Askartelu_nettiin2x

Helmin jäsentoiminta kokoaa yhteen ihmisiä, joiden kokemuksiin elämästä ja maailmasta erilaiset mielen vaivat piirtävät yhteisiä sävyjä. Yksittäisten ihmisten kokemukset esimerkiksi marginaaliin joutumisesta muuttuvat ryhmässä vertaisvoimaksi, josta ihmiset voivat ammentaa hyväksytyksi tulemisen, onnistumisen ja oman arvon tunnistamisen uusia kokemuksia.

Helmin levyraadissa on kokoonnuttu arvioimaan musiikkia vuodesta 1991 saakka, siinä missä karaokeryhmissä sekä Helmin Närhien lauluryhmässä lauletaan itse. Helmikinossa katsellaan ennakkoon valittuja elokuvia kotoisan yhdessäolon merkeissä, liikuntaryhmissä pidetään huolta fyysisestä hyvinvoinnista mm. vesijumpan sekä kuntosalin avulla ja erilaisissa kädentaitojen sekä kuvailmaisun ryhmissä päästetään luovuus valloilleen.

Ryhmätoiminta elää ja muuttuu jatkuvasti – uusia ryhmiä perustetaan sujuvasti jäsenten ehdoilla sekä heidän kiinnostuksensa ja tarpeensa mukaan.

Arkipäivän toiminnan kirjo on rikas ja sen kehittämisen avainroolissa ovat yhdistyksen jäsenet. Luovan toiminnan ryhmien, harrasteryhmien ja liikuntaryhmien lisäksi Helmi-talojen tapahtumakalentereissa on paikkansa mm. retkille, teemapäiville, yleisötilaisuuksille ja juhlille. 

  • Helmi-talojen viikko-ohjelmat julkaistaan verkkosivujen ohella Helmi-lehdissä, jäsenkirjeissä sekä Helmi-talojen ilmoitustauluilla.                                                                     
  • Ryhmänohjaajina toimivat pääasiassa yhdistyksen jäsenet, mutta osassa ryhmiä käytetään myös ulkopuolisia ammattilaisia.

Kysy lisää ohjaajilta

Jäsentoiminnanohjaajat kertovat toiminnasta ja neuvovat jäseniä. Ota yhteyttä!

Pasilan Helmi-talo:
Niina Nevalainen
p. (09) 8689 0726
(050) 405 4839

Herttoniemen Helmi-talo:
Mari Säävälä
p. (09) 8689 0740
(040) 541 0317

Tervetuloa mukaan!