Uudet nuorten aikuisten ryhmät

 

Pasilan Helmi-talolla starttaa maaliskuussa joukko uudenlaisia ja toiminnallisia ryhmiä, jotka on kohdennettu nuorille aikuisille. Kampanja käynnistyy pe 3.3.2017  klo.15 Helmi cafessa, jossa luvassa on mm. rentoa yhdessäoloa,  stand up komiikkaa, musiikkia ja uudet ryhmänohjaajat  kertomassa ryhmistä.

Helmin tavoitteena on tarjota jatkossakin rento matalankynnyksen yhteisö, jonne saataisiin entistä enemmän eri ikäisiä kävijöitä joukkoon mukaan. Tavoitteena on lisätä toimintaa myös ilta-aikaan, jolloin monet muut paikat ovat suljettuna. Uudistuksen myötä Pasilan Helmi-talon sisustusta uusitaan ilmeeltään nuorekkaammaksi, talon historiaa kunnioittaen.

Helmin uudistusta on tehty yhteistyössä Sosped säätiön Mieletöntä Valoa hankkeen kanssa.

KICKOFF-TILAISUUS:

Kampanja käynnistuu Kickoff-tilaisuudella Pasilan Helmi-talolla 3.3.2017  lue lisää

UUDET RYHMÄT:

  • Ratkaisukeskeinen keskusteluryhmä (viisi kertaa) 8.3.2017 alkaen lue lisää
  • Musahässäkkä-ryhmä 9.3.2017 alkaen lue lisää
  • Luovan valokuvauksen MINÄ KUVISSA- ryhmä 13.3.-3.4.2017 lue lisää
  • Photarikurssi 22.3.-23.3.2017 lue lisää
  • Taiteellinen lukupiiri 7.3.-18.4. lue lisää

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *