkipikainen, mutta välitän aidosti ihmisistä elämässäni.
Harrastan matkailua, eräretkeilyä, musisointia, karaokea, jumppaa ja lenkkeilyä, sählyä, lukemista ja kirjoittamista. Nautin elämän pienistä iloista kuten nuotiontuoksusta, kahvikupposista kesäaamuina ja leffailloista.
Asun maalla yhteisössä, mutta viihdyn myös kaupungissa. Eli minut saa kaveriksi sekä leirinuotiolle että baariin. Tykkään tanssia aamuun asti tai istua pubissa keskustellen tuopin ääressä. En silti ole alkoholin suurkuluttaja, vaan useimmat viikonloput menevät raittiissa merkeissä.
Jos yhtään tuntuu, että meistä voisi tulla kaverit, ole yhteyksissä 🙂
sähköpostiosoite on: elinaaves(at)gmail.com
Nimimerkki Taikaheinä

(5.5. 2014)

Moi!
Olen 42v mt-kuntoutujanainen Hkistä. Olen isokokoinen,xxl, aikoinaan eläkkeelle siirtynyt masennuksen takia. Minulla ei ole lapsia eikä parisuhdetta, kissa on ja pidän paljon eläimistä ja luonnosta. Olen päivisin aika paljon kotona tai sitten yksinäni menossa, kun muut ystävät on töissä tms.
Etsin tätä kautta uusia ystäviä, niin miehistä kuin naisistakin n.25-47v. Olisi kiva, jos olisit pk-seudulta.
Tykkään käydä leffassa,ulkona syömässä, terassilla, konserteissa, kirppiksillä sekä pidän myös koti-illoista ja kokkaamisesta, matkustelusta, mökkeilystä ja kesästä.
nimimerkki:cat
s-posti: mira72(at)suomi24.fi

(5.5. 2014)

Olen eläkkeellä oleva mielenterveyskuntoutuja Kainuusta, ikää on sen verran ku 34v. Asun yksin eikä ole kovin montaa kaveria, haluaisin kuitenkin yrittää tutustua venuslaiseen naiseen, tosi tarkoituksella etsin siis seuraa , toivottavasti sinäkin . . . Harrastan elektronista musaa sekä grafiikkaa, jonkin verran roolipelejäkin, tykkään paljon luonnon ajoista sekä väreistä, osaan myös puhaltaa didgeridoota sekä liikun jonkin verran. On ihanaa katella tähtiä paljon ja kesäyöt ovat kauniita, olisi kivaa saada luotettava kumppani rinnalle jakamaan kokemuksia. Laita rohkeasti viestiä minulle jos tuntuu siltä , toivottavasti löydämme toisemme . . nimimerkki: zen&~
sähköposti: ambienssivonunimaa(at)gmail.com

(5.5. 2014)

Olen 35-vuotias helsinkiläisnainen. Etsin elämänkumppania miehestä samassa ikäluokassa vakavaan suhteeseen. Olen työelämässä ja toivon sinulta samaa. Harrastuksiani ovat liikunta, pianon vapaa säestys, elämäntaito, hengellisyys, ruoan laitto. Ystäviäkin on, mutta elämänkumppani puuttuu. Jos olet kiinnostunut, laita viestiä: flower124(at)wippies.fi

(5.5. 2014)

Hei
Etsin ystäviä elämääni koska välillä tulee yksinäinen olo ja olisi mukava jakaa ajatuksia. Ystävät ovat karisseet elämän temmellyksessä aika vähiin ja nyt olen päättänyt rohkaistua etsimään niitä elämääni.
Uskon, että ystävillä on suuri merkitys elämässä.
Olen 28-vuotias naisenalku, luonteeltani vähän ujo ja aluksi olen varovainen uusien ihmissuhteiden kanssa. Mutta kun minuun tutustuu saa minusta luotettavan ja ymmärtäväisen ystävän. Seurustelen avomieheni kanssa ja käyn töissä. Asustelen Oulun läänin alueella. Mutta tosiaan olisi mukavaa lähteä kanssasi vaikka kahville, elokuviin, lenkille tai vaikka oluelle yms… Ja miksei vaikka meili ystävänäkin…
nimimerkki: niiskuneiti
Laittakaa postia osoitteeseen: niisku_neiti(at)yahoo.fi

(5.5. 2014)

Moi! Olen 39v poikalapsi Tampereelta. Etsiskelen naispuolista ihmistä meiliystäväksi ja jos ajatuksemme kohtaavat, myös livetapaamisiin. En ole työelämässä. Diagnoosini on yksinäisyys. Päiväni kulutan itseäni ulkoiluttamalla, leffoja katselemalla sekä musaa kuunnellen. Olen avoin, rehellinen ja elämää nähnyt mutta silti ihan ihmisenä säilynyt. Sinulle en aseta muita kriteerejä kuin että tykkäät keskustella kaikesta älyllisestä ja älyttömästä etkä ole koukussa minkään sortin päihteisiin. Rohkeasti vaan yhteyksiä, en luultavasti pure. 😉
s-posti:erased74(at)gmail.com